Jak jste na tom s váhou po porodu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3746
17.4.14 20:21

@lacri @anička200 musela jsem si sednout ke stoláku na mobilu se mi to nezobrazovalo celý… Sice v tom trochu hledám, ale do porodu to snad zvládnu nastudovat a pak se bude cvičit samo… Musím se přiznat téměř všechny názvy cvičení mi absolutně nic neříkají, takže musím furt na googlu vyhledávat co to je za cvičení… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
17.4.14 22:30

@Mejbelína
Když si vždycky v té tabulce klikneš na celý příspěvek, tak to tam pak má popsané. Všechny cvičební programy od Jillian Michaels a dalších trenéru má dopodrobna vysvětlené, jsou přidány odkazy na stažení, její zkušenosti, výsledky v cm a na fotkách 8)

Věř mi, prohledej její stránku a nemusíš nic zbytečně vyhledávat, je tam opravdu vše dopodrobna :* :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
18.4.14 09:19

Ahoj holky tak po 5 dnech cvičení kiloa půl dole.. :palec: tak nevím jestli hubnu nebo se jenom blbě vážím. :mrgreen: centimetry sem neměřila ale dneska se přeměřím a uvidím jestli dou centimetry dolů.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
18.4.14 18:56

Ahoj holky, tak já nabrala v těhotenství 18 kg, 10 kg jsem nechala v porodnici a těšila se, jak zbytek bude postupně ubývat. Po půl roce jsem měla dole 1 kg a dál už to nešlo. Zkoušela jsem upravit stravu, cvičit a nic. V roce jsem přestala kojit a začala s proteinovou dietou od Dietalegre a zhubla 8 kg a zatím si váhu držím. Takže finální výsledek -1 kg a spokojenost.. :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3746
18.4.14 22:51

@lacri neco se mi podarilo rozkliknout a podivat se ale zbytek je ze se musi zakoupit toho cviceni. Asi abych to pochopila tak to musim hodne hodne prozkoumat. Pres telefon se mi zobrazuje jen pulka a ke stolaku se kolikrat ani nedostanu jak mam hekticky den… Ale urcite to cviceni bych chtela zkusit. Na to, ze cvici 30 minut denne, tak mi to pride paradni!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
19.4.14 19:30

Určitě bych ho vyzkoušela ze začátku mě to moc nebavilo ale po těch třech dnech už sem si to i začala trošku užívat..:D
:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3746
20.4.14 06:53

To já když to tak vidím a čtu, tak si připadám na ty jídelníčky a plány cvičení úplně hloupá :zed: Potřebovala bych potom přesně po porodu najít diskuse, kde bude napsáno konkrétní den a co bylo k jídlu snídaně: to a to,
oběd: to a to,
večeře: to a to
cvičení: tolik a tolik minut, hodin,… pak věřím, že bych to zmákla

asi tak jináč se v tom budu plácat a nakonec budu chodit jen s kočárkem :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.14 11:43

Hezký den všem maminkám, příznivcům sportu, zdraví a ostatním.
Jsou zde moc zajímavé diskuze, tak si říkám, proč se nezapojit.
Písněte, rád pokecám na téma zdraví a hubnutí :)
Páni, to je dnes krásné počasíčko u nás na vysočině :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.14 07:34

nehubnu kojením

Jsem 2 týdny po porodu. Přibrala jsem 13kg, v porodnici zůstalo 7kg. Zatím jsem nezhubla nic, i když se vyspím minimálně. Je pravda, že má celkem hlad. Kojím a má strach, že jsem ten případ, který kojením nehubne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6000
9.6.14 07:47

@papricka33 nechci strašit, ale já jsem kojila 6,5 měsíce a nezhubla jsem naprosto nic (možná i trochu naopak). Zhubla jsem až po ukončení kojení úpravou jídelníčku a cvičením :nevim: Měla jsem nahoře 12 kilo a z porodnice jsem měla 6 kilo dole a během 5 dnů další 2 kila…zbytek zůstal :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
11.6.14 07:39

Souhlasím, měla jsem to úplně stejně. Kojila jsem 7měsíců a neshodila jsem ani deko, Většinu jsem nechala v porodnici, a 4kg mě zůstala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
24.10.14 11:21

Ahojte holky.Chci začit cvičit. Tak se vás chci zeptat jak vam jde hubnuti? Ja mela na začátku tehu 68kg, na konci tehu 73kg a tedkom mam 57.Chci zhubnout na 54kg.Ale mam strach, kojim už 10 mesicu a bojim se abych o mleko nepřišla. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
5.11.14 20:11

Chci se jen pochlubit a taky postěžovat :)13 kilo co mi zbylo po porodu jsem dala za 9 měsíců uspěšně dolů malá má rok a měsíc a dokonce mám z původních 67kg 65kg a pořád se snažím aby to šlo dolů ale jedna věc mě trapí na strie jsem si už nějak zvykla ale mám hrozně povyslé břicho když jsem měla před těhu o ty dvě kila víc než teď tak jsem neměla takový břicho každý den koukám do zrcadla a něják se to nemění a nechci aby mi tam někde něco plandalo ted sem začala každe ráno 25sklapovaček a před spaním ale změna žadná kdyby jste někdo věděl jak poradit tak napiště hlavně doufam že mi to tak už nezůstane :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4566
8.11.14 10:00

Ahoj holky
Muzu mezi vas? Jsem 3tydny po porodu nabrala jsem neuvěřitelných 25kg z 68kg na 93kg ted mam 78kg a cca 15kg dole bez snahy slo to samo ale uz nejde. Plne kojím maličkého ale chtěla bych začít doma trochu cvičit na zpevnění břicha a zadku a nohou stehen jen nechci aby mléko bylo špatné vylučuje se do něj myslím kyselina mléčna a jiné toxiny o nějaké větší dietě asi taky nemůže byt řeč nechci o mléko prijit.
Jak jste to resili nějaké rady tipy moc díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.15 07:45

hubnuti po pprodu

Tak to ja mam uplne jinou zkusenost. Kazdy mi radil, pokzd mas hlad, tak jist, ono to dolu po porodu pujde. Dala jsem na rady a byla to chyba.. Cely roky jsem mela 50kg pri 160cm a vzdy jsem snedla toho dost i velke mnozstvi sladkeho a nepribrala jsem. V tehu jsem pribrala 29kg (ooobr bricho (jeste ted 6mes po porodu ho mam), kluk byl velky 55cm a 4385g), rozen prirozene… Hned po porodu jsem mela nahore uz 13kg od sve puv.vahy a rikala jsem si to pujde rychle dolu snad.. Ted to bylo 6mes uz od porodu a po dnesnim zvaz.mam o 2kg nahore jeste.. Hruza.. Ne zebych byla primo silna, ale cely zivot hubenour a nejak si nemuzu zvyknout.. Nejim moc, nemam moc cas, mame akcni dite. Kalhoty mi nejake uz jsou co nebyly, takze na cm tam rozdil trochu je… Jen bych chtela svou puvodni vahu (cvicim i na orbitreku jen to nejde tak pravidelne jak bych chtela :-/ ). Mam to hl.od pasu dolu ty kg (vetsina, stejne jako v tehu)…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková