Jak jste na tom s váhou po porodu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
408
20.2.11 15:10

Ahoj holky! taky se přidávám. Páč jako katastrofa! Přibrala jsem k 62 tak 30 - teď můžu mít kolem 68 - ale je to hrůza. Břicho mám úplně rozsápané od stryjí. K Vánocům jsem dostaůla eliptical a když sesbírám zbytek sil tak teda 45 min běžím. A problé je - že jak jsem zhubla, tak se ta kůže scvrkává a vypadá faaaaaaakt strašně - vůbec netušim co s tím. Nevim jak na to. A po císaři no děs běs - volná kůže se tam houpe. To je konec, konec -pooomooc :mrgreen: ! Všechny hubnoucí zdravím. A má-li někdo stejný problém, řekněte co děláte s tím :lol: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
10.3.11 14:26

Ahoj holky, se k vám přidám, jestli můžu:-) Jsem taky po císaři a mám stejný problém s kůží:-( Taky mi tak hnusně visí a nevím co s tím.Hubnu od ledna a mám dole asi 4,5kg. Teď jsem na 76kg a potřebuju tak ještě aspoň 10 dát dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
11.3.11 09:31

Chlupatky: No jsem ráda, že v tom nejsem sama. Upřímě řečeno se dost bojím, jak to bude vypadat v létě. Už teď serozlížím po jednodílných plavkách a nevím, zda to něčemu pomůže :-? . Na plastiku nemám a s cvičením se dřu. Jako jsem šťastná za prťouse, ale zároveň chci být stále pěkná a s tím co mám z břicha to teda nepůjde achjooo :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1985
28.3.11 13:25

Ahoj holky, to je přesně to, co jsem hledala … s někým tu hrůzu sdílet :-? Váha, která je u mě optimální, je 57 - 60 kg. Před otěhotněním jsem měla tak 65 a v těhu vesele nabírala a nabírala, až jsem těsně před porodem skončila na 90 :cry: Porod nakonec skončil císařem, v porodce jsem nechala 10 kg, doma asi za 2 dny 2 dolů a pak to šlo velmi, ale velmi pomaličku a váha se nám zastavila asi na 75, hrůza. Ještě kojím, jídlo běžné řekla bych, že se ani nepřecpávám, ale neuvěřitelný chutě na sladký, který nedokážu nějak ovládat. Dnes ráno 77, málem jsem brečela. Nedokážu se na sebe ani podívat, všude celulitida, břicho úplná šílenost (naštěstí se mi aspoň neudělaly vůbec strie), no ale třeba do plavek bych nevlezla ani omylem. Dneska už asi posté začínám s hubnutím. No, tak jsem na to zvědavá. Musím hlavně začít cvičit, jenže mi přijde, že na to nějak není čas. Ale musím si ho holt udělat … holky, to jen takový výlev, připadám si jako v sedmým měsíci s tím svým břichem a vším, a to jsem 7 měsíců po porodu … :-( Musím tady tu diskuzi pořádně pročíst, co komu zabralo …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.11 12:58

Ahojky,
potřebovala bych poradit, před otěhotněním jsem měla 55kg a sportovní postavu, přibrala jsem 33 kg a vypadám jak velryba :( V porodnici jsem nechala 11kg a teď mám tři měsíce od porodu a mám nahoře 13kg a nevím jak se jich zbavit. Navíc mám hodně velký břicho,hodně strií a celulitidu. Cvičit nemohu jelikož mám zlomenou kostrč ptz prckovi pomáhali kleštěma :( Máte někdo nějakou radu jak docílit toho abych vypadala stejně jako před těhotenstvím? Všem předem moc díky Péťa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
9.4.11 22:43

Peťo panebože tobě zlomili kostrč :-o no 3 měsíce je po porodu ještě málo, vydrž ještě 3 a to snad už budeš moct začít trochu cvičit a taky hodně holkám pomohly dlouhý a opravdu rychlý prochásky s kočárem, to u mě nehrozí páč mám ještě starší dítko a to se courá a nikam daleko moc nedojdem.

Jinak mě taky děsně trápí strie a celulitida a a ještě 9kg nahoře, sem ráda že maši mají bazén jít někam mezi lidi tak asi umřu. No a jizva po 2× císaři no „supééér“ pas bych měla celkem dobrej ale jak jizva přilepená k tělu a přez ni popraskaná vysací jizva :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
18.9.11 17:39

Ahoj, mě zůstalo po porodu nahoře asi 10kg. Zkoušela jsem hubnout hned, jak jsem přišla s porodnice, i když jsem kojila, ale bez úspěchu. Takže jsem skoro dva roky chodila s deseti kily nad moji normální váhu … Letos na jaře mi dal manžel k narozkám měsíc krabičkové diety (asi znáte :-))) - a světe div se, po měsíci jsem měla 7 kg dole!!! Přes léto jsem pak zhubla zbývající tři, takže jsem na své normální váze. Více než dva a půl roku po porodu, ale i tak z toho mám obrovskou radost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
26.9.11 11:34

Ahoj holky,já po porodu přibrala skoro 20 kilo :-?
V porodnici jsem nechala 6 a zbytek sem si nesla pěkně dolů. Po šestinedělí sem se snažila aspoň cvičit nějaké cviky na břicho, ale moc mi to nešlo a pořád sem byla strašně unavená, takže nálada na cvičení absolutně nulová. Po půl roce po porodu sem měla pořád stejnou váhu a to sem se na sebe naštvala. Bydlíme na vesnici, takže večer když přišel manžel domů, jsem mu nechávala malou na hlídaní a vyrazila jsem běhat…začala sem běhat každý druhý den a musím říct že to bylo utrpení. Po dvou týdnech sem to chtěla zabalit, ale můj mě přesvědčoval že to zvládnu. Abych si udělala radost, pořídila sem si aspoň rogeli kalhoty na běhání a zas sem se cítila o něco líp…no teď mám za sebou třetí měsíc a už začínám mít lepší fyzičku a shodila sem 4 kila.Ty dny kdy neběhám,tak se snažím cvičit cca půl hodinky kalanetiku hlavně na břicho.V jídle se moc neomezuju,jen se snažím nejíst sladké,tučné jídla a pomalu to jde :-)
Vždycky se ale najde nějaký den, kdy mě chytne žravá a je konec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
26.9.11 19:56

Ahoj holky,tak ja už se cítim docela fajn…zbyvaji mi uz pouze dve kila :D Kdyby mi někdo řekl, když sem zakládala tuto diskuzi,že skoro za 15 měsíců budu vážit něco málo přes mojí váhu,tak mu nevěřím nic :DDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
27.9.11 10:29
Klovasa píše:
Ahoj holky,tak ja už se cítim docela fajn…zbyvaji mi uz pouze dve kila :D Kdyby mi někdo řekl, když sem zakládala tuto diskuzi,že skoro za 15 měsíců budu vážit něco málo přes mojí váhu,tak mu nevěřím nic :DDD

Tak to gratuluju :-) A jak si to teda nakonec shodila? Tou zumbou a nebo to šlo postupně dolů samo?
Zlaté časy před porodem, to šlo hubnutí samo když sem potřebova a něco shodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
2.10.11 22:31

No nějak to šlo samo…snažila sem se jíst fakt často a málo…na zumbu sem se nakonec vyprdla a jen sem tak třikrát týdně bruslila:) Ale tím,že sem se pak na sport vyprdla,tak sem pořád jako bahno :D Ale rozhodně se cítím lépe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
10.10.11 12:58

Tak to je paráda :-) Jojo, je fakt že člověk sundá pár kil a hned je na tom světě líp..já sem třeba před hubnutím strašně funěla, jen co sem vyšla jedno patro v paneláku :roll:
a teď když se mi nechce čekat na výtah, tak vyjdu všech sedm pater a pohodička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
20.10.11 11:38

Ahoj holky, můžu se přidat?Já nebrala v těhotenství 25 kilo, 10 jsem nechala v porodnici a za dva měsíce shodila 6.Cvičím doma tak 2krát týdně zumbu a snažím se každý den aspoň půl hoďky cvičit.Hlavně sklapovečky na to povislý břich a občas si dám na 30 minut rychlý kick box aeirobic když malej spinká.Jde to teda docela dolů, na váze to vidět je ale na těle teda ne. :cry: vsadila sem se ale s přítelem že do roka mám zpátky svojí váhu, takže se snažim opravdu každý den něco dělat abych shodila za 10 měsíců zbylejch 9 kilo tak snad se to povede :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barunka80
7.11.11 13:53

Ja po porodu zacala behat a moc mi to pomohlo, nejen teda za ditetem, ale i normalne venku, vzdycky po ranu pro cerstvy rohliky. Kazdy den a jde to poznat. Hlaven musite vydrzet a navic jsem ani nebyla nemocna.Jen v zime to bude horsi, to mam strach ze v tom marastu spadnu. Ale chceme jet s manzelem na běžky, tak si dam do tela.

• Citovat
  • Upravit
Sandinka
10.11.11 14:10

Přesně tak. Taky jsem musela něco dělat, protože ty kila samy dolů moc nešly. My chceme jet taky letos na běžky. Ale už je to pár let, co jsme na tom nebyli. A hlavně výbava chybí :D Nemáš nějaký tip, co bych si tam měla koupit za oblečení na běžky? Já se v tom moc nevyznám.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková