Jak jste na tom s váhou po porodu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2858
8.10.10 23:47

Tak nasr…hlásím pořád nic…můžu se pul dne válet po zemi a cvicit, bruslit jako sablikova, ujít milion km na stepru a NIC :zed: :zed: :zed: Sladký nejím, jim normálně a nic…kdybych toto co dělám ted dělala před těhu,tak mám 30kg,chápu, že se tělo mění,ale že až tak moc, to mě ten nahoře naštval :( Sem jak hnusná roztekla ropuchá,co má 12kg navrch…bléééé :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
9.10.10 14:36
Klovasa píše:
Tak nasr…hlásím pořád nic…můžu se pul dne válet po zemi a cvicit, bruslit jako sablikova, ujít milion km na stepru a NIC :zed: :zed: :zed: Sladký nejím, jim normálně a nic…kdybych toto co dělám ted dělala před těhu,tak mám 30kg,chápu, že se tělo mění,ale že až tak moc, to mě ten nahoře naštval :( Sem jak hnusná roztekla ropuchá,co má 12kg navrch…bléééé :poblion: :poblion: :poblion:

a ještě kojíš klovásko? Ono to prý někdy to kojení drží tu váhu nahoře :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
9.10.10 17:09

holky já doufala že když nehubnu při kojení tak to přijde potom ale nejokím už od srpna a stále marně čekám, by mě zajímalo kde je problém. Teda asi bych o jednom veděla, sice litám po venku s kočárem jak vzteklá ale není to cvičení, ale když já nemám kdy :cry:

• Citovat
  • Upravit
88
9.10.10 20:12

hubnuti po porodu

tak ja cvicim a nic ba naopak jeste priberu no neni to na nasra…? :pocitac: nasla jsem si na netu invazni liposukci,jo proste jsem rezignovala,uz nemuzu jsem vycerpana a nas…na celej svet.skrin plna hader a nanic.ja vim stat me to bude 9000,mam nasetreny bokem,ale tohle fakt funguje.http://www.kosmetika-hubnuti.cz/index.html?cz_tvarovani-postavy-neinvazivni-liposukce,37 mrknete ,ja do toho jdu,uz toho mam dost.malej ma pristi tyden 5mesicu aja mam 92 kilo no tak to teda ne. :pocitac: mozna me nektera odsoudi ze vyhazuju penize ale ja sem pevne rozhodnuta uz toho mam tak akorat dost. :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
10.10.10 18:16

nekojim uz asi mesic…o liposukci sem taky uvazovala, koukala sem na par stranek a nasla nejaky salon v praze na zizkove…za 3900,– liposukce a nějaká ta drenáž…tak uvidim…sem říkala mužovi, že do vánoc počkam a kdyz nic,tak to chci k vánocům :) Tak uvidime :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
11.10.10 11:13

Tak ještě vyzkouším holky lymfodrenáž…když ani ta nepomůže, skáču z mostu :( Prej ale pomáha, tak snad :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
11.10.10 12:36

kte liposukci je ta limfodrenaz zdarma,tak to skus.studio lia je to vbrne.prej jsou vseci spokojeni,ajestli ani to tak si to hodim.uz i tchyne do me vandruje jak mi to zustane aze to bude trvat roky nez to zhodim,tak mylim nejdriv poleti vona. :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
11.10.10 13:28
lukina1 píše:
kte liposukci je ta limfodrenaz zdarma,tak to skus.studio lia je to vbrne.prej jsou vseci spokojeni,ajestli ani to tak si to hodim.uz i tchyne do me vandruje jak mi to zustane aze to bude trvat roky nez to zhodim,tak mylim nejdriv poleti vona. :pocitac: :pocitac:

To je teda semetrika já bych jí dala :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
11.10.10 13:31

Co se týká té neivanzivní lipo mamka na ní byla a upřímně nic moc! Taky byla na klasické lipo, ta zabrala ale i tak jí zůstaly na břiše nerovnosti jakoby dolíky, takře pro starší to taky není, jediné co jsem slyšela že zabíra a má to odskoušené je ta lymfodrenáž, ale stejně to není jen na jednou takže se to taky prodraží. Já si koupila orbitreka jdu to skusit přirozeně, uvidíme. No zatím jsem omezila to jídlo a vypadá že se něco začíná dít, sice nic moc na váze asi jen kilčo, ale těhu sukně už mi padá přes boky takže hurááááááá uvidíme. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
11.10.10 14:00

Ahoj holky četla jsem vaši diskuzi,jen vám chci napsat že jsem u prvního dítěte nabrala přes 30 kilo :oops: šla jsem rodit se 100 kily,v porodnici mi váha ukázala 85kg,ale jelikož jsem nekojila vylítla mi na 92kg.Dlouho jsem se trápila,až jsem opravdu začla jíst 5×denně malé porce,ani jsem moc necvičila,a do půl roku jsem vážila 74kilo.A váhu jsem si držela,držela jsem se hesla řeš každé kilo navíc :-D Teď jsem těhptná a už mám nahoře 14kilo.Ale snad to půjde jako předtím dolů :nevim: Přeju vám taky ten krásný pocit,jak vás každý obdivuje když zhubnute,snad to ještě taky zažiju :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
12.10.10 16:23

Ahojky,jsem 14 dní po porodu,přibrala jsem 23kg,v porodnici jsem nechala 8kg doma jsem schodila dalších 5kg,ještě deset bych měla schodit,ale bude mi stačit 5 a budu spokojená :wink:

• Citovat
  • Upravit
88
15.10.10 10:05

tak hlasim ubitek huraaaa :pankac: ,sice jenom 1.5kg.pronekoho krucek pro me velky skok. :-D :-D :-D a to sem tam byla ve stredu.pak ze to nefunguje prdelky.ja mam takovou radost .tak zatim papa :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
15.10.10 11:23
lukina1 píše:
tak hlasim ubitek huraaaa :pankac: ,sice jenom 1.5kg.pronekoho krucek pro me velky skok. :-D :-D :-D a to sem tam byla ve stredu.pak ze to nefunguje prdelky.ja mam takovou radost .tak zatim papa :dance: :dance:

jo u mě se to taky pohlo za 2 týdny 2 kilča a půl dole juchůůůůůůůůůůů snad se to nesekne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
15.10.10 21:16

:dance: :dance: :dance: :palec: drzim palce .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
25.10.10 11:24

ahoj holky, tak já hlasím jen kilo dole…jde to těžce :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie