Hubnutí se spalovačem tuku

59
4.2.16 20:11

Hubnutí se spalovačem tuku

Ahoj ženy. Mám na vás dotaz. Slyšely jste někdy od ECA 30+ Ultimate Stack Fat Burner Strong Hardcore Stimulant Diet Pills? Nebo máte osvědčený nějaký ECA fat burner?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4700
4.2.16 21:13

Když jsem makala jak „barevná“ a už se nic nedělo, používala jsem L-Carnitargin. Ale jen maximálně 14 dní - 3 týdny. Je však třeba u toho často cvičit. To mě vždy posunulo dál a pak už nebyl třeba (až třeba za pár let, kdy se mi zas nějaká ta pneu přifoukla vlivem zanedbávání stravy a pohybu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
4.2.16 21:25

Potřebuju to právě teď. Až budu doma v ČR a budu mít potraviny na které jsem zvyklá a v psych. pohodě, tak to nebudu potřebovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.2.16 08:10
@mistress píše:
Ahoj ženy. Mám na vás dotaz. Slyšely jste někdy od ECA 30+ Ultimate Stack Fat Burner Strong Hardcore Stimulant Diet Pills? Nebo máte osvědčený nějaký ECA fat burner?

jsou to jen kraviny, tahače prachů, nic jiného.. myslíš, že kdyby to fungovalo, že je tolik tlustých?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
21.11.16 22:55

Holky, preferuji spíš něco přírodního, existuje nějaký spalovač tuků na přírodní bázi? Popřípadě kde se dá pořídit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
22.11.16 00:09

Já používám čaj Pu-ehr nebo Maté. Nefunguje to na každého, ale stojí to zato vyzkoušet. Někdo po tom hubne, někdo má hodně energie, někomu je po tom teplo. Koupíš to v čajovnách.

• Citovat
  • Upravit
9918
22.11.16 07:49

Ja od zari beru prirodni L carnitin od Viridianu a nemuzu si to vynachvalit.
Beru si jednu kapsli nalacno a nekdy si dam i na noc. Krasne mi mizi brisni tuk a jako dalsi dusledek to ma, ze mam hrozne energie a vymizela mi unava.

Ocividne mam toho prirozeneho malo v tele, jakmile par dni vynecham, hned to poznam, protoze opet zacnu byt unavena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
22.11.16 08:04

@Jana525
A hubneš i díky cvičení/úpravě stravy nebo jen díky L-Carnitinu? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
22.11.16 08:20

@zvidavajanca samozrejme ze i diky strave a pohybu. Ale s pohybem to uz ted neprehanim, spis ten prirozeny jako chuze a 1-2× tydne si zaposiluju.

Ja uz hubnu nekolik let a ty posledni kila jdou nejhur. Proste jsem zjistila, ze s tim carnitinem to jde mnohem jednoduseji a navic ten narust energie je neuveritelny, takze ja u sebe na to nedam dopustit. Navic mam o funkci carnitinu v tele docela dost nastudovano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
22.11.16 08:37

@Jana525 můžeš, prosím, dát odkaz? Zní to krásně, hlavně s tou únavou a to ostatní kolem taky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
22.11.16 08:47

Mě opravdu pomohl spolu s cvičením Lipodex, koupila jsem ho na doporučení a super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
22.11.16 09:02

@KatkaX bohuzel to vypada, ze v CR se carnitin od Viridianu neda koupit. Takze bud zkusit najit jiny cisty produkt a nebo treba kontaktovat tady prodejce Viridianu a zeptat se, zda jsou schopni ho zajistit, kdyz maji i jine doplnky teto znacky.
 https://www.fitnessprotebe.cz/…an/strana-6/?…

Ja si ho kupuji v Britanii, to je vyrobce tech nejcistsich produktu a primo tenhl;e carnitin je ziskany z vojtesky a krom rostline celulozy, tam nic jineho neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
22.11.16 09:14

@Jana525 Díky, já jsem právě nic nenašla, tak jsem si říkala, že se jen špatně koukám. Pohledám tedy a zkusím něco jiného. Každopádně děkuji za tip, mají toho spoustu a vypadá to dobře, tak jdu něco objednat + karnitin zkusím jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
22.11.16 19:57

Díky za rady, známá mi nakonec doporučila RESTYLE SHAKE, má s tím někdo zkušenost a kde případně kupujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
8.1.18 15:17

Zdravim všechny, nechcete ted po svatcich zkusit spalit tuk esencialnimi oleji? Nabizim moznost vyzkouset si oleje a dozvedet se o jejich ucinkach vic. Jejich uzivani je spojeno s jidelnickem bez mouky a cukru. Budete mic vic energie a muzete se zbavit migreny, cukrovky, artritidy a jinych nemoci. Prvni schuzka je jiz dnes vecer 8.1. s kamaradkou, ktera se timto zbavila migren a zhubla. Moznost dalsi schuzky se mnou je zitra nebo pozitri vecer. Pozdeji si oleje budete moct koupit, ale pujdete do toho sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková