Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Vydržet.. tělo si musí zvyknout. Plus probiotika.. a zkoušet pro začátek jednotlivé složky jídla, třeba ti něco konkrétního nedělá dobře
jak zavádění prikrmu u dětí.. pomálu, postupně ![]()
Zapisuješ si to někam? Treba do kalorickych tabulek? Ino nic se nemá přehánět a to ani vláknina…
@Pidulka1991 Zapisuji :/, ale i když jím víc vlákniny než dřív, tak jí nikdy nemám nadbytek. Vlastně tu vlákninu mívám někdy i v červeném kolečku.
@Anonymní píše:
@Pidulka1991 Zapisuji :/, ale i když jím víc vlákniny než dřív, tak jí nikdy nemám nadbytek. Vlastně tu vlákninu mívám někdy i v červeném kolečku.
Jinak vlákniny mám maximálně 28g za den. ![]()
Ahoj, určitě zkus zařadit ty probiotika, tím nikdy nic nezkazíš. Taky se jukni na nějaké doplňky kde je fenyklová silice. Ta je na trávení skvělá. Vím, že je ve Flatolu a Reduxilu
Pokud chce člověk začít hubnout vše začíná nejen v hlavě, ale také ve správném složení jídla a především se vše odvíjí od činnosti střev! Pokud chcete poradit super doplňky stravy, které mi hodně dopomohli nejen s nafouklým břichem, ale i hubnutím, písněte mi ![]()
Krásný den, špatné trávení je věc, která trápí nespočet z nás. A není to ničím jiným než dysbalancí střevního mikrobiomu. Špatný poměr bakterií ve střevech. Pakliže zdravá strava není řešením pro komfort je nutné sáhnout po kvalitních probiotikách.
Edit admin: příspěvek upraven, osobní reklama / propagace není povolená, prosím dodržujte pravidla
Krásný den, špatné trávení je věc, která trápí nespočet z nás. A není to ničím jiným než dysbalancí střevního mikrobiomu. Špatný poměr bakterií ve střevech. Pakliže zdravá strava není řešením pro komfort je nutné sáhnout po kvalitních probiotikách.
Edit admin: příspěvek upraven, osobní reklama / propagace není povolená, prosím dodržujte pravidla
@admin
Všechny příspěvky od této paní jsou zřejmá reklama.
Ahoj děvčata, už měsíc hubnu, ale ze zdravé stravy mívám hrozně nafouklé břicho, mám špatné trávení.
Nevím jestli je problém vláknina v jídelníčku, ale dělá mi to paseku, když jsem jedla nezdravě tak jsem byla na tom snad ještě lépe, měla jsem ploché břicho. Přijde mi, že spíš na zdravé stravě přibírám ale vím, že je to klam.
Nemáte někdo nějakou radu, jak podpořit trávení? Cvičím pravidelně, chodím, ale střeva jsou líná.
Už je to pro mě tak velké trápení, že přemýšlím, že se vrátím k původní stravě.
PS: Kdyby se někdo ptal, tak nedržím žádné drasťárny, jím tak aby to bylo udržitelné, netrpím hlady, živiny plním. Takže omezováním kalorií to určitě nebude :/