Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Moc se omlouvám, nevšimla jsem si, že téma bylo pod prvním názvem už vloženo, napsalo mi to, že diskuze s tím názvem již existuje. Mohla bych poprosit @admin o smazání jednoho tematu? Moc děkuji.
Závidí vám, že vy máte vůli a ona ne. Nevím, jestli bych o takovou kamarádku stála.
Pusť se do toho sama a buď se přidá, nebo ne. Každopádně závist jsem zažila hodně od silných „kamarádek“. Některé mě doslova přemlouvaly, ať už nehubnu a že vypadám nemocně. Obézní mi na každou návštěvu nosily mekáče a sladkosti. Některé to přehlížely a dělaly že nic. Celkově jsem se setkala opravdu zřídka s pochvalou od silnějších, nebo od některých, které mají nějaký komplex.
@lucad77 ona má sama se sebou dost problémů a říká, že je řada, že má někoho v sousedství, s kým se o svých problémech může bavit… Mě přijde že je problém i v tom, že mě můj manžel bere takovou jaká teď jsem a že kvůli němu hubnout nemusím že to dělám opravdu jen pro sebe. A ona sama se sebou nikdy moc spokojená nebyla a její manžel ji teda moc nepridává. Mě jakoby nevadí, že takto mluví, ale prostě mám jen obavu, aby to přátelství kvůli takové blbosti neskončilo… Vždyť vedle sebe budeme žít možná ještě několik desítek let…
@vejilka já upřímně jsem silná… Před těhotenstvím jsem měla 75 kg a teď jsem na 90kg
a to ještě ani nehubnu tak, že bych ztrácela na váze, prostě se jen snažím zpevnit ty části, co po porodu vypadají opravdu špatně i celé tělo a až pak chci začít „opravdu“ hubnout… A mám opravdu obavy, co bude říkat, až ta část s hubnutím začne…
@Anonymní píše:
@vejilka já upřímně jsem silná… Před těhotenstvím jsem měla 75 kg a teď jsem na 90kga to ještě ani nehubnu tak, že bych ztrácela na váze, prostě se jen snažím zpevnit ty části, co po porodu vypadají opravdu špatně i celé tělo a až pak chci začít „opravdu“ hubnout… A mám opravdu obavy, co bude říkat, až ta část s hubnutím začne…
Mě by hloupé řeči ještě více motivovaly. Ona má na výběr stejně jako ty
Ona závidí, že jí to tak nejde. Ale to neni důvod, aby ty jsi kvůli tomu nehubla. Vaše přátelství to buď ustojí nebo ne. Dopředu se to říct nedá
Jednoduše bych o danem tématu nemluvila. Obě si dělejte co chcete, a bude klid. Ženy zavidi, a pokud nějaká nemá vůli na to, co druhá, je to pohroma. Možnost cvicit má jako ty, a nazdar. Ať se ji to líbí nebo ne, jdes si za svým
To neovlivníš a ani bych to asi neřešila. U té jedné morbidně obézní to skončilo tak, že přátelství ochladlo kvůli tomu
Ale ona začala i hodně žárlit. Byli to s jejím manželem společný přátelé a po návštěvě u nás mu pak udělala doma scénu. Když jsem měla v létě kraťasy, tak mě probodávala pohledem atd. Po cca dvou letech se začala zas častěji ozývat, já už ale zájem nemám. Jinak byla dřív fajn. Každopádně ostatní už to pak taky neřešily a braly jako normu.
Ahoj, potřebovala bych poradit. Mám v sousedství kamarádku, se kterou se často vídáme. Obě máme děti ona o něco málo starší, ale kluci si prostě rozumí. Ale k jádru problému. Ani jedna z nás nemá po porodu postavu jako dřív, no zná snad každá maminka. Já mám nahoru 15kg ona 20kg oproti původní váze.. Domluvili jsme se že od jara budeme chodit spolu cvičit. Obě jsme si řekly, že se budeme do té doby motivovat (spíš to navrhla ona, že by to bylo fajn), jako že si napíšeme, jak nám jde teď cvičení a jaký to má či nemá efekt. Ale ji se do cvičení pořád nechce a vadí jí, že já se k tomu dokopu. Sice zatím na váze pribiram, ale to je asi v celku normální když se před hubnutím snažím tělo aspoň trošku zpevnit. Pokaždé když někam jdeme, tak začne s tím, jak vedle mě bude v létě vypadat v šatech, plavkách, atd… Máme kousek od domů bazén tak jsme si říkali že bychom tam mohly kluky v létě vzít a tak. Poslední dobou začínám mít pocit jako by mi vyčítala, že jsem kratší dobu po porodu a jsem schopná si každý den chvilku zacvičit… Prostě jsou to takové drobné narážky, ale říkám si, aby to nebyl začátek konce přátelství, což bych nechtěla… Co byste dělaly na mém místě vy?