Hudební hádanky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3259
13.7.12 15:04

Krásné téma, nevěděla jsem zatím nic. ups, asi sem mlaďoch no nic budu zkoušet, jestli přece jenom něco nebudu vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
13.7.12 16:32

Jerry Lee Lewis - Great Balls of Fire
Tahle písnička patří k rokenrolové klasice šedesátých let. Zazněla třeba i v polodokumentárním filmu „V zajetí rytmu“. O spoustu let později byla použita v jiném filmu (pojednává o dvou nerozlučných kamarádech a jejich kariéře, přerušené smrtí jednoho z nich…), kde ji v baru hraje na piano Anthony Hopkins jr. za nadšeného doprovodu Meg Ryan jako jeho filmové manželky. (Druhou dvojici herců z pochopitelných důvodů neprozradím, to už byste věděli všechno… ;) )
Takže - jak se jmenoval ten film?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.7.12 17:01
@tweetydee píše:
Krásné téma :palec: My jsme si nedávno s mamkou lámaly hlavu, která zpěvačka nazpívala písničku z filmu 48 hodin v Paříži (pro znalce filmu, pustí jí v rádiu, když jedou autem a pak mám pocit hraje ještě v tom klubu). Ještě nápověda: zpěvačka hrála i v jedné Bondovce a teď zpívala Královně ;)

je to Halle Berry…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.7.12 17:13
@Jura007 píše:
Tahle písnička patří k rokenrolové klasice šedesátých let. Zazněla třeba i v polodokumentárním filmu „V zajetí rytmu“. O spoustu let později byla použita v jiném filmu (pojednává o dvou nerozlučných kamarádech a jejich kariéře, přerušené smrtí jednoho z nich…), kde ji v baru hraje na piano Anthony Hopkins jr. za nadšeného doprovodu Meg Ryan jako jeho filmové manželky. (Druhou dvojici herců z pochopitelných důvodů neprozradím, to už byste věděli všechno… ;) )
Takže - jak se jmenoval ten film?

to je těžké..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
13.7.12 17:43
@maminka lucinka píše:
je to Halle Berry…

Není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.7.12 18:39
@tweetydee píše:
Není…

tak je to Madonna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
13.7.12 18:43

@maminka lucinka sedělo by to na ně, ale nezpívaly pro královnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
13.7.12 18:43

A hlavně nenazpívaly tu písničku k filmu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.7.12 18:45
@tweetydee píše:
@maminka lucinka sedělo by to na ně, ale nezpívaly pro královnu

tak už opravdu nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
13.7.12 18:47

Ta bondovka se jmenova Vyhlídka na vraždu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
13.7.12 18:51
@Jura007 píše:

Top Gun. A jestli ne, ať se propadnu do západního Německa i s klávesnicí. Sice se mi budete smát, ale já ten film prostě žeru, je to skoro můj osudový film. Cruise je tam taky k sežrání i když jinak ho nesnáším a ty aera :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
13.7.12 18:51
Není to náhodou Top Gun? Akorát ten herec se jmenuje Anthony Edwards
@Jura007 píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.7.12 19:08
@tweetydee píše:
Ta bondovka se jmenova Vyhlídka na vraždu

tak tu bondovku neznám já jsem mladší, ta bondovka je 85 a já se narodila až 87 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
13.7.12 19:36

Počkám do večera, jestli nebude někdo vědět a pak hodím odkaz. Písnička je taky staršího data…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
13.7.12 20:57
@tweetydee píše:
Krásné téma :palec: My jsme si nedávno s mamkou lámaly hlavu, která zpěvačka nazpívala písničku z filmu 48 hodin v Paříži (pro znalce filmu, pustí jí v rádiu, když jedou autem a pak mám pocit hraje ještě v tom klubu). Ještě nápověda: zpěvačka hrála i v jedné Bondovce a teď zpívala Královně ;)

z koncertu si vybavuji Annie Lennox

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky