Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Aleeza píše:
Fontána pre Zuzanu a písnička Nemožná?
BINGO!!! Děvčata, mám z vás radost… ![]()
@Jura007 píše:
BINGO!!! Děvčata, mám z vás radost…
To víš, jako puberťačka jsem to děsně žrala ![]()
A teď bych dal něco pekelně těžkého a zároveň si přihřeju svoji „brněnskou polívčičku“…
V 80. létech se roztrhl pytel s rockovýma operama. Z předchozí dekády známe třeba Formanovy „Vlasy“ nebo muzikál (původně taky rockovou operu) „Jesus Christ Superstar“. No akromě třeba takového Olypicu nebo ostravského Citronu do tohoto soudku přispěla i brněnská kapela PROGRES 2. Její „Dialog s vesmírem“ obsahuje i rockový ploužák „Píseň o jablku“ (mimochodem, na základní škole nám pouštěl i učitel v hudebce…) Mě zajímá jméno tehdejšího zpěváka PROGRESU 2 (na nahrávce písničky ho slyšíte…)
A když tu padla otázka, co jsem v té době poslouchal já, tak jednu z mých nejhezčích máte tady
Do dneška jsem slyšel jen málo písniček, co by mě vzaly za srdce víc…
@Jura007 píše:
A když tu padla otázka, co jsem v té době poslouchal já, tak jednu z mých nejhezčích máte tadyDo dneška jsem slyšel jen málo písniček, co by mě vzaly za srdce víc…
Interpreta neznám, ale písnička je to pěkná…
Tak já to trochu zjednoduším. Nejsilnější sestava Progresu byla: Dragoun, Váně, Kluka, Pelc, Morávek. No tak to byl jeden z těch pěti… Takže to máte za domácí úlohu… ![]()
Tak něco jednoduššího… Tady je písnička od Olympicu z rockové opery „Ulice“. Z té kapely většina lidí zná jenom Petra Jandu - ale mě by zajímalo jméno hráče na klávesy… Toto je asi nejlepší klip, tady ho dobře vidíte.
@Jura007 píše:
Tak já to trochu zjednoduším. Nejsilnější sestava Progresu byla: Dragoun, Váně, Kluka, Pelc, Morávek. No tak to byl jeden z těch pěti… Takže to máte za domácí úlohu…
Tak něco jednoduššího… Tady je písnička od Olympicu z rockové opery „Ulice“. Z té kapely většina lidí zná jenom Petra Jandu - ale mě by zajímalo jméno hráče na klávesy… Toto je asi nejlepší klip, tady ho dobře vidíte.
tak ten Kluk
@maminka lucinka píše:
tak ten Kluk
Nene, Zdeněk Kluka to nebyl… Tak dobře: Pavel Váně.
@Jura007 píše:
Nene, Zdeněk Kluka to nebyl… Tak dobře: Pavel Váně.
jsem to aspon zkusila ![]()
@Jura007 píše:
Tak já to trochu zjednoduším. Nejsilnější sestava Progresu byla: Dragoun, Váně, Kluka, Pelc, Morávek. No tak to byl jeden z těch pěti… Takže to máte za domácí úlohu…
A nebyl to ten Pelc? Ten je z nich podle mě nejznámější, nebo jsem o něm asi někdy slyšela…
No já bych se ještě jednou zeptal na toho zpěváka, co zpíval Dylanovu „Blowin In The Wind“. Takže nápověda: muzikály Fantom Morrisvillu, Limonádový Joe… a ještě přidám Kdyby tisíc klarinetů.
@Aleeza píše:
A nebyl to ten Pelc? Ten je z nich podle mě nejznámější, nebo jsem o něm asi někdy slyšela…
No dost podstatnou část písniček Progresu taky zpíval RomanDragoun… Třeba když na YouTube zkusíš pohledat písničku „Muž, který se podobá odvrácené straně Měsíce“.
@Jura007 píše:
No já bych se ještě jednou zeptal na toho zpěváka, co zpíval Dylanovu „Blowin In The Wind“. Takže nápověda: muzikály Fantom Morrisvillu, Limonádový Joe… a ještě přidám Kdyby tisíc klarinetů.
Matuška?