Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@romype píše:
Moje oblíbená píseň z filmu Pretty women, zní v okamžiku, kdy Julia s Richardem vychází z hotelového pokoje, a letí do divadla, má na sobě ty nádherné červené šaty?
Taky je ma oblibena, pisen je super a Julia uplne skvostna.
@tweetydee píše:
Kdo se chcete podat, tak řešení máte tady řešení
jo tak na tuhle jsem se divala, ale nenapadlo me, ze myslis ji.
@Jura007 píše:
Dobré ráno, tak přidám další hádanku.
Těm dříve narozeným je asi zbytečné představovat Petra Kotvalda a Stanislava Hložka - zrovna tak i jejich megahit z 80. let „Holky z naší školky“. Mě by ale zajímalo, která hudební skupina je na tomto klipu doprovází. Když se budete pozorně dívat, tak nápovědu v tom klipu máte - i bez jediného nápisu…
Kroky FJ???
@Taminka píše:
jo tak na tuhle jsem se divala, ale nenapadlo me, ze myslis ji.
@Jura007 píše:
Dobré ráno, tak přidám další hádanku.
Těm dříve narozeným je asi zbytečné představovat Petra Kotvalda a Stanislava Hložka - zrovna tak i jejich megahit z 80. let „Holky z naší školky“. Mě by ale zajímalo, která hudební skupina je na tomto klipu doprovází. Když se budete pozorně dívat, tak nápovědu v tom klipu máte - i bez jediného nápisu…
Tak vzhledem k tomu, že tu písničku napsal Karel Vágner, tipuju to na Orchestr Karla Vágnera
Jestli můžu, taky přidám jednu hádanku
Víte, kdo v originálu nahrál písničku od Marie Rottrové Lásko voníš deštěm? A aby to nebylo tak jednoduché, kdo složil český text k této písni?
@Z.jev píše:
Jestli můžu, taky přidám jednu hádankuVíte, kdo v originálu nahrál písničku od Marie Rottrové Lásko voníš deštěm? A aby to nebylo tak jednoduché, kdo složil český text k této písni?
Hergot, to nedávno hráli na Beatu! ![]()
@ncc1701 píše:
Hergot, to nedávno hráli na Beatu!
Včera taky na Frekvenci 1, proto jsem si na to vzpomněla ![]()
@Z.jev píše:
Jestli můžu, taky přidám jednu hádankuVíte, kdo v originálu nahrál písničku od Marie Rottrové Lásko voníš deštěm? A aby to nebylo tak jednoduché, kdo složil český text k této písni?
Byl to Jaromír Nohavica???
JJ, text napsal Jarek Nohavica ![]()
Tak ještě druhou půlku hádanky ![]()
@Z.jev píše:
JJ, text napsal Jarek Nohavica
Tak ještě druhou půlku hádanky
Black Sabbath
@ncc1701 píše:
Kroky FJ???
Nene, Kroky to nebyly… Malinko napovím: kapelník té skupiny - jinak její baskytarista - přejde pár krát s baskytarou po pódiu… Je v tom klipu docela pěkně vidět.