Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A co teprve taková vysloužilá učitelka.
To je kafe. Pořád někoho hlídá, i po telefonu, jako úplný cvok. Neustále něco kontroluje, vyšiluje, blbne, otravná jak zpětné sraní.
Tak dát jí bombu do kapsy a chvilku počkat. Rozletí se na kusy.
Nenechá rozteklice roupucha člověku žádný klid, a z 90 ℅ mele kraviny. Zastřelit.
Mám takovou matku. Taky je to tchyně.
Nikdo s ní nevydrží.
Neumí komunikovat s lidni, neustále na sebe upozorňuje.
Když si jí nikdo nevšímá, tak se začne vnucovat.
Zablokoval jsem na ní telefon, takže až se s ní něco stane, má smůlu. Jinak by mi každý den psala sms, což nepovažuju za normální.
Je to těžké.
Je nesnesitelná, hloupá, má hysterické záchvaty, předvádí se, všechno, ale absolutně vše ví nejlépe.
Trpí na uklízení, ale neumí ani uklízet, hrabe se v tom jako bába v koksu.
Je schopná se zabývat i takovými nesmysly, jako jsou kapičky vody na umyvadle. Hrozné jí vadí prach, takže ho utře, ale jen napůl, a obvykle ho napráší někam jinam.
To dělá, když jsme u ní na návštěvě. Krá-va.
Doteď nechápu, jak taková neurotická hystera mohla být mou vlastní matkou.
Ještě jsem neviděl, že by na někoho neházela kyselé držky, nebo neměla blbé nespolečenské kecy, takže jí už nezveme na společné akce, protože by nám udělala ostudu, a nikdo ji dosud nenafackoval jen proto, že je to žena.
Neustále někoho se-re, takže nemá známé, jen stejně pošahané potvory, kterých je málo, a rozumní chlapi se jí vyhnuli a vyhýbají obloukem. Tvrdí, že je babičkou, ale vnuka i mě na návštěvě umí tak akorát nas-rat. Každých tak čtvrt hodiny se ptá, jestli něco nepotřebujeme, což dělala i v mých šestnácti. Magor.
Strašné, co ze sebe některé ženské dovedou vyrobit za zrůdu.
Začínám si myslet, že nejlépe je takovým čůzám na hřbitově mezi kytkami.
Píšu to sem proto, abyste ženské viděli, čím nás chlapy ser-ete.
Tchyně nebo matinka, v každém případě se takové výše popsané nedivte, že jste označeny sprostými výrazy. Můžete si za to samy.
To i slepice mají víc rozumu, než vy.
@Monchichik píše:
@Johnny7 Tvůj názor mě vůbec nezajímá, ubožáku…
Proč tedy reaguješ, umíš psát?
Chápu. Hřbitov je naštěstí poblíž.
Obidvoch Vás upozorňujem na urážky. Je potrebné dodržiavať pravidlá webu. V opačnom prípade Vám bude zablokovaný účet.
Kristína
@Johnny7 Koukám ale, že tvoje výchova se povedla! Slušný, ohleduplný, inteligentní a plný empatie. Dokonalý syn. Chudinka tvoje máma.
@Anonymní píše:
Hovnařko. Patláš se ve sračkách. Drbno zfrnděná.
@Anonymní píše:
Hovnařko. Patláš se ve sračkách. Drbno zfrnděná.
a jak je najednou krásně vidět, kde se stala chyba
chuděrky matky/tchýně…
@inkakřivák píše:že člověk až ty jejich maminky (i když taky jde zřejmě o jednu osobu) lituje…
Opravdu. Empatický a mimořádně slušný! To se málokdy vidí. @Johnny7@admin
@Johnny7 píše:
Mám takovou matku. Taky je to tchyně.
Nikdo s ní nevydrží.
Neumí komunikovat s lidni, neustále na sebe upozorňuje.
Když si jí nikdo nevšímá, tak se začne vnucovat.
Zablokoval jsem na ní telefon, takže až se s ní něco stane, má smůlu. Jinak by mi každý den psala sms, což nepovažuju za normální.
Je to těžké.
Je nesnesitelná, hloupá, má hysterické záchvaty, předvádí se, všechno, ale absolutně vše ví nejlépe.
Trpí na uklízení, ale neumí ani uklízet, hrabe se v tom jako bába v koksu.
Je schopná se zabývat i takovými nesmysly, jako jsou kapičky vody na umyvadle. Hrozné jí vadí prach, takže ho utře, ale jen napůl, a obvykle ho napráší někam jinam.
To dělá, když jsme u ní na návštěvě. Krá-va.
Doteď nechápu, jak taková neurotická hystera mohla být mou vlastní matkou.
Ještě jsem neviděl, že by na někoho neházela kyselé držky, nebo neměla blbé nespolečenské kecy, takže jí už nezveme na společné akce, protože by nám udělala ostudu, a nikdo ji dosud nenafackoval jen proto, že je to žena.
Neustále někoho se-re, takže nemá známé, jen stejně pošahané potvory, kterých je málo, a rozumní chlapi se jí vyhnuli a vyhýbají obloukem. Tvrdí, že je babičkou, ale vnuka i mě na návštěvě umí tak akorát nas-rat. Každých tak čtvrt hodiny se ptá, jestli něco nepotřebujeme, což dělala i v mých šestnácti. Magor.
Strašné, co ze sebe některé ženské dovedou vyrobit za zrůdu.
Začínám si myslet, že nejlépe je takovým čůzám na hřbitově mezi kytkami.
Píšu to sem proto, abyste ženské viděli, čím nás chlapy ser-ete.
Tchyně nebo matinka, v každém případě se takové výše popsané nedivte, že jste označeny sprostými výrazy. Můžete si za to samy.
To i slepice mají víc rozumu, než vy.
Vis, ze bych Te s takovym nazorem chtela mit za zete?