Hysterické těhule

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24016
19.5.09 15:43

Holky, moje máma měla s těma vložkama vychytávku a prej tak chodila i v plavkách na koupák se opalovat. Jednoduše si ji narvala vzadu mezi půlky a nehejbala se a ani nebyla vidět. Ale nevím, jestli to tam snesu :oops:

Jinak mi v těsných kalhotkách drží vložka bez lepidla docela dobře. Jen mi vadí že nemá křídla a teče mi to okolo :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
19.5.09 15:47

Kami, tak vložku mezi půlkama si nedovedu nějak představit, to musela chodit jako robot, ne?? co když si chtěla dřepnout?? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
19.5.09 15:49

Deri, no já nevim, na podrobnosti jsem se radši neptala. Ale taky si to nějak v reálu nedovedu představit… A asi nedřepala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
19.5.09 15:49

Ty jo, mezi půlky, takovou desnou matraci !!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
19.5.09 18:13

Holky, moje máma má ale děsnej motor, tak jí se to tam vešlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
19.5.09 18:33

cauves, koukam, ze resite vlozky, toz se pridam s cerstvou zkusenosti :wink: .

v lekarne jsme mivali porodnicky vlozky Samu od Hartmanna, nemaji pasek, v kalhotkach jezdi jak svina, uplne pitomy. pak jsem si specielne pro sebe objednala taky od Hartmanna ale jmenuje se to Nova, vedeny obecne jako vlozky a to jsou vatovy se sitkou. jsou prodysny, pasek taky nemaji, ale klouzou teda mnohem min. takze za sebe doporucuju tyhle. o jinych nevim…

nejmin to klouzalo v tech sitkovanych gatkach, ktery si ale budete stejne brat az do porodky. jo a ja vlozek spotrebovala tak 20 baliku, je to jrn po 10 ks. gatky jsem mela vel. M, ale ma to nejaky uzky nohavicky, nejsem tlustoch a i tak me obcas drely. v pase se vytahly hodne, ale kolem tech noh skrtily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
19.5.09 20:01

A sitovany gatky si taky clovek musi poridit svoje? Holky ja normalne vubec nemuzu jit rodit, ja tyhle veci vubec nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
19.5.09 20:05

Jo, v podstate skoro vsechno. Ale v kazdy porodce je to jinak, nekde dokonce davají detem i plenky…ve vetsine si je musis donest svoje samozrejme. Ty kalhotky si hlavne nekupujte papirovy z drogerie, ty jsou desny… Dobry jsou Abri-net kalhotky pro inkontinenci, jsou vlastne primarne urceny na drzeni inkontinencni vlozky, ale to je samo jedno jakou tam date ze jo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
19.5.09 20:10

Jinak tu obcas k vam zabrousim, ale v obraze nejsem :-). Jak ses Pudlo ptala, jestli jsem se sla nakouknout do hysterek (tech druhejch), abych Matesovi vymyslela nemoci, tak k vam radsi chodit ani nebudu, vystacim si sama :twisted: . Ted resim vyrazku, na kozni se dostanu az ve ctvrtek a vypada cim dal hur. Jenze kuze je pro me asi jako alchymie, netusim, co mu na to mam dat a netroufam si experimentovat. Taky mam dojem, ze ma reflux. Zloutenku se dozvim zitra. A furt se sponuje, to me nekdy taky trapi. Proste radsi se nezapojovat a radsi vubec nemyslet :-). Zatim to docela jde, na net moc nemam cas, tak nestiham hledat dalsi priznaky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
19.5.09 20:25

Nestaci hysterceni kolem mimina, ted budu vysilovat jeste kvuli vlozkam 8O Se vuuuubec nechytam.

Suviku, reflux je normalni - zrovna ted sem se ho hodinu ucila :roll: , tak muzu rozdavat rozumy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
19.5.09 20:32

Baba dík :-) Vono naštěstí kolem toho mimina je tolik práce, že hysterčit až tak nestíhám… Jakmile mám čas přemýšlet, je to konec :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
20.5.09 00:32

Allways Sensitive nedráždily, pozor nepslést s Allways Sensitive Fresh.

Dnes mám celodenní depresi z toho jak jsem pořád doma, bylo mi blbě už od rána, tak jsem to pro jistotu podpořila zíráním na milion dílů seriálu z chirurgie Grey's Anatomy, jeden z hlavních hrdinů je neurochirurg. Mocně jsem při tom vzpomínala na místní zdravotníky, speciálně na Pudlu co by tomu říkala '-) Mám půjčené 3 série, zajímalo by mě kolik dílů bys vydržela před mštěním noťasu proti zdi :-)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
20.5.09 09:37

Já když rodila malého, tak jsem si žádné sítkované kalhotky nekupovala. Měla jsem normální bavlněné. V čem jsou ty sítkované lepší??
Pudlo, Baba, byly jste už na testech na těhu.cukrovku??? Jak ty testy probíhaly?? Mně ve 20tt. v CR vzal doktor krev a moč a z toho mi vyšel negativní výsledek, nic víc. Ted mi psala švagrová 27tt., že jde dneska na celé dopoledne na testy na cukr. Prej musí pít nějakej nápoj a píchají ji do prstu, to se dělá všude?????? Tady v Itálii jim stačí testy z krve a moči.
Tak přemýšlím, jestli mě český doktor, až přijedu, taky na to pošle. Vracím se ve 29tt zpátky do CR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
20.5.09 10:30

Pri zatezovem testu se hodnoti glykemka ze zilni krve na lacno, pak se vypije 75g (aspon myslim) glukozy a pak se po dvou hodkach zas zmeri glykemka.
Zadanku mam :roll: , ale nejsem uplne rozhodnuta, jestli tam pujdu. Ale asi jo. Prece jenom tehucukrovka se z cukru v moci nepozna a mimi by mohlo mit problemy. Ale zas frekvence diabetu je mala - asi 2% a v anamneze zadne rizikove faktory nemam, jeste si to rozmyslim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
20.5.09 12:02

Mam rymicku :(

Madli to ted davaji na prime ve ctvrtek, koukam na to - tyhle serialy jsou trochu mimo realitu (prinejmensim ceskou), ale me to nejak neva, koukam i na dr. House a to uz je uplne SF kombinovane s komedii :-)

deri minuly tyden jsem byla na oGTT, to je ten sladky caj, u nas nepichaj do prstu ale berou zilni krev, nevim proc, ty glukometry jsou myslim docela presne. dela se to az po 25 TT, ale podle me pokud mas krev nalacno dobrou a moc taky, tak nejaka porusena glukozova tolerance mimcu az tak ublizit nemuze … nevim. baba to ma v hlave cerstveji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí