Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s I´Coo Pluto?
Přidejte zkušenost s I´Coo PlutoZdravím tak zrovna jsme dnes koupili golfky pluto a jsem spokojená lehký velký prostor a ten design rozmýšlela jsem se mezi NUNOU A PLUTEM ale NUNA je hezká na pohled ale nepraktická je malá na dítě tak pluto doporučuji ![]()
Zdravím maminky
.Znovu otevírám tuto diskuzi. Najde se teda nějaká maminka co má tyto golfky I coo pluto. Zajímají mě vaše zkušenosti. Moc se mi líbí, ale nemám šanci ho vidět nikde naživo. Co mě asi nejvíc zajímá, jestli jdou dát dostatečně do lehu? Četla jsem na netu, že jsou dát jen asi do 130 stupňů, tak nevím jestli to není málo. Mohla bych některou maminku popřípadě poprosit o fotku s dítětem právě v lehu? Moc děkuji za jakékoli informace.
Ahoj maminy
jako další obnovuji tuto diskuzi ![]()
Máte některá tyto golfky doma? Jak jste s nimi spokojené?
Ahoj, nemáte někdo vychytané to, jak docílit ještě většího stínění u korbičky nějaká sluneční clona nebo tak něco?
Tak malej nevyleze bez brýlí při sebemenším sluníčku a na dovolený když v něm spal jsem stínila jenom přehozenou plenou nebo dečkou. No moc neporadím ale nějak jsem to víc nepořebovala
Pořád váhám mezi Plutem a Peg Perego Pliko P3. Druhý jmenovaný je taky pro velké dítě, moc se mi tam líbí, že je střecha sklopná až k nohám, ale působí na mě jako kostitřas… ![]()
Ahoj holky, včera jsme pořídili tyto golfky…jsem z nich nadšená až na jednu věc…jak nejde část pod nožičkama dát úplně rovně a zádová opěrka není úplně kolmo, je v nich prcek takový zapadlý a protože chce mít pořádný rozhled, tak má pořád tendence se předklánět, což musí dělat prakticky jakoby do kopce, tak musí pořád dost makat svalíkama…nebo vždycky alespoň drží zvedlou hlavičku a to mi nepřijdou jako úplně super pozice..taky jste to řešili? Mám objednanou originál vložku, tak doufám, že to s ní bude lepší ![]()
@bisonka ta vložka je fajn
mam i neoriginální ale ta origo tam sedí úžasně ![]()