Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@handa30 - ahoj Handi, dnes byla kontrola, viď? Jak to vypadá? Ve kterém jsi a co ti všechno řekli? Snad je vše v pořádku.. ![]()
Holky s těmi informacemi o embryjkách, to vám fakt řeknou až v den transferu. Člověk si má zavolat jen na termín. Mi teda řekli ale až po potvrzení rodného čísla, že se mi vše vyvíjí zatím dobře a řekli mi datum ET. Pak jsem přišla a jaké to pro mě bylo překvapení, že z toho bylo jen malinko kvalitních (ale díky Bohu za ně!).
@Katarinash píše:
@handa30 - ahoj Handi, dnes byla kontrola, viď? Jak to vypadá? Ve kterém jsi a co ti všechno řekli? Snad je vše v pořádku..Holky s těmi informacemi o embryjkách, to vám fakt řeknou až v den transferu. Člověk si má zavolat jen na termín. Mi teda řekli ale až po potvrzení rodného čísla, že se mi vše vyvíjí zatím dobře a řekli mi datum ET. Pak jsem přišla a jaké to pro mě bylo překvapení, že z toho bylo jen malinko kvalitních (ale díky Bohu za ně!).
Káťo, já tam jdu až na 18 hod. Jsem nervozní, snad bude všechno v pořádku. Mysli na mě.
@handa30 píše:
Káťo, já tam jdu až na 18 hod. Jsem nervozní, snad bude všechno v pořádku. Mysli na mě.
Budu ![]()
Ahoj holky, díky za vaše reakce. Já to přeci jen zkusila a zavolala ráno zase do caru. Vzala to jiná embryoložka a ta mi vše normálně řekla. Chtěla jen mé datum narození. Dozrálo mě 8 vajíček, z toho se 5 oplodnilo a dál se dělí. Tak už jsem klidněnjší, dnes je to 3 den po OPU, tak snad ještě ty 2 dny vydrží…ve středu by měl být transfer
![]()
@briuska - Hodně štěstí ve středu!
ET už je leháro.. Jen ať se to tam pěkně uhnízní a roste a sílí do krásy! ![]()
@briuska píše:
Ahoj holky, díky za vaše reakce. Já to přeci jen zkusila a zavolala ráno zase do caru. Vzala to jiná embryoložka a ta mi vše normálně řekla. Chtěla jen mé datum narození. Dozrálo mě 8 vajíček, z toho se 5 oplodnilo a dál se dělí. Tak už jsem klidněnjší, dnes je to 3 den po OPU, tak snad ještě ty 2 dny vydrží…ve středu by měl být transfer![]()
Paráda
to víš, že vydrží ![]()
@Zuza 84 píše:
Ahojky holky tak dnes uz ET tak drzte palecky
Držíme
Necháváš si zavést jedno či dvě?
@Katarinash píše:
Budu
Káťo, tak bobek žije a už má 1,67 cm. Viděla jsem ručičky a nožičky. Další kontrolu mám 15.8 ![]()
Jak velkého bobíka máš Ty?
@handa30 píše:
Káťo, tak bobek žije a už má 1,67 cm. Viděla jsem ručičky a nožičky. Další kontrolu mám 15.8
Jak velkého bobíka máš Ty?
Gratuluji, Handi!!
To je sranda, že takové malutké stvořeníčko už má vyvinuté ručičky a nožičky, že? ![]()
Můj bobík měl minulý týden 1,31 cm, ale teď ve čtvrtek jedu do Brna, snad už naposledy. Oni ho tam v Brně nenašli. Tak jsem zvědavá, jak to bude probíhat teď. Chci se vrátit k mému doktorovi, který má kvalitní ultrazvuk.
A ve kterém týdnu jsi?
Hlásím na testu //
teď už jen krev a ulz a snad bude všechno v pořádku ![]()
Hlásím na testu //
teď už jen krev a ulz a snad bude všechno v pořádku ![]()
@Zuza 84 píše:
Ahojky holky tak dnes uz ET tak drzte palecky
ET už je v pohodě, viď? Hlavně přeji štěstíčko při uhnizďování!
![]()
@lola34 píše:
Hlásím na testu //teď už jen krev a ulz a snad bude všechno v pořádku
WOW!!! Gratuluji, Loli!! Ať vydrží a brzy uvidíš ![]()
![]()
@Katarinash moc děkuji za podporu
do Caru budu volat až ve čtvrtek, tak uvidím na kdy mě objednají ![]()