ICSI květen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
137
30.7.12 13:20

@handa30 - ahoj Handi, dnes byla kontrola, viď? Jak to vypadá? Ve kterém jsi a co ti všechno řekli? Snad je vše v pořádku.. :kytka:

Holky s těmi informacemi o embryjkách, to vám fakt řeknou až v den transferu. Člověk si má zavolat jen na termín. Mi teda řekli ale až po potvrzení rodného čísla, že se mi vše vyvíjí zatím dobře a řekli mi datum ET. Pak jsem přišla a jaké to pro mě bylo překvapení, že z toho bylo jen malinko kvalitních (ale díky Bohu za ně!).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
30.7.12 14:30
@Katarinash píše:
@handa30 - ahoj Handi, dnes byla kontrola, viď? Jak to vypadá? Ve kterém jsi a co ti všechno řekli? Snad je vše v pořádku.. :kytka:Holky s těmi informacemi o embryjkách, to vám fakt řeknou až v den transferu. Člověk si má zavolat jen na termín. Mi teda řekli ale až po potvrzení rodného čísla, že se mi vše vyvíjí zatím dobře a řekli mi datum ET. Pak jsem přišla a jaké to pro mě bylo překvapení, že z toho bylo jen malinko kvalitních (ale díky Bohu za ně!).

Káťo, já tam jdu až na 18 hod. Jsem nervozní, snad bude všechno v pořádku. Mysli na mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
30.7.12 14:45
@handa30 píše:
Káťo, já tam jdu až na 18 hod. Jsem nervozní, snad bude všechno v pořádku. Mysli na mě.

Budu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
30.7.12 17:01

Ahoj holky, díky za vaše reakce. Já to přeci jen zkusila a zavolala ráno zase do caru. Vzala to jiná embryoložka a ta mi vše normálně řekla. Chtěla jen mé datum narození. Dozrálo mě 8 vajíček, z toho se 5 oplodnilo a dál se dělí. Tak už jsem klidněnjší, dnes je to 3 den po OPU, tak snad ještě ty 2 dny vydrží…ve středu by měl být transfer 8) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
30.7.12 17:05

@briuska - Hodně štěstí ve středu! :) ET už je leháro.. Jen ať se to tam pěkně uhnízní a roste a sílí do krásy! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
30.7.12 19:56
@briuska píše:
Ahoj holky, díky za vaše reakce. Já to přeci jen zkusila a zavolala ráno zase do caru. Vzala to jiná embryoložka a ta mi vše normálně řekla. Chtěla jen mé datum narození. Dozrálo mě 8 vajíček, z toho se 5 oplodnilo a dál se dělí. Tak už jsem klidněnjší, dnes je to 3 den po OPU, tak snad ještě ty 2 dny vydrží…ve středu by měl být transfer 8) :dance:

Paráda :dance: to víš, že vydrží :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
31.7.12 08:45

Ahojky holky tak dnes uz ET tak drzte palecky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
31.7.12 10:34
@Zuza 84 píše:

Držíme :mavam: Necháváš si zavést jedno či dvě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
31.7.12 10:35
@Katarinash píše:
Budu :hug:

Káťo, tak bobek žije a už má 1,67 cm. Viděla jsem ručičky a nožičky. Další kontrolu mám 15.8 :D
Jak velkého bobíka máš Ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
31.7.12 10:38
@handa30 píše:
Káťo, tak bobek žije a už má 1,67 cm. Viděla jsem ručičky a nožičky. Další kontrolu mám 15.8 :D
Jak velkého bobíka máš Ty?

Gratuluji, Handi!! :hug: To je sranda, že takové malutké stvořeníčko už má vyvinuté ručičky a nožičky, že? ;)
Můj bobík měl minulý týden 1,31 cm, ale teď ve čtvrtek jedu do Brna, snad už naposledy. Oni ho tam v Brně nenašli. Tak jsem zvědavá, jak to bude probíhat teď. Chci se vrátit k mému doktorovi, který má kvalitní ultrazvuk.
A ve kterém týdnu jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101

Hlásím na testu // :mavam: teď už jen krev a ulz a snad bude všechno v pořádku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101

Hlásím na testu // :mavam: teď už jen krev a ulz a snad bude všechno v pořádku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
31.7.12 10:39
@Zuza 84 píše:

ET už je v pohodě, viď? Hlavně přeji štěstíčko při uhnizďování! :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
31.7.12 10:40
@lola34 píše:
Hlásím na testu // :mavam: teď už jen krev a ulz a snad bude všechno v pořádku :lol:

WOW!!! Gratuluji, Loli!! Ať vydrží a brzy uvidíš :srdce:
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
31.7.12 10:45

@Katarinash moc děkuji za podporu :dance: do Caru budu volat až ve čtvrtek, tak uvidím na kdy mě objednají :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí