Ideální velikost penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
káťa
4.1.14 13:04

Souhlasím, průměr alespoň 4, délka zase až tak důležitá není (ideálně okolo 17 cm, ale +- pár cm nevadí).

• Citovat
  • Upravit
106943
4.1.14 13:07
@Erian píše:
To bych nesouhlasila, existuje něco jako posilování svalů pánevního dna, takže vyčvachtanost si schovej pro starší ročníky, děkuji ;)

i starsi rocniky muzou posilovat… nemyslim, ze by vek pusobil nejake zmeny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106943
4.1.14 13:11
@Anonymní píše:
Musím anonymně. Měla jsem kamaráda, který měl nablýskané drahé auto, ideální postava, nádherný chlap a kupodivu to nebyl ani žádný hlupák, vždy jsme si moc krásně povídali na kafi o čemkoliv, dělal vysokou školu. Kamarádili jsme se spolu asi 5 let, než to totálně potentoval. Nabídl se, že mě odveze z plesu domů - aby si někdo nemyslel, že jsem zlatokopka a že jsem ho využívala, tak to bylo podruhé za tolik let, co jsem se nechala ním odvézt. Jenomže on zastavil na odpočívadle, že prý se musí jít vyčůrat. Pak se na mě vrhnul, začal mě neohrabaně líbat, mačkal mi ruce tak, že jsem měla modřiny na druhý den a blábolil o tom, jak je do mě několik měsíců zamilovaný. Snažila jsem se mu domluvit, ať mě nechá a nakonec vykoukl jeho penis a já se začala šíleně smát (asi i na obranu, protože možná bych ten jeho pokus přirovnala k pokusu o znásilnění :think: ). Představte si velikost ženského palce na ruce (mohl mít max 5cm a štíhlý ve ztopořeném stavu). Vůbec nevím, co s ním chtěl dokázat. Každopádně mě okamžitě nechal, zavezl na nejbližší zastávku a vyhodil mě se slovy, že jsem pěkná kuwa. Uběhlo od té doby dalších 7 let, viděla jsem ho dvakrát na ulici a dělal, že mě nezná. Asi jsem mu urazila jeho ego, ale mě v té situaci vážně nenapadlo nic jiného, než se mu začít smát :oops:

podobnou zkusenost jsem udelala nedavno, akorat mi pri zjisteni bylo do place.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
4.1.14 13:13

Já to také jednou zažila a samozřejmě jsem se smát nezačala, ale ze vztahu jsem vycouvala pod nějakou jinou záminkou…

• Citovat
  • Upravit
106943
4.1.14 13:15
@Doctus píše:
@geena.i
Když vidí, jak ve filmu slastně (nebo bolestí?) heká žena pod 24/6, tak si řeknou, že větší je lepší. Pro ženy s vaginismem (a že jich není zrovna málo), je moc i prst, natož pyj.

a takova stoprocentne narazi na nejakeho 20+ :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106943
4.1.14 13:15
@káťa píše:
Já to také jednou zažila a samozřejmě jsem se smát nezačala, ale ze vztahu jsem vycouvala pod nějakou jinou záminkou…

jj, ja take

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9758
4.1.14 16:27

@Venetia
Tak pravděpodobnost, že narazíte na někoho s údem delším než 19 cm je 2,5 % (tedy penisy delší 19 cm tvoří v distribuční šíři 2,5 %, stejně je tomu u délek pod 10 cm). Stát se může vše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
4.1.14 16:30
@Doctus píše:
@Venetia
Tak pravděpodobnost, že narazíte na někoho s údem delším než 19 cm je 2,5 % (tedy penisy delší 19 cm tvoří v distribuční šíři 2,5 %, stejně je tomu u délek pod 10 cm). Stát se může vše…

Jen 2,5% delších než 19cm? Tak to já jsem měla velký štěstí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9758
4.1.14 16:36

@AngelLilly
Ano, neboť 95% CI (interval spolehlivosti, confidence interval) vychází 10 až 19 cm. Vše mimo tedy „není normální“. Mohli bychom dlouze diskutovat o tom, co normální je a co normální už není. Vše záleží jen na tom, kam umístíme danou hranici, na tom, zda chceme vyšší senzitivitu nebo specificitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10679
4.1.14 17:45
@AngelLilly píše:
Jen 2,5% delších než 19cm? Tak to já jsem měla velký štěstí :mrgreen:

Mě se to zdá taky málo, že jen 2,5%. A přidávám se, že já měla taky asi extra štěstí(nebo spíš smůlu) na ty velikosti přesahující 19 cm :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9758
4.1.14 18:17

@geena.i
Jsou to velmi jednoduché počty. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10679
4.1.14 18:33
@Doctus píše:
@geena.i
Jsou to velmi jednoduché počty. :kytka:

Já měla z matiky špatné známky :lol:
Jééé, děkuji za kytku. Sice virtuální, ale ani nepamatuji, kdy jsem nějakou dostala naposled :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106943
4.1.14 18:50
@Doctus píše:
@Venetia
Tak pravděpodobnost, že narazíte na někoho s údem delším než 19 cm je 2,5 % (tedy penisy delší 19 cm tvoří v distribuční šíři 2,5 %, stejně je tomu u délek pod 10 cm). Stát se může vše…

to verim, ja narazila jen jednou, ale to jsem vedela predem :D
ale tech 17,18 uz bude castejsi a podle mne idealni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9758
4.1.14 18:52

@Venetia
75 % mužů má pak velikost v intervalu 12 až 15 (16) cm. Hraniční hodnoty příliš neoplývají velkým zastoupením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106943
4.1.14 18:59
@Doctus píše:
@Venetia
75 % mužů má pak velikost v intervalu 12 až 15 (16) cm. Hraniční hodnoty příliš neoplývají velkým zastoupením.

tak to je az neuveritelny, ze se na ty vyjimky podari narazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí