Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Erian píše:
Ale odpověď na otázku - 18/6. Pro mě je větší nepříjemnost, když je tenkej než krátkej
Souhlas. Pojmenovala jsem je dietní párek
. Před rozvodem jsem vůbec netušila, kolik jich po světě běhá
.
K čemu ti jako bude odpověď na tvoji otázku?? Jak sní potom naložíš??
Uděláš si statistiku? Takových už je mraky ( oficiálních ).
Dovolím si tvrdit že většina zdejších žen, těm svým bambuly nepřeměřovaly a měly by problém „ukázat“ 10 - 20 cm ( obvod nebo průměr už vůbec ), natož jak jim ho správně změřit, aby se dal výsledek měření porovnat s oficiální statistikou.
Když se nad tvojí otázkou zamyslíš, každá to bude mít asi jinak, bude jí mít jinak „vyčvachtanou“, kor ty dorvaný po porodech.
@hBod píše:
Uděláš si statistiku? Takových už je mraky ( oficiálních ).Dovolím si tvrdit že většina zdejších žen, těm svým bambuly nepřeměřovaly a měly by problém „ukázat“ 10 - 20 cm ( obvod nebo průměr už vůbec ), natož jak jim ho správně změřit, aby se dal výsledek měření porovnat s oficiální statistikou.
Když se nad tvojí otázkou zamyslíš, každá to bude mít asi jinak, bude jí mít jinak „vyčvachtanou“, kor ty dorvaný po porodech.
Trochu tvrdě napsané ale maximálně souhlasím
![]()
@Chlap74 píše:
Tak mám pocit, že ty penisy nad 18 cm už holkám lezou krkem
Pokud to myslíš doslova tak v případě orálního sexu máš jistě pravdu ![]()
@Anonymní píše:
@Martin1234 @martina.se tak když přítel dorazil jsem zpustila: Svlíkni se. On: proč? To je nějaká nová hra (ochotně se začal svlékat) Já: Ne chci si Tě změřit On: proč? Já: Martin na emiminu to chce vědět…no to už jsme se oba váleli smíchy na sedačkách…
@hBod píše:
Uděláš si statistiku? Takových už je mraky ( oficiálních ).Dovolím si tvrdit že většina zdejších žen, těm svým bambuly nepřeměřovaly a měly by problém „ukázat“ 10 - 20 cm ( obvod nebo průměr už vůbec ), natož jak jim ho správně změřit, aby se dal výsledek měření porovnat s oficiální statistikou.
To bych nesouhlasila, existuje něco jako posilování svalů pánevního dna, takže vyčvachtanost si schovej pro starší ročníky, děkuji ![]()
Tak pro mě je ideální velikost ta, kterou v sobě cítím, ale nebolí
, ale nikdy jsem žádného neměřila
![]()
Vím jistě, že velký penis je děs, neužila jsem si to vůbec.
Malý je taky děs a taky jsem si to vůbec neužila ![]()
To jsem asi moc nepomohla ![]()
Musím anonymně. Měla jsem kamaráda, který měl nablýskané drahé auto, ideální postava, nádherný chlap a kupodivu to nebyl ani žádný hlupák, vždy jsme si moc krásně povídali na kafi o čemkoliv, dělal vysokou školu. Kamarádili jsme se spolu asi 5 let, než to totálně potentoval. Nabídl se, že mě odveze z plesu domů - aby si někdo nemyslel, že jsem zlatokopka a že jsem ho využívala, tak to bylo podruhé za tolik let, co jsem se nechala ním odvézt. Jenomže on zastavil na odpočívadle, že prý se musí jít vyčůrat. Pak se na mě vrhnul, začal mě neohrabaně líbat, mačkal mi ruce tak, že jsem měla modřiny na druhý den a blábolil o tom, jak je do mě několik měsíců zamilovaný. Snažila jsem se mu domluvit, ať mě nechá a nakonec vykoukl jeho penis a já se začala šíleně smát (asi i na obranu, protože možná bych ten jeho pokus přirovnala k pokusu o znásilnění
). Představte si velikost ženského palce na ruce (mohl mít max 5cm a štíhlý ve ztopořeném stavu). Vůbec nevím, co s ním chtěl dokázat. Každopádně mě okamžitě nechal, zavezl na nejbližší zastávku a vyhodil mě se slovy, že jsem pěkná kuwa. Uběhlo od té doby dalších 7 let, viděla jsem ho dvakrát na ulici a dělal, že mě nezná. Asi jsem mu urazila jeho ego, ale mě v té situaci vážně nenapadlo nic jiného, než se mu začít smát ![]()
@Anonymní píše:
Musím anonymně. Měla jsem kamaráda, který měl nablýskané drahé auto, ideální postava, nádherný chlap a kupodivu to nebyl ani žádný hlupák, vždy jsme si moc krásně povídali na kafi o čemkoliv, dělal vysokou školu. Kamarádili jsme se spolu asi 5 let, než to totálně potentoval. Nabídl se, že mě odveze z plesu domů - aby si někdo nemyslel, že jsem zlatokopka a že jsem ho využívala, tak to bylo podruhé za tolik let, co jsem se nechala ním odvézt. Jenomže on zastavil na odpočívadle, že prý se musí jít vyčůrat. Pak se na mě vrhnul, začal mě neohrabaně líbat, mačkal mi ruce tak, že jsem měla modřiny na druhý den a blábolil o tom, jak je do mě několik měsíců zamilovaný. Snažila jsem se mu domluvit, ať mě nechá a nakonec vykoukl jeho penis a já se začala šíleně smát (asi i na obranu, protože možná bych ten jeho pokus přirovnala k pokusu o znásilnění). Představte si velikost ženského palce na ruce (mohl mít max 5cm a štíhlý ve ztopořeném stavu). Vůbec nevím, co s ním chtěl dokázat. Každopádně mě okamžitě nechal, zavezl na nejbližší zastávku a vyhodil mě se slovy, že jsem pěkná kuwa. Uběhlo od té doby dalších 7 let, viděla jsem ho dvakrát na ulici a dělal, že mě nezná. Asi jsem mu urazila jeho ego, ale mě v té situaci vážně nenapadlo nic jiného, než se mu začít smát
Jeho jednání nebylo správné, bohužel Vaše nebylo o nic lepší. Na lidském těle není nic k smíchu, neboť je to nejdokonalejší komplexní struktura na této planetě. Pokud měl 5 cm v erigovaném stavu, tak byl bohužel tím 1 „vyvoleným“ z 200, tedy muž s mikropenisem. Vy byste se na ulici hlásila k někomu, kdo by se Vám smál např. za velký nos, malá prsa, velký zadek či břicho, křivá záda či dolní končetiny? Posmívat se umí většinou ten, kdo je dokonalý nejméně.
@Doctus Prosím? Co to proboha srovnáváte? Já snad svými malými prsy někoho na sílu držím někde v autě a nutím ho do něčeho, co nechce? Kdyby to bylo za normálních okolností a nezachoval se jak hulvát, tak bych se v životě nezačala smát a jen slušně odmítla, že k němu necítím to samé, co on ke mě a že by to nešlo. Ale když se mě někdo násilím pokusí takto k něčemu nutit, s klidným svědomím se začnu smát znovu ( i když mi do smíchu nebylo ), ale měla jsem jistotu, že to aspoň skončí a to i za cenu toho, že mě třeba nechá v zimě na tom odpočívadle. Nebo jsem snad špatná, že jsem se nakonec nenechala „obšťastnit“? Chtěla bych vidět vás na mém místě, kdyby nějaký svalovec to na vás zkusil takto hrubiánsky v autě ![]()
@CokeLady Ale mohl mě donutit k něčemu jinému (třeba orálnímu sexu)
Asi by to bylo poprvé, co by se mi penis vešel celý do pusy
Vím, jsem hnusná, ale život je krutý.