Ideální velikost penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2401
31.12.13 16:07

@Martin1234 Pritazlivost chlapa nestoji a nepada s jeho pindourem. Jestli ti muzu poradit- prestan rejdit po webech pro matky a bez lovit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
31.12.13 16:10

Já mám třeba zhruba 20/6 a u žen zatím spokojenost, jenom některý mi ho chtěly zmenšit, prej moc tlustej :)

Ale zajímavé že ačkoliv délka není nijak extrémní, u jedné holky se mi stalo, že jsem poměrně určitě cítil, že jsem „na konci“. Zvláštní pocit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
31.12.13 16:10
@Martin1234 píše:
Peggy: máte svérázný přístup, každý má ale pochopitelně právo na ten svůj. Ano, souhlasím, bohužel, komplexy vznikají z nedostatků, a pouhá snaha říct si, co s tím nadělám, stejně to neovlivním, někdy nestačí. Ale dost o mně, toto téma nemá být terapie pro moje menší sebevědomí…
dělám tady seriózní výzkum :palec:

Výzkumy jsou na nic..jak píše @Sepishka jdi lovit a dělej praktická cvičení! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
31.12.13 16:14
@Martin1234 píše:
Peggy: máte svérázný přístup, každý má ale pochopitelně právo na ten svůj. Ano, souhlasím, bohužel, komplexy vznikají z nedostatků, a pouhá snaha říct si, co s tím nadělám, stejně to neovlivním, někdy nestačí. Ale dost o mně, toto téma nemá být terapie pro moje menší sebevědomí…
dělám tady seriózní výzkum :palec:
:D
  • Citovat
  • Upravit
24603
31.12.13 16:23
@Doctus píše:
@pannacotta
Nazdárek, kočko! :kytka:

Nazdárek doktore :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
31.12.13 16:24

No, výzkum je věc jedna a praxe samozřejmě další. Svůj penis sem posílat nebudu, děláte si tady ze všeho srandu a já bych z toho nevyšel dobře :oops: Velikost napsat můžu, 13,5 a 4.
Jinak, samo sebou, že pokud je tato velikost malá, podle zdejšího výsledku, pravděpodobnost, že dívka, se kterou budu chodit, ji jako malou bude považovat, roste. To by samo o sobě nevadilo, ale pokud to bude znamenat překážku v jejich příjemných pocitech, samozřejmě, že mi to na sebedůvěře nepřidá.
Divil jsem se, když jsem v jiných diskusích četl názory, že kvůli velikosti některé dívky od toho kluka odešly, i když jim jinak vyhovoval.
Sám neumím posoudit, jestli bych to udělal, kdyby mě partnerka uměla uspokojit i jinak, než při běžném styku a krom toho by mi charakterově ladila. Tuto zkušenost nemám, proto bych jen plácal a možná, že bych přehodnotil i svůj negativní názor na takovéto počínání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9749
31.12.13 16:24

@Martin1234
Normální rozměry, co řešíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9749
31.12.13 16:27

@pannacotta
Jak se vede? Jinak hezký nový rok (tedy nejen ten Nový) všem a vše NEJ! :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
31.12.13 16:28
@Doctus píše:
@pannacotta
Jak se vede? Jinak hezký nový rok (tedy nejen ten Nový) všem a vše NEJ! :andel:

Jak se to veme, dnes nic moc, ale to nebudu v cizí diskusi rozpisovat, jinak vše nej v novém roce taky tobě přeji :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
31.12.13 16:30

@Martin1234 - zcela jistě kvůli takovým rozměrům žádná neodejde. A vůbec, jestli nějaká opustí chlapa jen kvůli velikosti penisu, tak za trápení určitě nestojí. Ty máš míry naprosto v normě a já osobně z zkušenosti mohu říct, že u mě jsou důležitější u muže ruce ;)

• Citovat
  • Upravit
2401
31.12.13 16:34

@Martin1234 Spis si poloz otazku, jestli ti investice do holky, pro kterou je par centaku kavernoznih teles navic dulezitejsi nez vse ostatni, stoji za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
31.12.13 16:34

Řekla bych že nový příchozí diskutující na e-miminu si přečetl onou slavnou diskusi o kraťasovi a dle toho soudí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9749
31.12.13 16:35

@pannacotta
No Kraťase raději nepřipomínej, jinak ho tu máme znovu. Ten řádí jak černá ruka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
31.12.13 16:39
@Doctus píše:
@pannacotta
No Kraťase raději nepřipomínej, jinak ho tu máme znovu. Ten řádí jak černá ruka.

no jo, pšt :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
31.12.13 16:39
@Martin1234 píše:
No, výzkum je věc jedna a praxe samozřejmě další. Svůj penis sem posílat nebudu, děláte si tady ze všeho srandu a já bych z toho nevyšel dobře :oops: Velikost napsat můžu, 13,5 a 4.
Jinak, samo sebou, že pokud je tato velikost malá, podle zdejšího výsledku, pravděpodobnost, že dívka, se kterou budu chodit, ji jako malou bude považovat, roste. To by samo o sobě nevadilo, ale pokud to bude znamenat překážku v jejich příjemných pocitech, samozřejmě, že mi to na sebedůvěře nepřidá.
Divil jsem se, když jsem v jiných diskusích četl názory, že kvůli velikosti některé dívky od toho kluka odešly, i když jim jinak vyhovoval.
Sám neumím posoudit, jestli bych to udělal, kdyby mě partnerka uměla uspokojit i jinak, než při běžném styku a krom toho by mi charakterově ladila. Tuto zkušenost nemám, proto bych jen plácal a možná, že bych přehodnotil i svůj negativní názor na takovéto počínání…

dej si facku a bez klatit co te napadne, nez se usadis :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí