Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Martin1234 Pritazlivost chlapa nestoji a nepada s jeho pindourem. Jestli ti muzu poradit- prestan rejdit po webech pro matky a bez lovit.
Já mám třeba zhruba 20/6 a u žen zatím spokojenost, jenom některý mi ho chtěly zmenšit, prej moc tlustej ![]()
Ale zajímavé že ačkoliv délka není nijak extrémní, u jedné holky se mi stalo, že jsem poměrně určitě cítil, že jsem „na konci“. Zvláštní pocit…
@Martin1234 píše:
Peggy: máte svérázný přístup, každý má ale pochopitelně právo na ten svůj. Ano, souhlasím, bohužel, komplexy vznikají z nedostatků, a pouhá snaha říct si, co s tím nadělám, stejně to neovlivním, někdy nestačí. Ale dost o mně, toto téma nemá být terapie pro moje menší sebevědomí…
dělám tady seriózní výzkum
Výzkumy jsou na nic..jak píše @Sepishka jdi lovit a dělej praktická cvičení! ![]()
@Martin1234 píše:
Peggy: máte svérázný přístup, každý má ale pochopitelně právo na ten svůj. Ano, souhlasím, bohužel, komplexy vznikají z nedostatků, a pouhá snaha říct si, co s tím nadělám, stejně to neovlivním, někdy nestačí. Ale dost o mně, toto téma nemá být terapie pro moje menší sebevědomí…
dělám tady seriózní výzkum
@Doctus píše:
@pannacotta
Nazdárek, kočko!
Nazdárek doktore
![]()
No, výzkum je věc jedna a praxe samozřejmě další. Svůj penis sem posílat nebudu, děláte si tady ze všeho srandu a já bych z toho nevyšel dobře
Velikost napsat můžu, 13,5 a 4.
Jinak, samo sebou, že pokud je tato velikost malá, podle zdejšího výsledku, pravděpodobnost, že dívka, se kterou budu chodit, ji jako malou bude považovat, roste. To by samo o sobě nevadilo, ale pokud to bude znamenat překážku v jejich příjemných pocitech, samozřejmě, že mi to na sebedůvěře nepřidá.
Divil jsem se, když jsem v jiných diskusích četl názory, že kvůli velikosti některé dívky od toho kluka odešly, i když jim jinak vyhovoval.
Sám neumím posoudit, jestli bych to udělal, kdyby mě partnerka uměla uspokojit i jinak, než při běžném styku a krom toho by mi charakterově ladila. Tuto zkušenost nemám, proto bych jen plácal a možná, že bych přehodnotil i svůj negativní názor na takovéto počínání…
@pannacotta
Jak se vede? Jinak hezký nový rok (tedy nejen ten Nový) všem a vše NEJ! ![]()
@Doctus píše:
@pannacotta
Jak se vede? Jinak hezký nový rok (tedy nejen ten Nový) všem a vše NEJ!
Jak se to veme, dnes nic moc, ale to nebudu v cizí diskusi rozpisovat, jinak vše nej v novém roce taky tobě přeji ![]()
@Martin1234 - zcela jistě kvůli takovým rozměrům žádná neodejde. A vůbec, jestli nějaká opustí chlapa jen kvůli velikosti penisu, tak za trápení určitě nestojí. Ty máš míry naprosto v normě a já osobně z zkušenosti mohu říct, že u mě jsou důležitější u muže ruce ![]()
@Martin1234 Spis si poloz otazku, jestli ti investice do holky, pro kterou je par centaku kavernoznih teles navic dulezitejsi nez vse ostatni, stoji za to.
Řekla bych že nový příchozí diskutující na e-miminu si přečetl onou slavnou diskusi o kraťasovi a dle toho soudí ![]()
@pannacotta
No Kraťase raději nepřipomínej, jinak ho tu máme znovu. Ten řádí jak černá ruka.
@Doctus píše:
@pannacotta
No Kraťase raději nepřipomínej, jinak ho tu máme znovu. Ten řádí jak černá ruka.
no jo, pšt
![]()
@Martin1234 píše:
No, výzkum je věc jedna a praxe samozřejmě další. Svůj penis sem posílat nebudu, děláte si tady ze všeho srandu a já bych z toho nevyšel dobřeVelikost napsat můžu, 13,5 a 4.
Jinak, samo sebou, že pokud je tato velikost malá, podle zdejšího výsledku, pravděpodobnost, že dívka, se kterou budu chodit, ji jako malou bude považovat, roste. To by samo o sobě nevadilo, ale pokud to bude znamenat překážku v jejich příjemných pocitech, samozřejmě, že mi to na sebedůvěře nepřidá.
Divil jsem se, když jsem v jiných diskusích četl názory, že kvůli velikosti některé dívky od toho kluka odešly, i když jim jinak vyhovoval.
Sám neumím posoudit, jestli bych to udělal, kdyby mě partnerka uměla uspokojit i jinak, než při běžném styku a krom toho by mi charakterově ladila. Tuto zkušenost nemám, proto bych jen plácal a možná, že bych přehodnotil i svůj negativní názor na takovéto počínání…
dej si facku a bez klatit co te napadne, nez se usadis ![]()