Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Děkuju za odpovědi. Jsem rád, že se tady rozvinula natolik rozsáhlá diskuse a doufám, že to bude probíhat i nadále.
Cílem této mojí iniciativy je zjistit, jak tuto problematiku berou ženy samozřejmě a jak jsem na tom v porovnání s touto hodnotou já.
Jen k jednotlivým příspěvkům, nevím už, kdo je psal, budu se vyjadřovat teda obecně.
Byl bych rád, kdybyste tak jako některé, uvedly konkrétní číslo. Pokud jste měly sex s mužem, co ho měl 15/4 a líbilo se vám to a s mužem, co ho měl 20/5 a bolelo to, můžu si z toho udělat obrázek.
Chápu, že asi nepřeměřujete (většina) velikost partnerova přirození, ale pravděpodobně jste se o tom někdy bavili a jeho velikost znáte, a myslím, taky asi tušíte, jak se cítíte, jestli by mohl být silnější nebo delší, nebo jestli je to dost.
Dál, samozřejmě, že ideální penis je pro každou dívku či ženu jiný, proto se ptám na názor vás, to dá logiku, odpověď každá má ráda jiný je pochopitelná, ale nicneříkající.
Jak proboha některé z vás došly na to, že tu nemůžou být dívky? Navíc, kde je hranice dívky a ženy, je to věk, nebo první milování, nebo poté, co má dítě? Proto tento termín.
Prosím také, abychom se vyhnuli urážkám. Některá osoba mě nazvala blbečkem či jak…, jak víte, jaká je moje inteligence, že o mě vynášíte soudy? Soudit člověka na základě jednoho příspěvku považuju za omezené. Pokud platí, že jak člověk jedná s ostatními dává ostatním najevo, jak chce, aby jednali s ním, pak bych vás asi neměl dále nazývat osobou. A pokud je jediným důvodem, proč reagujete na mou otázku, dát mi vědět, jaký jsem blbec, myslím, že byste se měla spíš zamyslet, co to vypovídá o vás.
Pokud mám popsat ideální vagínu, je to taková, jejíž majitelka se bude při milování se mnou s to cítit příjemně. Rozdíl mezi penisem a vagínou krom všeho zjevného je v tom, že penis je snadno definovatelný svými rozměry, které jsou poměrně stálé, pokud je v erekci. Vagína má mnohem větší možnost přizpůsobit svou velikost, jinak by tu nikdo z nás asi nepsal. Pokud mám vybrat ze vzorníku, a teď se cítím hodně trapně
, tak se mi líbí čísla 1,3,4,5,,7,,9,10,12 atd, nejvíc 6, 8 a 17, pokud jde o tento pohled.
Mimo to, pokud vím, vaginální orgasmus zažívá zlomek žen, co zažívá klitoridální. Mě překvapilo, že některé ženy, pokud naznají, že penis jejich partnera je malý, se s ním rozcházejí. Myslel jsem, že orgánem ženina uspokojení je převážně klitoris, ale patrně jsem se pletl…
Pokud by mi žena řekla, že mám malý penis, a to by nebyla daleko od názoru většinového, a byl by to pro ni natolik závažný problém, že by jí nestačily moje ruce nebo ústa k uspokojení, pak by taková dívka pro mě opravdu nebyla. Pokud by mi řekla, že mám malý penis a podala to citlivě, a mé vlastnosti by se jí líbili, pak by to dívka pro mě byla.
@Martin1234
Vsadím se s Vámi, Martine, že spadáte do intervalu průměrné délky 12 až 15 cm, přesný medián se pohybuje těsně pod / okolo 13 cm. Průměrná délka tedy není délkou malou.
Ok, tak jeste konkretne. Nikdy jsem nespala s muzem, ktery mel penis mensi nez 16 cm. Muj byvaly pritel mel penis kolem 20 cm a nektere polohy byly uz pro me neprijemne. Muj muz ma 18 cm a v prumeru je silnejsi- pro me ideal. Nekdy je pro nej tezsi se do me zkraje dostat, ale taky se stalo, kdyz jsem byla hooooodne vzrusena, ze mu naopak prislo, ze jsem se az moc povolila
Takze vagina je opravdu extremne prizpusobiva. Kdybych mela partnera min obdarenyho, asi bych zacala vyrazneji posilovat panevni dno. S.
Pokud není délka penisu nějak výrazně krátká (řekněme pod 12 cm), je pro požitek mnohem důležitější jeho šířka a celkový vzhled. Souhlasím s tvrzením, že já raději 14 cm s 4,5 cm šířkou, než třeba 18 cm s 3 cm šířkou.
Takové ty hubené dlouhé penisy jsou bléééé, penis by měl být hlavně cvalda.
Jinak můj současný partner je velikostně tak průměr toho, co jsem kdy měla a viděla (17 cm/4,5 cm) a je to pro mne ideál. Ani málo, ani moc.
Příspěvek upraven 31.12.13 v 15:27
@Martin1234
ať žije sváteční volno! Ty se asi hodně nudíš, co? ani nechci vědět co u toho sledování příspěvků děláš.. ![]()
Peggy: nn, nenudím se, chystám na večer obrácený jablečný koláč, ať žije sváteční volno, to souhlasím
Sice jsem manžela nikdy neměřila, ale od „oka“ můžu tipnout tak 17/4 + - centimetr. Vyhovuje z mých sexuálnách parnerů asi nejvíce. Ale jak už někdo psal, zpočátku může být problém se do mě dostat a v některých polohách do mě nemůže moc bušit, protože to bolí.
Ale jednou jsem měla zkušenost s hodně malým, určitě pod 10 cm. Nechtěla jsem utíkat z boje, když už jsem se na to dala. A byl z toho nejhorší sex v mém životě. Vůbec jsem nepoznala jestli tam je nebo ne. A to jsem (dle manžela) hodně úzká. Takže s tím velmi malým kapárkem to byla trapná tragedie.
Ale taky jsem měla partnera, odhadem, 13/3-4, a ten, když se snažil, tak uspokojil, ale některé polohy se menším penisem prostě nedaly provozovat.
Doctus: děkuju za podporu
, chtěl jsem znát výsledky odsud, které nebudou, na rozdíl od mnoha různých anket, zkreslené. Vzhledem k dosavadním názorům mám penis malý, já jsem si jej nevybral, nestál jsem ve frontě a neřekl, tam toho malého
, pokud někdo zesměšňuje vlastnost, se kterou nic nejde dělat, je to pro mě ubožák. Kdyby se mi někdo smál za to, že mám kolem břicha pneumatiku, byl by to důvod k zamyšlení…
No chtěl bych vědět, jaká je pravděpodobnost, že když si najdu dívku, že bude můj penis pro ni malý, je to jen informace, stejně mi nijak výrazně nepomůže, možná to spíš budu čekat a nebude to pro mě takové překvapení…
@Martin1234
Malý penis je třeba pod 10 cm, ten určitě nemáte. Pochva není Mariánský příkop, i když podle některých údajů…
@Martin1234 píše:
Doctus: děkuju za podporu, chtěl jsem znát výsledky odsud, které nebudou, na rozdíl od mnoha různých anket, zkreslené. Vzhledem k dosavadním názorům mám penis malý, já jsem si jej nevybral, nestál jsem ve frontě a neřekl, tam toho malého
, pokud někdo zesměšňuje vlastnost, se kterou nic nejde dělat, je to pro mě ubožák. Kdyby se mi někdo smál za to, že mám kolem břicha pneumatiku, byl by to důvod k zamyšlení…
No chtěl bych vědět, jaká je pravděpodobnost, že když si najdu dívku, že bude můj penis pro ni malý, je to jen informace, stejně mi nijak výrazně nepomůže, možná to spíš budu čekat a nebude to pro mě takové překvapení…
Nejhorší kombinace je malý penis a k tomu jako bonus zakomplexovaný majitel, který po každém představení hlásí: tak co, líbilo se ti to?? byl jsem dost dobrej?? Udělala ses?? ![]()
Užívej života a neřeš kraviny..na velikosti zase až tak nezáleží a pokud umíš obrácený jablkový koláč tak seš prostě borec i s menším/malým piňdourem.. ![]()
@Doctus píše:
@Martin1234
Malý penis je třeba pod 10 cm, ten určitě nemáte. Pochva není Mariánský příkop, i když podle některých údajů…
Peggy: máte svérázný přístup, každý má ale pochopitelně právo na ten svůj. Ano, souhlasím, bohužel, komplexy vznikají z nedostatků, a pouhá snaha říct si, co s tím nadělám, stejně to neovlivním, někdy nestačí. Ale dost o mně, toto téma nemá být terapie pro moje menší sebevědomí…
dělám tady seriózní výzkum ![]()
Souhlasim s nazorem, ze kazde zene vyhovuje neco jineho, ale obecne si myslim, ze plati, ze nezalezi ani tak na delce (pokud nemluvime o penisech pod 10 cm) jako spis na tloustce- kde je pro me idealem obvod tak kolem 12 cm. S.