Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@káťa píše:
Tomuhle se dá těžko věřit, spíše to bude zbožné přání méně obdařených pánů. Že by měly všechny ženy co znám včetně mě takové štěstí a pořád narážely jen na ty nadprůměrné???
Pod 15 cm a 4 cm v průměru jsem měla z 10 svých sex. partnerů jen jednoho, to samé veškeré mé známé a kamarádky a i muži, které jsem měla možnost vzrušené vidět. A jak se zdá, tak i všechny ženy tady na emiminu. Existuje tu snad někdo, kdo měl více než 3/4 svých sex. partnerů do 15 cm???
Chápu, že je třeba ty méně obdařené nějak chlácholit, ale chtělo by to objektivně a ne nějakými celosvětovými měřítky, kde pomalu 2/3 světové populace jsou asiaté, které je mají, jak známo, nejmenší a tím ten průměr hodně zkreslují. V našich končinách je průměr úplně někde jinde než v Koreji, min. kolem 16 cm. takže nějaké stažeé doktorské celosvětové tabulky jsou out, a každá sexuálně aktivní žena ví, kde se pohybují průměrné délky pindíků.
ja bych to tipla na tech 15
![]()
@káťa
12,55 cm je sice světový průměr, kde jsou ovšem úměrně zastoupeny všechny rasy, kdy žlutá rasa průměrnou délku snižuje, černá zvyšuje, takže bílá je někde uprostřed. Průměrnou délku 16 cm nemají ani leckde v Africe, pokud by někdo argumentoval světovou mapou penisů, tak tam byly hodnoty vkládány „online“, nikdo je neverifikoval. Nikdo se nemusí chláholit. Když se nedávno prováděl výzkum výrobce kondomů, tak průměrná délka vyšla okolo 14 cm. Většina studií čítala minimálně 100 probandů, pro Vašich 10 byste musela použít Studentovy T-testy, aby se z toho daly dělat nějaké závěry. Kdo je podle vás méně obdařený? Když má průměrnou velikost? Nebo se pohybuje v rámci normálu?
Pod nějakých těch 13-14 cm je podle mého muž méně obdařený, ale hlavní je, jak už jsem psala, ta šířka. Pokud ta není dostatečná, tak mu ani dílka 20 cm nepomůže, naopak.
Pokud by cca 80 procent všech mužů mělo do 15 cm, jak je možné, že by všechny ženy, které znám a které sem přispívají narážely stále až na ojedinělé výjimky jen na ty nadprůměrné??? Kde se potom skrývá těch 80 procent???
@eumedon
To je přesně to, na co jsem upozorňoval. Vědecký svět to tomu vysmál, zato laikové slintali.
@káťa píše:
Pod nějakých těch 13-14 cm je podle mého muž méně obdařený, ale hlavní je, jak už jsem psala, ta šířka. Pokud ta není dostatečná, tak mu ani dílka 20 cm nepomůže, naopak.
Pokud by cca 80 procent všech mužů mělo do 15 cm, jak je možné, že by všechny ženy, které znám a které sem přispívají narážely stále až na ojedinělé výjimky jen na ty nadprůměrné??? Kde se potom skrývá těch 80 procent???
No kde asi..doma v depresích.. ![]()
@káťa
U jiných žen (či mužů). Specifikovaný výběr neodpovídá náhodnému výběru.
@Doctus píše:
@peggy.sl
Deprese z normální délky? Jako vtip dobré.
13 cm je na deprese jako dělané.. ![]()
Oni chlapi jsou stejně zajímaví..dneska jsem se třeba na pumpě od kamaráda u kávy dozvěděla, že můj soused ho má dlouhýho 25cm..to bych do něj neřekla.. ![]()
@peggy.sl píše:
@Doctus
a ty máš kolik?
Když jste to vy, tak to tedy řeknu. Podstoupil jsem zatím 2 testy IQ, v 19 a v 21 letech, hodnoty se pohybovaly v intervalu 145 a 155. Doufám, že jste spokojena. ![]()
Jo, pokud muž s 12 cm napochoduje před Japonku, zřejmě bude nadšená a bude ho cítit skvěle a brát ho jako pěkný průměr( ony i ty asiatky mají ten spodek tomu přizpůsobený a jsou uzoučké).
Pokud ale muž s 12 cm bude s českou ženskou, tato si (pokud to nebude její první) řekne, že je o něco menší než ostatní, ale pokud bude rozumná a nebude to vyloženě nějaká erotomanka a chlap bude jinak super partner, můžou i tak mít pěkný vztah.
@Doctus píše:
Když jste to vy, tak to tedy řeknu. Podstoupil jsem zatím 2 testy IQ, v 19 a v 21 letech, hodnoty se pohybovaly v intervalu 145 a 155. Doufám, že jste spokojena.
podle tvé odpovědi, teda,,nudných,, 13 ceňťáků..na to ti IQ nepomůže.. ![]()
Tomuhle se dá těžko věřit, spíše to bude zbožné přání méně obdařených pánů. Že by měly všechny ženy co znám včetně mě takové štěstí a pořád narážely jen na ty nadprůměrné???

Pod 15 cm a 4 cm v průměru jsem měla z 10 svých sex. partnerů jen jednoho, to samé veškeré mé známé a kamarádky a i muži, které jsem měla možnost vzrušené vidět. A jak se zdá, tak i všechny ženy tady na emiminu. Existuje tu snad někdo, kdo měl více než 3/4 svých sex. partnerů do 15 cm???
Chápu, že je třeba ty méně obdařené nějak chlácholit, ale chtělo by to objektivně a ne nějakými celosvětovými měřítky, kde pomalu 2/3 světové populace jsou asiaté, které je mají, jak známo, nejmenší a tím ten průměr hodně zkreslují. V našich končinách je průměr úplně někde jinde než v Koreji, min. kolem 16 cm. takže nějaké stažeé doktorské celosvětové tabulky jsou out, a každá sexuálně aktivní žena ví, kde se pohybují průměrné délky pindíků.