Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tlustyhrosik píše:
@Jana525 V Britanii? No urcite to nebude vetsina, jedince, kteri nerespektuji zakon dane zeme at jsou odkudkoliv, tak by meli trestat dle prava dane zeme.
no a jsme u toho, jak je potrestáš, když se schovají v komunitě čítající milion? Jak to uděláš v situaci jako teď, kdy si dělají co chtějí a nikdo jim v tom nebrání?
@tlustyhrosik píše:
@SIMONA1234 tak to se omlouvam, to jsme se nepochopily. O cem jste teda mluvila? Jako vseobecne o respektovani zakonu zemi, do ktere prijdu? Tak to se urcite shodneme, ze prichozi ma respektovat zakony dane zeme, ktere jsou nadrazene zakonum byt nabozenskym.
Přesně o TOM mluvím…s tím Bible ani jíné náboženství nemá nic společného. Proto slova o Bibli, právu a demokracii jsou mimo mísu…zákon! Nic jiného.
To byl takový vtípek, jako je fajn mít demokracii, kde rozhoduje většina, ale aby za chvíli většina neprosadila tu šáriu…
No nic nebudu se montovat do politiky, jdu k plotně ![]()
@tlustyhrosik kolik ti je, jak dlouho se o tuhle problematiku zajimas, ze ani nevis, ze v Evrope uz funguji sharia soudy? Ach jo
Pokud jsi mlada, tak to jedine te omlouva
@suricata píše:
To byl takový vtípek, jako je fajn mít demokracii, kde rozhoduje většina, ale aby za chvíli většina neprosadila tu šáriu…
No nic nebudu se montovat do politiky, jdu k plotně
Nápodobně…peču koláč. ![]()
Zakladatelko, já trochu nechápu, jaký je tedy tvůj dotaz ![]()
Jak vidno, jsi z těch, které imigraci vítají…?
Já proti přirozené imigraci jako takové nic nemám, když se ukrajinská rodina přestěhuje do Čech za prací, nebo česká do Německa, nebo třeba i Somálská třeba do Španělska. Proč ne. Ale tohle už není normální přirozená migrace. V tomhle množství je to prostě okupace ![]()
A v tom je právě ten problém. V množství cizích lidí, bez dokladů, bez minulosti, bez cíle zde pracovat a zapojit se do společnosti. Navíc jako bonus s sebou nesou náboženství s praktikami středověku.
Mmch podle zákona je trestné podněcování k nenávisti vůči skupinám obyvatel… a co dělá islám? Nepodněcuje náhodou k nenávisti vůči lidem bez vyznání i vůči lidem s jiným vyznáním? V tomto směru jsou pro mne na stejné úrovni muslimové stejně jako třeba nacisti.
@Jana525 sharia soudy, ktere jsou legalne nadrazene pravu dane zeme? ![]()
To doopravdy ne ![]()
@SIMONA1234 no v tom pripade nechapu o co jde, jak se vylucuje zakon a demokracie? A na co mel poukazovat puvodni prispevek?
@tlustyhrosik prijde ti to k smichu, jo? Kolem 80 sharia soudu je v Britanii a u nich jsou potlacovana prava zen, ale pokud ti to prijde zabavne, tak se klidne smej, me tvuj smich vubec neprekvapuje.
@tlustyhrosik píše:
@SIMONA1234 Ano to mas pravdu, neridi. Stejne tak tu nemame shariu ne?A v kterych zemich je uplatnovano trestni pravo sharia?
Kdo v Ceske Republice nerespektuje zakony?
My jí tu dnes nemáme. Ale ti, kdo sem přicházejí, jsou ze zemí, kde se uplatňuje v různém rozsahu - země od země. Některé z nich jsou teokraciemi. Na náš právní řád a kulturu nejsou zvyklí, proto mimo jiné např. nemohou ovládat sexuální pud, jak vysvětlila paní Žilková.
@Jana525 ne, tam kde se potlacuji prava kohokoliv mi to vtipne neprijde. Ale te zprave neverim. Jak muzou byt v Britanii potlacovana prava zen? Muzu nejaky verohodny link? Nejlepe v AJ?
http://www.dailymail.co.uk/…ck-core.html
a zda maji legalni opravneni? To je ocividne uplne jedno, oni proste funguji a je jich pres 80 a to je velmi spatna vizitka pro Evropu a jasne to ukazuje, ze zadna integrace nefunguje!!!
@kaminky ti co jsem prichazeji kolikrat ani nejsou muslimove (i kdyz jim taky nepomuzeme cmoudum).
Nemyslim si, ze by nekdo chtel v CR zavadet shariu, v zadne muslimske zemi, a to ani v SA, neni sharia aplikovana v celem svem rozsahu. Kolikrat treba trestni pravo vubec nevychazi ze sharii.
@tlustyhrosik pokud umis anglicky, tak si ty linky najdi. Tohle neni zadne tajemsvti, to je proste obrovsky problem, ja v te anglii ziji nekolik let, zapnu tu TV a koukam na porad o nucenych snatcich z musl. komunity. Denne ctu v novinach, jak [politici vymysleji nova reseni, jak muslimy vic integrovat a odstranit jejich radikalizaci
@tlustyhrosik píše:
@kaminky ti co jsem prichazeji kolikrat ani nejsou muslimove (i kdyz jim taky nepomuzeme cmoudum).
Nemyslim si, ze by nekdo chtel v CR zavadet shariu, v zadne muslimske zemi, a to ani v SA, neni sharia aplikovana v celem svem rozsahu. Kolikrat treba trestni pravo vubec nevychazi ze sharii.
Nezlob se na me, ale tve male znalosti a naivita me bavi
jak pisi asi budes mladinka. Ver si cemu chces, ja nemam cas se s kazdym slunickem dohadovat a ani nechci, ja tady mam jedno malnky slunicko a to je prednejsi ![]()