Imunitní systém

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31594
11.9.12 22:52
@AneMa píše:
Já bych se dala, ale už jsem, takže by to bylo zbytečné:-) A taky proto, že já jsem, tak myslím, že nemám právo rozhodovat za svoje dítě a nedávat ho očkovat.

To myslíš vážně? 8o
Jsem očkovaná na TBC, moje děti ne, první syn z mého vlastního rozhodnutí, druhý už díky tomu, že očkovací kalendář se změnil… Takže co, měl být první očkovaný a druhý ne, protože já nemám právo rozhodnout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kaštinka
11.9.12 22:57

Anna Strunecká vždy uvádí zdroje. Podle mě Je to vědecká publikace.

Proc to neni možné, aby očkování fungovalo? Protože se při něm potlačuje přirozená imunita, ktera nám zajištuje ochranu před okolními viry a bakteriemi, které nejsou v ockovaci latce. A jak uz bylo i tady psáno (myslím Gledys) očkováním se zesílí kmeny, ktere nejsou ve vakcíně.

Homeodetox jsou pidikulicky, napotencované vakcíny. Zádné kapky. Pomáhají tělu napravit škody po očkování. Někomu toto pomůže, holky homeopatky spíše před tímto zpusobem napravy skod v organismu varují. Klasická medicína nám poškodila dítě i mě očkováním, ale řešení jiz nenabidla. Jen tišící léky na zvládnutí záchvatu, ktere by zcela ubily vitalitu dítěte.

• Citovat
  • Upravit
12921
11.9.12 22:58

Mě fascinuje, jak v každé zemi se to vidí jinak. Tak, kde bydlim je každýmu ukradený, kdy člověk se rozhodne očkovat dítě a pokud vůbec začne. Doktor s tebou nezačne mluvit o očkování pokud člověk nechce. Je nějaký doporučený očkovací kalendář. Co doktoři, ale extremně odsuzují, když se nepíchá všechno na jednou ( kdyby něco z toho člověk nechtěl nemusí)proste si myslí čím méně očkování tim lépe. Poprvé dostal muj syn 2 vakcíny plus ještě to na lžičce. Bylo mi řečeno dát paralen a že se z toho dostane. Dala jsem mu ečer paralen a žádný vedlejší učinky nebyli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
11.9.12 23:02

Jojo, Strunecká a její znalosti získané z kosmického vědomí. Její kniha o autismu je stejně přínosná jako ta od Prekopky.

Kaštinko, když tak sledujete výzkumy, studie, grafy… co se očka týče, proč nepožaduješ totéž u detoxikaci a homeopatie vůbec? :nevim:
Když bys vzala za svou Jančin způsob výkladu homeopatie, tak ty problémy dětí nebudou způsobeny očkováním, ale tím, že si každej druhej lupe kuličky jak ho napadne. A když není podán správný lék, tak přece dojde k vyvolání vážnějšího problému. A když člověk třeba uváží, že vznikají pořád nová homeopatika a stovky dalších teprve vzniknou, tak z toho plyne, že velká část lidí by potřebovala lék, který ještě ani není na světě, tudíž je nyní léčen blbě a jeho stav se akorát zhorší :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
11.9.12 23:06

Kaštinko a dohledávala sis ty Strunecké zdroje někdy? :think:
Já teda jen pár a manipulovat paní Strunecká umí moc hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kaštinka
11.9.12 23:11

Strunecká NENÍ uznávaný vědec? Zabývá se intoxikací organizmu.

My jsme se vydali cestou vakcinační detoxikace. Lze pozorovat vysledky. Vedu si přesné záznamydefekty od jejího narozeni. Tím jsem šokovala i pediatricku. Lze tedy vypozorovat, co přesně očkovací látky s malou dělaly a následně u detoxikace se toto děje znovu s tím rozdílem, že je to méně intenzivni a po odeznění je dítě více v pohodě.

Edit. Studie o úspěšnosti detoxu jsem nehledala, měla jsem možnost číst příběhy maminek a jejich děti, ktere toto podstoupily, a rozhodli jsme se to také vyzkoušet.

Příspěvek upraven 11.09.12 v 23:15

• Citovat
  • Upravit
39
11.9.12 23:12
@Lucrezia2 píše:
tak mi vysvětli, proč třeba 85% všech nakžených černým kašlem bylo plně očkovaných?

Protilátková imunita a obecně celá adaptivní (získaná) imunita je účinější než vrozená, ale pomalejší, rozvinuje se cca týden, proto většina běžných infekcí trvá právě kolem týdne. Vrozená imunita to rozjede do pár hodin až dnů, jen tak to „šolíchá“, poradí si jen s něčím jednodušším, ale dá podnět adaptivní imunitě, tak se vyvine a patogen má útrum. A očkování je založeno právě na přeskočení dohohle týdne, adaptivní imunita si pamatuje, že se s patogenem už setkala a zareaguje okamžitě a taky silněji. Takže sice se taky nakazíš, ale hned v počátku se to utlumí. Jenže tahle paměť je specifická pro určitý antigen, jen kousek z daného patogenu, takže když patogen tenhle kousek modifikuje, „udělá místo čtverečku kolečko“, už ho paměťové buňky nepoznaj. Proto taky moc nefunguje očkování proti chřipce, když každý rok přicházi v trochu jiném kabátku:-) A něco podobného teď asi dělá černý kašel… Nevím, jaká je na něj u nás proočkovanost, ale pokud víc než těch 90,1 %, nebo, cos to pak psala za číslo, tak je to pořád dobrý, statisticky ho maj pořád víc neočkovaní než očkovaní.

Mezi patogenem a hostitelem vlastně zuří nekonečný a dost ostrý souboj ve zbrojení… Přeneseně: Hostitel vymyslí radar, patogen maskáče, hostitel vymyslí ostanatý drát, pakogen vynalezne nůžky, hostitel vymyslí hradby, patogen krumpáč… Oba běží co to dá, ale přitom zůstávají pořád na stejném místě.

Příspěvek upraven 11.09.12 v 23:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
11.9.12 23:15

@kaštinka budu za rypnu, ale ty vedeš nějaké pozorování, kde očekáváš nějaký určitý výsledek - není to trochu nevědecké? :mrgreen: Já jen, že když se třeba člověk snaží o dítě, tak je schopen na sobě pozorovat milion příznaků, který předtím zaručeně nikdy neměl a test je kupodivu stále negativní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
11.9.12 23:19
@woodcock píše:
Ahoj holky, čtu si tuhle diskuzi a jsem zas tam, kde jsem byla, když se malá narodila - očkovat? neočkovat? Nechala jsem nakonec hexu, ale v roce má jít na poslední. Dost se mnou zatřásly vaše názory a zkušenosti. Proto se ptám - můžu odmítnout poslední dávku? Malá neměla na očkování žádnou reakci, ale jeden fakt nidky neví, co je vlastně správně… Děkuju za odpověď

Když neměla reakci doteď, je nepravděpodobný, že by ji měla pak. A já si myslím, že by se to nemělo dělat polovičatě, aby nebylo k ničemu to, že už se začlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
11.9.12 23:23
@Gladys píše:
To myslíš vážně? 8o
Jsem očkovaná na TBC, moje děti ne, první syn z mého vlastního rozhodnutí, druhý už díky tomu, že očkovací kalendář se změnil… Takže co, měl být první očkovaný a druhý ne, protože já nemám právo rozhodnout?

Myslím to vážně. Ale pochopila jsi to špatně. Ne, že za něj nechám rozhodovat systém, ale že jsem přesvědčená o tom, že očkování je menší riziko než tubera. A že mu tím snížím šanci, že ji dostane. Takže já bych očkovala, i kdyby stát byl proti:-) Taky jsem naočkovaná proti žloutence A i B a nemusela bych.

To mi přivádí na mysl další otázku: Očkujete (se) proti klíšťový encefalitidě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
11.9.12 23:24
@Gladys píše:
@kaštinka budu za rypnu, ale ty vedeš nějaké pozorování, kde očekáváš nějaký určitý výsledek - není to trochu nevědecké? :mrgreen: Já jen, že když se třeba člověk snaží o dítě, tak je schopen na sobě pozorovat milion příznaků, který předtím zaručeně nikdy neměl a test je kupodivu stále negativní :nevim:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kaštinka
11.9.12 23:28

Je to trochu jinak, Gladys, jen pozoruji shodu v projevech dcery nyni u detoxu a po očkování. Dopredu jsem to cilene v zaznamech nehledala (mam denni zaznamy, kdy vstavala, doby kojeni, moceni, stolice cetnost a konzistence, jaka byla behem dne nalada, co se delo, jestli byla navsteva, jestli a jak spala po obede, co jedla a pila behem dne, zuby, prvni slova, pisnicky… Proste vše, co se mi zdalo zajimavé… Dokonce i pocasi, protoze toto taky ma vliv na zdravotni stav dcery, prvni snih apod.) Můj závěr je zatím takovy, že nejvice ji ublížila hexa. Narušeny spánek (opět pláč ze sna), nechutenství, instabilni chování. Toto při detoxikaci MMR nebylo a taky nebyl problém po očku. Bylo něco jiného.

• Citovat
  • Upravit
31594
11.9.12 23:33

@AneMa V tom případě ale je očkování projev tvé svobodné vůle, tvoje rozhodnutí, které teda je shodou okolností podporované systémem. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kaštinka
11.9.12 23:34

A kdy se nechá zakladatelka očkovat ve schématu povinném pro naše děti?

• Citovat
  • Upravit
39
11.9.12 23:41
@Gladys píše:
V tom případě ale je očkování projev tvé svobodné vůle, tvoje rozhodnutí, které teda je shodou okolností podporované systémem.

Jo, je to moje svobodná vůle, dle mého dobře podpořená znalostí faktů a principů očkování:-)

@kaštinka píše:
A kdy se nechá zakladatelka očkovat ve schématu povinném pro naše děti?

Už očkovaná jsem od mala, bylo by to zbytečné. Paměťové B a T buňky žijí desetiletí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek