Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já jsem teda nikdy v životě na instagramu nikoho nesledovala. Asi už jsem na to stará, nikdy jsem nepochopila, k čemu je to dobré a proč bych to měla dělat… ![]()
@Anonymní píše:
Jake influcerku na Instagramu nesnasite? Já uprimne skoro celou škálu těch maminek co doporučuji produkty jen aby je dostali zdarma jednou se tím namažou a věc jim tam leží v rohu pak celej zivit. ????Proč je nesnasite? A jaké konkrétně? Přijde vám taky někdy že lidé s 2000 a více sledujícími že si hrou nad normální lidi a na to co nejsou?
Tak to me se vic prici ty, ktery se rano patlaj se snidani, pak to hodinu foti, u toho sedi dokonale obleceni dite (“hlavne na to jidlo nesahej!”), fotky se Starbucks a jinou sragorou, taky ty s trapnyma hastagama “summervibes”, “vitaminsea”, “wokeuplikethis” a jine, ktere se zaprodajni za prasek na prani
![]()
@modravlocka já nesleduju influencerky, ale různý herce, zpěváky, cizince, Čechy tam asi nemám, občas tam hodí něco vtipného 😁 jo a sleduju stránku, kde influencery označují za to že oni dělají nepovolenou reklamu nebo ji neoznaci, tak tam se občas taky pobavim 😁 ale rozhodně nemám důvod ty lidi nesnášet, spíš si myslím něco o jejich inteligenci😉
@Anonymní píše:
@Russet já se svejma 200 sledujícími jsem hrozně zhrzena influsranda. 😂 😂 🤗
A to je málo nebo moc? Chlubíš se nebo stěžuješ? Sice se o to moc nezajímám, ale často v médiích píší o tisících a desetitisících fanoušcích profilů na FB, Twiteru, Instagramu a pod., takže 200 sledujících je naprosto směšné číslo, ovšem Tvůj příspěvek spíš vyzněl, že se chlubíš, a já nemohu pochopit čím. ![]()
@jege a já z celá nechápu váš příspěvek.
promiňte ale já si spíš z těch 200 sledujících co máma dělám srandu 😂 nepotřebují nahánět lidí aby mi dali sledování za falešné soutěže, retušované fotky, propagování věci které nepoužívám atd. Jsem normálně holka která se ptá na názor proto asi tyhle fóra a diskuze vznikly? Můj postoj chápat nemusíte já ten váš také nechápu a netrápí mě to.
![]()
Nevím, sleduju jen přátele, takové ty pseudo osvětové, žrací (třeba co kdo kde zajímavého snědl a uvařil) a zvířátkové účty - tam mě nic nevytáčí. A influencer je snad až od 10 000 (ČR), 100 000 všude jinde… Ať si každý sleduje, co ho zajímá. ![]()
Pořád si nenapsala proč to dáváš jako anonym, se stydis za názor? Že zavidis?
Žádnou nesleduju.
Na IG mám akorát přátele, herečku, herce, jídlo a kočky, spoustu koček. ![]()
V tomhle už jsem stará, takže influenceři, youtubeři, jdou mimo mě.
@Anonymní píše:
@jege a já z celá nechápu váš příspěvek.promiňte ale já si spíš z těch 200 sledujících co máma dělám srandu 😂 nepotřebují nahánět lidí aby mi dali sledování za falešné soutěže, retušované fotky, propagování věci které nepoužívám atd. Jsem normálně holka která se ptá na názor proto asi tyhle fóra a diskuze vznikly? Můj postoj chápat nemusíte já ten váš také nechápu a netrápí mě to.
![]()
![]()
Nejsou na IG nějaké stránky o českém jazyce? ![]()
I když ty budeš asi cizinka. Nejčastější výmluva těch, co nesloží správně větu holou.
Nesleduju zadnou, nezajima má mě to, ale baví mě, jak vykrikujes, ze žiješ reálným životem, ale čas travis sledováním lidi, který nesnasis a diskuzi o nich ![]()
@Anonymní píše:
@Russet já se svejma 200 sledujícími jsem hrozně zhrzena influsranda. 😂 😂 🤗
Tak proč to tu nezalozis normálně, proč musíš být tak strašně anonymní.
@modravlocka píše:
Já jsem teda nikdy v životě na instagramu nikoho nesledovala. Asi už jsem na to stará, nikdy jsem nepochopila, k čemu je to dobré a proč bych to měla dělat…
Já to ani neumím, na instagramu se vubec nevyznám.
@Anonymní píše:
Jake influcerku na Instagramu nesnasite? Já uprimne skoro celou škálu těch maminek co doporučuji produkty jen aby je dostali zdarma jednou se tím namažou a věc jim tam leží v rohu pak celej zivit. ????Proč je nesnasite? A jaké konkrétně? Přijde vám taky někdy že lidé s 2000 a více sledujícími že si hrou nad normální lidi a na to co nejsou?
Ty, a proc je nesnaset? At si zijou, jak jim vyhovuje. Kdyz me nekdo nezajima, tak ho nesleduju…
Já osobně jsem aboslutně nepochopila o čem ti „vlivní či ovlivňující“ mají být. Proč bych se měla dívat na jiného člověka, který jenom k vůli tomu, aby něco získal zadarmo, tak propaguje v podstatě cokoliv ) což mi v podstatě jenom potvrdila tato zakladatelka diskuze). Uznávám však, že jsem se na žádné z těch videí nepodívala - maximálně na ta vtipná, kde se člověk zasměje a jsou sdílená na FB ( asi 2 taková jsem viděla - od jakési silnější holky, která se v nich líčila - nepamatuji si ani jeí jméno a ani čím se líčila). Nikdy jsem žádné přímo nevyhledala a ani to nemám v plánu.
U této diskuze nerozumím anonymní zakladatelce, která je notabene taky začínající „vlivná“ - když už má 200 sledujících
.
Mě tedy tito lidé neovlivňují a osobně neznám snad nikoho v produktivním věku, kdo by něco takového sledoval - obvykle nemají lidé čas na hlouposti, když se musí starat o rodinu. Samozřejmě ve věkové kategorii 15 a méně se děti baví právě sledováním těchto rádoby zkušených - velmi blízkých věkem.
Postrádám smysl anonymu u zakladatelky a jenom velmi doufám, že bude odtajněna, aby se naučila dodržovat pravidla, což se ji do života bude hodit více, než její nenávist vůči těm, kdo mají více sledujících
.
Ty brdo, brzy zbouraš instač
Ale seriozne - nesleduju instac, ale kanaly na YT a prijde mi divne a nemusim to, kdyz autor videi a spol. odpovida na dotazy (k jejichz polozeni pravidelne vyzyva) a tem dotazum se vysmívají. Prijde mi to netaktni a netakticke