Jakou influencerku z Instagramu nemáte rády?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
PaníKadrnožková
4.6.20 23:48
@Anonymní píše:
@Russet já se svejma 200 sledujícími jsem hrozně zhrzena influsranda. 😂 😂 🤗

Ty brdo, brzy zbouraš instač :potlesk:

Ale seriozne - nesleduju instac, ale kanaly na YT a prijde mi divne a nemusim to, kdyz autor videi a spol. odpovida na dotazy (k jejichz polozeni pravidelne vyzyva) a tem dotazum se vysmívají. Prijde mi to netaktni a netakticke ;)

• Citovat
  • Upravit
2813
4.6.20 23:54

Já jsem teda nikdy v životě na instagramu nikoho nesledovala. Asi už jsem na to stará, nikdy jsem nepochopila, k čemu je to dobré a proč bych to měla dělat… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
5.6.20 00:11
@Anonymní píše:
Jake influcerku na Instagramu nesnasite? Já uprimne skoro celou škálu těch maminek co doporučuji produkty jen aby je dostali zdarma jednou se tím namažou a věc jim tam leží v rohu pak celej zivit. ????Proč je nesnasite? A jaké konkrétně? Přijde vám taky někdy že lidé s 2000 a více sledujícími že si hrou nad normální lidi a na to co nejsou?

Tak to me se vic prici ty, ktery se rano patlaj se snidani, pak to hodinu foti, u toho sedi dokonale obleceni dite (“hlavne na to jidlo nesahej!”), fotky se Starbucks a jinou sragorou, taky ty s trapnyma hastagama “summervibes”, “vitaminsea”, “wokeuplikethis” a jine, ktere se zaprodajni za prasek na prani :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
5.6.20 00:16

@modravlocka já nesleduju influencerky, ale různý herce, zpěváky, cizince, Čechy tam asi nemám, občas tam hodí něco vtipného 😁 jo a sleduju stránku, kde influencery označují za to že oni dělají nepovolenou reklamu nebo ji neoznaci, tak tam se občas taky pobavim 😁 ale rozhodně nemám důvod ty lidi nesnášet, spíš si myslím něco o jejich inteligenci😉

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36012
5.6.20 00:28
@Anonymní píše:

A to je málo nebo moc? Chlubíš se nebo stěžuješ? Sice se o to moc nezajímám, ale často v médiích píší o tisících a desetitisících fanoušcích profilů na FB, Twiteru, Instagramu a pod., takže 200 sledujících je naprosto směšné číslo, ovšem Tvůj příspěvek spíš vyzněl, že se chlubíš, a já nemohu pochopit čím. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.20 00:45

@jege a já z celá nechápu váš příspěvek. :think: promiňte ale já si spíš z těch 200 sledujících co máma dělám srandu 😂 nepotřebují nahánět lidí aby mi dali sledování za falešné soutěže, retušované fotky, propagování věci které nepoužívám atd. Jsem normálně holka která se ptá na názor proto asi tyhle fóra a diskuze vznikly? Můj postoj chápat nemusíte já ten váš také nechápu a netrápí mě to. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1702
5.6.20 03:21

Nevím, sleduju jen přátele, takové ty pseudo osvětové, žrací (třeba co kdo kde zajímavého snědl a uvařil) a zvířátkové účty - tam mě nic nevytáčí. A influencer je snad až od 10 000 (ČR), 100 000 všude jinde… Ať si každý sleduje, co ho zajímá. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19982
5.6.20 06:06

Pořád si nenapsala proč to dáváš jako anonym, se stydis za názor? Že zavidis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
5.6.20 06:34

Žádnou nesleduju. :nevim: Na IG mám akorát přátele, herečku, herce, jídlo a kočky, spoustu koček. :mrgreen:

V tomhle už jsem stará, takže influenceři, youtubeři, jdou mimo mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
5.6.20 06:37
@Anonymní píše:
@jege a já z celá nechápu váš příspěvek. :think: promiňte ale já si spíš z těch 200 sledujících co máma dělám srandu 😂 nepotřebují nahánět lidí aby mi dali sledování za falešné soutěže, retušované fotky, propagování věci které nepoužívám atd. Jsem normálně holka která se ptá na názor proto asi tyhle fóra a diskuze vznikly? Můj postoj chápat nemusíte já ten váš také nechápu a netrápí mě to. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nejsou na IG nějaké stránky o českém jazyce? :think:
I když ty budeš asi cizinka. Nejčastější výmluva těch, co nesloží správně větu holou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
5.6.20 06:44

Nesleduju zadnou, nezajima má mě to, ale baví mě, jak vykrikujes, ze žiješ reálným životem, ale čas travis sledováním lidi, který nesnasis a diskuzi o nich :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65165
5.6.20 06:57
@Anonymní píše:

Tak proč to tu nezalozis normálně, proč musíš být tak strašně anonymní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65165
5.6.20 06:58
@modravlocka píše:
Já jsem teda nikdy v životě na instagramu nikoho nesledovala. Asi už jsem na to stará, nikdy jsem nepochopila, k čemu je to dobré a proč bych to měla dělat… :nevim:

Já to ani neumím, na instagramu se vubec nevyznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10245
5.6.20 06:59
@Anonymní píše:
Jake influcerku na Instagramu nesnasite? Já uprimne skoro celou škálu těch maminek co doporučuji produkty jen aby je dostali zdarma jednou se tím namažou a věc jim tam leží v rohu pak celej zivit. ????Proč je nesnasite? A jaké konkrétně? Přijde vám taky někdy že lidé s 2000 a více sledujícími že si hrou nad normální lidi a na to co nejsou?

Ty, a proc je nesnaset? At si zijou, jak jim vyhovuje. Kdyz me nekdo nezajima, tak ho nesleduju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
5.6.20 07:01

Já osobně jsem aboslutně nepochopila o čem ti „vlivní či ovlivňující“ mají být. Proč bych se měla dívat na jiného člověka, který jenom k vůli tomu, aby něco získal zadarmo, tak propaguje v podstatě cokoliv ) což mi v podstatě jenom potvrdila tato zakladatelka diskuze). Uznávám však, že jsem se na žádné z těch videí nepodívala - maximálně na ta vtipná, kde se člověk zasměje a jsou sdílená na FB ( asi 2 taková jsem viděla - od jakési silnější holky, která se v nich líčila - nepamatuji si ani jeí jméno a ani čím se líčila). Nikdy jsem žádné přímo nevyhledala a ani to nemám v plánu.
U této diskuze nerozumím anonymní zakladatelce, která je notabene taky začínající „vlivná“ - když už má 200 sledujících :-D.
Mě tedy tito lidé neovlivňují a osobně neznám snad nikoho v produktivním věku, kdo by něco takového sledoval - obvykle nemají lidé čas na hlouposti, když se musí starat o rodinu. Samozřejmě ve věkové kategorii 15 a méně se děti baví právě sledováním těchto rádoby zkušených - velmi blízkých věkem.
Postrádám smysl anonymu u zakladatelky a jenom velmi doufám, že bude odtajněna, aby se naučila dodržovat pravidla, což se ji do života bude hodit více, než její nenávist vůči těm, kdo mají více sledujících :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová