Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Jake influcerku na Instagramu nesnasite? Já uprimne skoro celou škálu těch maminek co doporučuji produkty jen aby je dostali zdarma jednou se tím namažou a věc jim tam leží v rohu pak celej zivit. ????Proč je nesnasite? A jaké konkrétně? Přijde vám taky někdy že lidé s 2000 a více sledujícími že si hrou nad normální lidi a na to co nejsou?
Proč anonym? ![]()
@admin
@Anonymní píše:
Jake influcerku na Instagramu nesnasite? Já uprimne skoro celou škálu těch maminek co doporučuji produkty jen aby je dostali zdarma jednou se tím namažou a věc jim tam leží v rohu pak celej zivit. ????Proč je nesnasite? A jaké konkrétně? Přijde vám taky někdy že lidé s 2000 a více sledujícími že si hrou nad normální lidi a na to co nejsou?
Nechápu jak můžeš nesnášet někoho, koho neznáš…
Moc ten virtuál žereš… ![]()
No nemuzu rict ze nesnasim, to fakt ne, ale kterou jsem chvili sledovala a pak prestala a ktera je totalne mimo a neskutecne hloupa i agresivni je Sara Holanova, to je tupka prvni tridy a spis parodie na influencerkz. Pri tom pred ditetem to tak hrozny nebylo, ale stává se. Sleduji 3 takove maminky u kterych me je jich obsah bavi, z toho jedna je spis inspirace na vareni. Jinak at si tam kazdy dela co chce
sleduju co me bavi a dost casto se to meni, takze to sem tam promazu.
Někoho, koho nesnáším bych nesledovala. Ale výraz “nesnášet” je nadnesený. Spíš nesympatie. Zkusila jsem Andulu a to je taková slepice, že jsem musela po jednom dni přestat.
Nebo Belohorcová, to je 20 fotek z jedné návštěvy Starbucks.
Mám ráda vtipné účty, jako má Diana Kobzanová. Šiklovi byli fajn, ale teď už je jejich účet samá reklama a propagace. Jinak skoro nikoho nesleduji. Teď raději sleduji zajímavé účty o cestování, fotky přírody, zviřat, design, architektura…v tomto je instáč nekonečný.
@Anonymní píše:
@jege a já z celá nechápu váš příspěvek.promiňte ale já si spíš z těch 200 sledujících co máma dělám srandu 😂 nepotřebují nahánět lidí aby mi dali sledování za falešné soutěže, retušované fotky, propagování věci které nepoužívám atd. Jsem normálně holka která se ptá na názor proto asi tyhle fóra a diskuze vznikly? Můj postoj chápat nemusíte já ten váš také nechápu a netrápí mě to.
![]()
![]()
Tak nač ten Instagram vlastně máš? Ostatní sledovat nepotřebuješ, z vlastních sledujících si děláš srandu…
Už vím, máš jej proto, abys mohla některé další influencerky nesnášet! ![]()
Až budeš schopna napsat tento příspěvek pod svým nickem a hlavně česky správně, tak pak se můžeš stresovat matkama na IG
A jestli tě ser… irituje, že něco mají, tak si to běž koupit taky, když jim to teda nezávidíš ![]()
@Michaelka98 píše:
VSECHNY. Uz jen to slovo influencerka a dostavam osypky.
To, co se mi přestalo líbit, nesleduju. Někdy čerpám inspirace co se týče módy a výbavy bytu, fotek. Proč bych měla sledovat někoho, koho nesnáším?
… naopak se mi hrozně moc líbí instagram Anduly, Nikol Štíbrové, Nikol Moravcové a Jitky Boho
.
@warita píše:
VSECHNY. Uz jen to slovo influencerka a dostavam osypky.
@jege píše:
https://www.youtube.com/watch?…![]()
jeste nejaka vysvetlovaci omacka k tomu, abych tusila, co tim chces rict?
@warita píše:
jeste nejaka vysvetlovaci omacka k tomu, abych tusila, co tim chces rict?
Podívajte se na ňu, prý influencerka… Blbka je to! ![]()
@Makca87 píše:
To, co se mi přestalo líbit, nesleduju. Někdy čerpám inspirace co se týče módy a výbavy bytu, fotek. Proč bych měla sledovat někoho, koho nesnáším?![]()
… naopak se mi hrozně moc líbí instagram Anduly, Nikol Štíbrové, Nikol Moravcové a Jitky Boho
.
Nikol jsem zapomněla zmínit. Ale upřímně, stejně ji sleduji kvůli Matesovi. ![]()
@Michaelka98 píše:
Tak jim dej unfollow, ne?
.
Tak ma dcera ma na ig taky nejak nad 2000 sledujicich a tohle fakr nedela
. -na nic si nehraje..
To asi delaji ty instagramerky, kterym instagram vydelava, ne?
Ja uz na reseni tehe kravin nemam cas
(a ani vek
),na ig sleduni par lidi…
Příspěvek upraven 05.06.20 v 12:22