Jakou influencerku z Instagramu nemáte rády?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40414
5.6.20 07:02
@Anonymní píše:
Jake influcerku na Instagramu nesnasite? Já uprimne skoro celou škálu těch maminek co doporučuji produkty jen aby je dostali zdarma jednou se tím namažou a věc jim tam leží v rohu pak celej zivit. ????Proč je nesnasite? A jaké konkrétně? Přijde vám taky někdy že lidé s 2000 a více sledujícími že si hrou nad normální lidi a na to co nejsou?

Proč anonym? :)
@admin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40414
5.6.20 07:04
@Anonymní píše:
Jake influcerku na Instagramu nesnasite? Já uprimne skoro celou škálu těch maminek co doporučuji produkty jen aby je dostali zdarma jednou se tím namažou a věc jim tam leží v rohu pak celej zivit. ????Proč je nesnasite? A jaké konkrétně? Přijde vám taky někdy že lidé s 2000 a více sledujícími že si hrou nad normální lidi a na to co nejsou?

Nechápu jak můžeš nesnášet někoho, koho neznáš…

Moc ten virtuál žereš… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
5.6.20 08:00

No nemuzu rict ze nesnasim, to fakt ne, ale kterou jsem chvili sledovala a pak prestala a ktera je totalne mimo a neskutecne hloupa i agresivni je Sara Holanova, to je tupka prvni tridy a spis parodie na influencerkz. Pri tom pred ditetem to tak hrozny nebylo, ale stává se. Sleduji 3 takove maminky u kterych me je jich obsah bavi, z toho jedna je spis inspirace na vareni. Jinak at si tam kazdy dela co chce :) sleduju co me bavi a dost casto se to meni, takze to sem tam promazu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
5.6.20 08:34

Někoho, koho nesnáším bych nesledovala. Ale výraz “nesnášet” je nadnesený. Spíš nesympatie. Zkusila jsem Andulu a to je taková slepice, že jsem musela po jednom dni přestat. :lol: Nebo Belohorcová, to je 20 fotek z jedné návštěvy Starbucks. :roll: Mám ráda vtipné účty, jako má Diana Kobzanová. Šiklovi byli fajn, ale teď už je jejich účet samá reklama a propagace. Jinak skoro nikoho nesleduji. Teď raději sleduji zajímavé účty o cestování, fotky přírody, zviřat, design, architektura…v tomto je instáč nekonečný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36076
5.6.20 10:02
@Anonymní píše:
@jege a já z celá nechápu váš příspěvek. :think: promiňte ale já si spíš z těch 200 sledujících co máma dělám srandu 😂 nepotřebují nahánět lidí aby mi dali sledování za falešné soutěže, retušované fotky, propagování věci které nepoužívám atd. Jsem normálně holka která se ptá na názor proto asi tyhle fóra a diskuze vznikly? Můj postoj chápat nemusíte já ten váš také nechápu a netrápí mě to. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tak nač ten Instagram vlastně máš? Ostatní sledovat nepotřebuješ, z vlastních sledujících si děláš srandu…

Už vím, máš jej proto, abys mohla některé další influencerky nesnášet! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
5.6.20 10:59

Až budeš schopna napsat tento příspěvek pod svým nickem a hlavně česky správně, tak pak se můžeš stresovat matkama na IG :lol: :potlesk: A jestli tě ser… irituje, že něco mají, tak si to běž koupit taky, když jim to teda nezávidíš :roll:

• Citovat
  • Upravit
21593
5.6.20 11:04
@Michaelka98 píše:

VSECHNY. Uz jen to slovo influencerka a dostavam osypky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
5.6.20 11:17

To, co se mi přestalo líbit, nesleduju. Někdy čerpám inspirace co se týče módy a výbavy bytu, fotek. Proč bych měla sledovat někoho, koho nesnáším? :think: :roll:… naopak se mi hrozně moc líbí instagram Anduly, Nikol Štíbrové, Nikol Moravcové a Jitky Boho ;).

• Citovat
  • Upravit
36076
5.6.20 11:18
@warita píše:
VSECHNY. Uz jen to slovo influencerka a dostavam osypky.

https://www.youtube.com/watch?… ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
5.6.20 11:25

Takové starosti bych chtěla mít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
5.6.20 11:28
@jege píše:
https://www.youtube.com/watch?… ;) :mrgreen:

jeste nejaka vysvetlovaci omacka k tomu, abych tusila, co tim chces rict?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36076
5.6.20 11:57
@warita píše:
jeste nejaka vysvetlovaci omacka k tomu, abych tusila, co tim chces rict?

Podívajte se na ňu, prý influencerka… Blbka je to! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
5.6.20 12:05

Příspěvek upraven 15.11.21 v 15:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
5.6.20 12:10
@Makca87 píše:
To, co se mi přestalo líbit, nesleduju. Někdy čerpám inspirace co se týče módy a výbavy bytu, fotek. Proč bych měla sledovat někoho, koho nesnáším? :think: :roll:… naopak se mi hrozně moc líbí instagram Anduly, Nikol Štíbrové, Nikol Moravcové a Jitky Boho ;).

Nikol jsem zapomněla zmínit. Ale upřímně, stejně ji sleduji kvůli Matesovi. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14006
5.6.20 12:14
@Michaelka98 píše:

Tak jim dej unfollow, ne? :mrgreen:.
Tak ma dcera ma na ig taky nejak nad 2000 sledujicich a tohle fakr nedela :lol:. -na nic si nehraje..
To asi delaji ty instagramerky, kterym instagram vydelava, ne?
Ja uz na reseni tehe kravin nemam cas :lol:(a ani vek :mrgreen: ),na ig sleduni par lidi…

Příspěvek upraven 05.06.20 v 12:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová