Jak probíhala inseminace při úspěchu a jak při nezdaru?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
133
26.7.05 12:35

ahoj fifko,
volala jsem do centra, jestli by ta stimulace nesla o jeden den posunout, ze pritel jede na sluzebku, ktera se neda odvolat a oni me tam vubec nepochopili, rekli, ze se to pozna az na UTZ, kdy mi tu iui budou delat, tak me jeste spojili s laborkou, kde mi pani oznamila, ze pokud by se sperma zmrazilo, tak je jednorazovy poplatek 5.000, coz se mi zda hodne na to, ze je uspesnost nekde mezi 10-15%, tak jsem si to jednoduse posunula sama,zavolala jsem d centra znova, nadiktovala jsem, ze jsem to dostala uz v nedeli a oni me objednali, tak jak jsem potrebovala, proste jsem to riskla, bud a nebo, ublizit na zivote by mi to nemelo, tak co, jsem zvedava, jestli to klapne nebo ne, i kdyz mam takovy pocit, ze telo asi neosvindluju, no uvidime, ty mi napis,jak to s tebou vypada, papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.7.05 13:01

Aha, tak to je mě líto, ale těch 5 tisíc bych taky neobětovala, hold teda měsíc počkáte a třeba se budeš divit a už tu rudou potvoru nedostaneš!! :D a podaří se vám to „doma“
Ale v centru mají asi pravdu. Já i když beru na stimulaci Clomhexal 1× denně 3-7 DC tak jednou ovuluji 17 DC a někdy taky 25 DC. Takže opravdu nic není ztraceno.

• Citovat
  • Upravit
133
26.7.05 13:19

no jsem na to zvedava, proste jsem to riskla a picham si menogon uz ode dneska,v pondeli ve 14:00 mam jet do pronatalu na UTZ a tam mi reknou co a jak a pichnou pregnyl a prej by se 48 hodin mela spustit ovulace, ak si zase myslim, ze by to mohlo vyjit a my to mohli stihnout, potom nemame sanci, pritel jede na sluzebku a den pote co se vrati jedeme na dovolenou, tak uvidim, v pondeli kazdopadne napisu, jak se veci maji, ale do tedoby budu samozrejme na prijmu, takze holky, koukejte psat, tesim se papa fifko a co ty? uz dorazila ta mrcha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.7.05 14:13

Peťo,
mrcha je někde v zákrutě nebo jak to popsat :? u mě je to tak vždycky už to cítím 3-4 dny předem že to dostanu, špiním tmavou krev. Teď je to taky tak, takže je to na rozjezdu směrem do „krvavého údolí“. To je ale popis. Trochu mě přešla ta ranní depka no. Zítra ráno zkusím test a napíšu. Ale vzhledem k té klesající bazální teplotě to dobře nevidím. Zase ty máš výhody, že ovuluješ tak brzy. Já si totiž od prvního dne menstruace tak dalších 20 dní počkám…je to záhul.
Zatím pa zítra.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
27.7.05 07:57

Tak se zase hlásím já :( test ráno negativní, no to se dalo čekat, teprve 10tý den, ale když v CARu říkali zkusit no.....
Tetka krvavá zatím nikde, tak nevím. Počkám do neděle a když to nepřijde tak to prubnu znova.

• Citovat
  • Upravit
1461
27.7.05 08:04

Fifko,
já si dělala obyčejný test 10 den po inseminaci a taky negativní. Pozitivní jsem měla až asi 14 den a to jen velmi slabě. Volala jsem do Pronatalu a tam mi skoro vynadali, že test může být ovlivněn ještě Pregnylem a že ho mám zkusit znova za 3 týdny. Byl pozitivní pořád. MS nikde, ale příznaky jsem měla, jako bych to měla každou chvíli dostat. A asi 5 den po inseminaci jsem lehce krvácela.

Držím palce.

Mikina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
27.7.05 08:40

tak to super, ze mrcha jeste nedorazila, to vypada nadejne, me se totiz rozjela hned po spineni a jak u tebe vypada BT? myslim si, ze 10.den po iui je opravdu brzy a jak pise mikuna, tak i me rekli, ze test nejdrive za 3 tydny od iui, ale ja jsem ani tak dlouho cekat nemusela, protoze jsem to dostala. ale tobe moc preju aby ti to vyslo, pak snad bude taky rada na me, dneska jsem dostala 2. injekci menogonu, takze stimuluju na dalsi pokus, jsem na to zvedava, mam to o jeden den posunute, tak nevim nevim, prubezne hlas, ak to s tebo vypada, myslim na tebe papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.7.05 08:57

Holkdy, díky za povzbuzení. Nevím proč v centru říkali už 10tý den. U mě právě od špiněné do mentstruace je normálně dlouhá doba, takže toto není žádná vyjímka. Nikdy přesně nevím na čem jsem. Ale fakt tomu moc šancí nedávám......kazí se mě teď pod rukama všechno a to by fakt musela být nááááhodička že by to akorát teď po takové době klaplo. Už abych věděla na čem jsem a případně začala s další stimulací, je to u mě na dlouhé lokte díky tomu šíleně dlouhému cyklu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
27.7.05 08:59

Joooo a ještě ta teplota. Pátek a sobota 37,00 neděle a pondělí 36,8 a dnes 36,9......těžko říct jestli to něco znamená. Taky se mě stává, že před menstruací neklesne, ale až po. No dám vědět jak to bude dál pokračovat. Peťo tobě držím palce a taky dej vědět jak pokračujete.

• Citovat
  • Upravit
133
27.7.05 13:33

ahoj fifko, moooc drzim palecky, jsem napnuta jako struna, dej hned vedet, jak neco zjistis, ja jsem dnes dostala druhou injekci na stimulaci a tak jsem zvedava, jestli se mi podari telo dostatecne oblbnout, zatim papa a pis pis pis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.7.05 08:11

Tak jsem tady zas :D
Dnes ráno teplota 36,9 ale vrátilo se mi trochu to špinění, takže nálada zase nic moc. Dnes jsem 11 den od IUI. Celý den budu mimo kancelář tak snad se ta mrcha nerozeběhne.....už jenom kvůli tomu horku, to by bylo dost hrozný.....
Zítra mám dovolenou tak se ozvu v pondělí jak jsem dopadla s testováním. Jestli tam bude zase jenom jedna čárka, tak už fakt ztácím naději.
Peťo, kolikátý den od IUI jsi dostala menstruaci? By mě to zajímalo abych se trochu zorientovala i když ono je to fakt asi hodně individuální. Zatím ahoj.

• Citovat
  • Upravit
133
28.7.05 13:51

ahoj fifko, ja jsem dostala MS 13.den po iui, ale taky jsem pred tim spinila, ale rozebehlo se to hnde k veceru, takze si myslim, ze u tebe je dost velka nadeje a jeste neco, BT jsem mela v den kdy jsem to dostala jen 36,2 a den predtim 36,8, takze to byl docela skok, proto si myslim, ze mas dost velkou sanci a cely vikend budu napnuta jako struna, tak se v pondeli hned ozvi, ja uz mam polovinu injekci za sebou a v pondeli me cela UTZ v praze ve 14:00 tak jsem zvedava, taky pak napisu, jak to se mnou vypada, zatim se mej krasne a moooooc drzim palecky, papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.8.05 08:10

Ahoj Peťo,
díky za podporu! Myslela jsem, že se dneska ozvu s jednoznačným výsledkem ANO nebo NE, ale bohužel pořád nevím. Test jsem si dělala v pátek, sobotu a i teď v pondělí ráno a nic.......ani náznak druhé čárky......úplně ty testy rentgenuji, ale fakt tam nic není. Dnes jsem 15 den od IUI. Testy jsem měla ty nejcitlivějí, na 25 jednotek. Takže si nedělám žádné naděje. Teď už to chci jenom dostat, aby se mohlo pokračovat dál. Nechápu proč to sakra nedostanu! Jinak teda příznaky nemám žádné, vůbec ničeho, možná jenom břicho jako balón ale jinak nic. Ty Peťo půjdeš myslím za chvilku na další pokus, úplně ti to závidím u mě se to protahuje ach jo.

• Citovat
  • Upravit
133
1.8.05 08:24

ahoj fifko, cely vikend jsem byla napnuta a drzela ti palce, aby to alespon tobe vyslo, tak koukej testovat a dej vedet, ale to dej vedet samozrejme i pri neuspechu, ja jedu dnes ve 14:00 do pronatalu na UTZ, ale moc nadeji si nedavam, prece jenom jsem se pokusila moje telo oblbnout, ale necham se prekvapit, mej se a ja se ozvu odpoledne jak jsem dopadla, jo? do kolika jsi v praci? jestli to mam psat jeste dneska anebo az zitra! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.8.05 08:48

Piš, piš, piš!!! :D
Já jsem v práci tak do čtyř, takže pokud to zvládneš tak napiš..... Jsem zvědavá, ale počkám klidně do zítřka, zbytečně se nehoň.
Já si myslím, že by to mohlo vyjít, ovulace alespoň u mě je opravdu pokaždé jiný DC ať už beru léky na podporu nebo ne.
Já nevím co mám sama se sebou dělat, už bych to aspoň chtěla dostat aby se vývoj posunul dál......dám tomu čas do konce týdne a když nic tak asi naklušu k dr.
Ještě jednou držím palečky ať vám to teď klapne!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex