Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zavokej nebo napis e-mail tomu inspektorovi jak ted davaji denne na nove ve zpravach, zkus pripojit fotku.
Mimochodem se mi moc libi, ze se na ty potraviny zacli zamerovat, ze kolikrat je to hruza co prodavaji.
@IvkaH píše:
Zavokej nebo napis e-mail tomu inspektorovi jak ted davaji denne na nove ve zpravach, zkus pripojit fotku.
Mimochodem se mi moc libi, ze se na ty potraviny zacli zamerovat, ze kolikrat je to hruza co prodavaji.
no právě, nenechat si sr** na hlavu
Já jsem psala na zemědělskou a potravinářskou inspekci před měsícem, když jsem si koupila lískové oříšky s plísní
do dneška mi prý měla inspekce oznámit výsledek, ale zatím ticho po pěšině ![]()
@Kaja-kaja píše:
Muzes dostat i odznak i lpotravinovy inspektot a pak prudit obchody.budi to pry respekt…prominte za chyy.jsem.na teleeffonu
odznak?
já vždycky chtěla prudit a buzerovat, ale oni by mi to stejně nedovolili jako… ![]()
@Larr do Tesca, Kaufu ale většinou místní obchůdky na starém městě, mám to blíž a nechodí tam geronti, protože nemají akce ![]()
@IvkaH píše:
Take se mi to libi, jsem rada, ze se posledni dobou nejen na Nove zacali zabyvat kvalitou potravin a doufam, ze se lide zamysli nad tim, co s prominutim zerou ![]()
Posledni polska afera s masem z mrtvych krav me opravdu dostala ![]()
Já nějak nerozumím tomu k čemu ten inspektor je
. To jako přestanete ve všech těch obchodech kupovat všechno, co našel v šíleném stavu, pak to, co proběhlo v mediích jako v otřesném stavu a pak to co…ale co pak budem jíst a kde nakupovat
. Doteď - co mi chutnalo a z čeho mi nebylo zle - jsem jedla.
@LadyTommy S tím plně souhlasím. Bohužel se bojím že to není jen Polsko, že jenom tam se to náhodou provalilo. Nejhorší je, že to člověk nepozná. Vezmete kus masa a jak víte že bylo poražené a že nechcíplo? ![]()
@Larr píše:
Já nějak nerozumím tomu k čemu ten inspektor je. To jako přestanete ve všech těch obchodech kupovat všechno, co našel v šíleném stavu, pak to, co proběhlo v mediích jako v otřesném stavu a pak to co…ale co pak budem jíst a kde nakupovat
. Doteď - co mi chutnalo a z čeho mi nebylo zle - jsem jedla.
Je tu proto, aby upozornil na nekvalitní a zkažené zboží v obchodech. Čím častěji bude ten obchod v TV, tím víc si dá pozor na kvalitu zboží.
No a to je právě něco, čemu nevěřím - smysl inspektorů bych chápala - jen jako navýšení sledovanosti Novy u respondentů - jinak krást a šidit se bude stále.
@MUFICE píše:
Je tu proto, aby upozornil na nekvalitní a zkažené zboží v obchodech. Čím častěji bude ten obchod v TV, tím víc si dá pozor na kvalitu zboží.