Inspekce - supermarket

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
22.3.13 21:40

Zavokej nebo napis e-mail tomu inspektorovi jak ted davaji denne na nove ve zpravach, zkus pripojit fotku.
Mimochodem se mi moc libi, ze se na ty potraviny zacli zamerovat, ze kolikrat je to hruza co prodavaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
22.3.13 21:44
@IvkaH píše:
Zavokej nebo napis e-mail tomu inspektorovi jak ted davaji denne na nove ve zpravach, zkus pripojit fotku.
Mimochodem se mi moc libi, ze se na ty potraviny zacli zamerovat, ze kolikrat je to hruza co prodavaji.

no právě, nenechat si sr** na hlavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
22.3.13 21:47

Prosim tě a kam chodíš, dnes si nevybereš :mrgreen: :?:.

@K.Black píše:
@teriiiy ještě že do Penny nechodím, ale napiš to i tady, třeba spoustu lidí varuješ :nevim:
  • Citovat
  • Upravit
6529
22.3.13 21:47

Já jsem psala na zemědělskou a potravinářskou inspekci před měsícem, když jsem si koupila lískové oříšky s plísní

do dneška mi prý měla inspekce oznámit výsledek, ale zatím ticho po pěšině :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
22.3.13 21:51
@Kaja-kaja píše:
Muzes dostat i odznak i l :srdce: potravinovy inspektot a pak prudit obchody.budi to pry respekt…prominte za chyy.jsem.na teleeffonu

odznak? 8o já vždycky chtěla prudit a buzerovat, ale oni by mi to stejně nedovolili jako… :(

• Citovat
  • Upravit
K.Black
22.3.13 21:52

@Larr do Tesca, Kaufu ale většinou místní obchůdky na starém městě, mám to blíž a nechodí tam geronti, protože nemají akce :lol:

• Citovat
  • Upravit
Larr
22.3.13 21:54

Geronti 8o.

@K.Black píše:
@Larr do Tesca, Kaufu ale většinou místní obchůdky na starém městě, mám to blíž a nechodí tam geronti, protože nemají akce :lol:
  • Citovat
  • Upravit
K.Black
22.3.13 21:56
@Larr píše:
Geronti 8o.

já vím :oops: :oops: omlouvám se, vyklouzlo mi to :oops:

• Citovat
  • Upravit
18305
22.3.13 22:00

Geronti :mrgreen: Tak se říkalo naší vládě na přelomu milénia… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1811
22.3.13 22:18

Geronti me dostali :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14979
22.3.13 22:25
@IvkaH píše:

Take se mi to libi, jsem rada, ze se posledni dobou nejen na Nove zacali zabyvat kvalitou potravin a doufam, ze se lide zamysli nad tim, co s prominutim zerou :palec:

Posledni polska afera s masem z mrtvych krav me opravdu dostala :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
23.3.13 00:28

Já nějak nerozumím tomu k čemu ten inspektor je :think:. To jako přestanete ve všech těch obchodech kupovat všechno, co našel v šíleném stavu, pak to, co proběhlo v mediích jako v otřesném stavu a pak to co…ale co pak budem jíst a kde nakupovat :?:. Doteď - co mi chutnalo a z čeho mi nebylo zle - jsem jedla.

• Citovat
  • Upravit
Sirus
23.3.13 00:55

@LadyTommy S tím plně souhlasím. Bohužel se bojím že to není jen Polsko, že jenom tam se to náhodou provalilo. Nejhorší je, že to člověk nepozná. Vezmete kus masa a jak víte že bylo poražené a že nechcíplo? :zed:

• Citovat
  • Upravit
50166
23.3.13 09:58
@Larr píše:
Já nějak nerozumím tomu k čemu ten inspektor je :think:. To jako přestanete ve všech těch obchodech kupovat všechno, co našel v šíleném stavu, pak to, co proběhlo v mediích jako v otřesném stavu a pak to co…ale co pak budem jíst a kde nakupovat :?:. Doteď - co mi chutnalo a z čeho mi nebylo zle - jsem jedla.

Je tu proto, aby upozornil na nekvalitní a zkažené zboží v obchodech. Čím častěji bude ten obchod v TV, tím víc si dá pozor na kvalitu zboží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
23.3.13 11:25

No a to je právě něco, čemu nevěřím - smysl inspektorů bych chápala - jen jako navýšení sledovanosti Novy u respondentů - jinak krást a šidit se bude stále.

@MUFICE píše:
Je tu proto, aby upozornil na nekvalitní a zkažené zboží v obchodech. Čím častěji bude ten obchod v TV, tím víc si dá pozor na kvalitu zboží.
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák