Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: …asi nikdo z Vás nemá upřímný vztah, když potřebujete oba sledovat jiné …to není o žárlivost, ale o ucte …a touze po 1 bytosti …každý člověk je jiný, mě osobně to vadí, já nepotřebuji seldovat nikoho, stačil by 1 normální vztah reálný.....My spolu byli měsíc , ne 10 let..já se z těch profilů nehroutím, na mě nemá ani 1 , on se nastehoval ke mě, já mám byt, auto a práci ..on má jen instagram ..já se chtěla jen poradit, zda nekdo měl s partnerem zkušenost, že je to nemoc …a jak to řešil? …Mě to partner přiznal, že je nemocný a objedná k terapeutovi nebot on je žárlivý tak, že by nesnesl nic z toho, co dělá on ..Líbí se mi ty narážky na mě, já se ptala, jak pomoci jemu ..Já jsem v pohodě, jen podotýkám, že 7500 není v pořádku …
Podle mě do 9600 je to v pořádku, od tohodle čísla by to už mohlo ovlivňovat život. Dej mu ještě 2100 profilů čas, ale spíš si myslím, že do tý doby pochopí, že jsi kvalitní žena, žurnalistka a léčitelka a sníží to jen na 5300 ![]()
@Anonymní píše: …asi nikdo z Vás nemá upřímný vztah, když potřebujete oba sledovat jiné …to není o žárlivost, ale o ucte …a touze po 1 bytosti …každý člověk je jiný, mě osobně to vadí, já nepotřebuji seldovat nikoho, stačil by 1 normální vztah reálný.....My spolu byli měsíc , ne 10 let..já se z těch profilů nehroutím, na mě nemá ani 1 , on se nastehoval ke mě, já mám byt, auto a práci ..on má jen instagram ..já se chtěla jen poradit, zda nekdo měl s partnerem zkušenost, že je to nemoc …a jak to řešil? …Mě to partner přiznal, že je nemocný a objedná k terapeutovi nebot on je žárlivý tak, že by nesnesl nic z toho, co dělá on ..Líbí se mi ty narážky na mě, já se ptala, jak pomoci jemu ..Já jsem v pohodě, jen podotýkám, že 7500 není v pořádku …
…asi nikdo z Vás nemá upřímný vztah, když potřebujete oba sledovat jiné …to není o žárlivost, ale o ucte …a touze po 1 bytosti …každý člověk je jiný, mě osobně to vadí, já nepotřebuji seldovat nikoho, stačil by 1 normální vztah reálný.....My spolu byli měsíc , ne 10 let..já se z těch profilů nehroutím, na mě nemá ani 1 , on se nastehoval ke mě, já mám byt, auto a práci ..on má jen instagram ..já se chtěla jen poradit, zda nekdo měl s partnerem zkušenost, že je to nemoc …a jak to řešil? …Mě to partner přiznal, že je nemocný a objedná k terapeutovi nebot on je žárlivý tak, že by nesnesl nic z toho, co dělá on ..Líbí se mi ty narážky na mě, já se ptala, jak pomoci jemu ..Já jsem v pohodě, jen podotýkám, že 7500 není v pořádku …