Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ginac
6.10.10 19:36

Ahoj devcata,jak to tady dneska ctu,tak jsme byly dneska v tom Iscare vsechny.Ja jen na krev.Pristi tyden jedu na prohlidku a snad uz se dozvim,jestli mi pojistovna schvalila dalsi IVF!?A potom uz to snad pojede.Urcite se budeme prubezne informovat.Mejte se fajn.Ahoj Gina :-)

• Citovat
  • Upravit
17521
6.10.10 19:42
jizvíková píše:
Ahoj
mudr turkova je fajn, primar je senza, ale mudr Hulvert je na penize, ze vseho chce vyzdimat prachy, ma i soukr praxi a tam je stejny, za osetrovani v teh. chce 4500 coz je utz a odbery krve a fotky.. MUDrPryanichniková je malomluvna a musite fakt koukat co rika, abyste rozumeli

Tak to jste měli buď štěstí, nebo si na ní už stěžovalo víc lidí a uklidnila se anebo jste jí prostě padli do oka. K nám na diskuzi chodí hodně holek, co tam byli taky a spokojenost byla tak půl na půl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
askim 20
6.10.10 20:31

Ahoj Martinko, děkuju moc za podporu. Také přeji aby vám to vyšlo. Byla to první IUI a doufám, že i poslední. Tak moc bych si to přála. Jsem blázen, už jsem si začala číst příznaky těhotenství. Při prvním mě sem tam píchalo v podbřišku (dočetla jsem se že je to jeden z příznaků těh.) ale bohužel to vše špatně dopadlo. Jeden den jsem se těšila z fotečky z ultrazvuku a druhý den jsem o mimi přišla. Ach jo, mám strach aby se to neopakovalo.

• Citovat
  • Upravit
askim 20
6.10.10 20:33

Januško také držím palečky i na nohou. :-)

• Citovat
  • Upravit
374
6.10.10 20:57
askim 20 píše:
Ahoj Martinko, děkuju moc za podporu. Také přeji aby vám to vyšlo. Byla to první IUI a doufám, že i poslední. Tak moc bych si to přála. Jsem blázen, už jsem si začala číst příznaky těhotenství. Při prvním mě sem tam píchalo v podbřišku (dočetla jsem se že je to jeden z příznaků těh.) ale bohužel to vše špatně dopadlo. Jeden den jsem se těšila z fotečky z ultrazvuku a druhý den jsem o mimi přišla. Ach jo, mám strach aby se to neopakovalo.

I já děkuju moc za podporu :) . Neboj bude to v pořádku , hlavne bud s psychikou v pohode - to je dulezity. Já vim, neni to jen tak a rika se to snadno, ale skutecnost je jina , vid ??? :( ach jo , uz abysme to meli vsechno za sebou a dobre to dopadlo, vid ??? :(
Moc na tebe myslim a drzim palecky, at je to v poradku . Jdes tam za 14 dni na ultrazvuk ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
6.10.10 22:27

martinko to jsme se museli akorát míjet, byla jsi tam se svojí polovičkou a než jsi šla tam tak si šla na toaletu, tak jestli jsi to byla ty, tak jsem tě viděla. No já si píchám injekce a záleží jak se mi udělají folikuly a pak na to půjdeme, vypadáto, že bych mohla jít příští týden. Ta dr. je docela v poho, je moc milá akorát mluví potichu, ale mě vyhovuje. Budu ti držet palečky ať vám vyjde to IUI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
6.10.10 22:28
ginac píše:
Ahoj devcata,jak to tady dneska ctu,tak jsme byly dneska v tom Iscare vsechny.Ja jen na krev.Pristi tyden jedu na prohlidku a snad uz se dozvim,jestli mi pojistovna schvalila dalsi IVF!?A potom uz to snad pojede.Urcite se budeme prubezne informovat.Mejte se fajn.Ahoj Gina :-)

No já jsem ráda, že tu je někdo kdo chodí kam my a budu ráda, když se tu budeme scházet a budem se podporovat. A kolikáté budeš mít IVF? Nebyla jsi tam dopo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sisita
6.10.10 22:29

Mudr. Turkovou znám z gyndy z je to náladová ženská. Neměla jsem na ní teda náladu. Někdo je možný splachovací, ale já teda ne! Je trošku ras, vyšetření od ní dost bolí.

• Citovat
  • Upravit
5514
6.10.10 22:34

Sisita já jsem sní ještě zkušenost neměla a teď chodím k té ukrajince a je docela fajn, všechno mi vysvětlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
askim 20
7.10.10 06:25

To nevím jestli pojedu na ultrazvuk. Když budu mít test negativní, tak mám vynechat prášky co mi dali a 12. den MC znovu na IUI. Pokud bude pozitivní tak mám zavolat a uvidí se co bude dál. Budeme si držet palce a čekat, nic jiného nezbývá. Zatím pa, pa a přeji ti hezký den.

• Citovat
  • Upravit
ginac
7.10.10 06:36

Byla jsem dopoledne.Jdu na druhe IVF,ale uz jsem mela i 3krat KET a to se nezadarilo/jine centrum/.Z 1IVF mame doma 4,5letou holcicku a to bylo hned napoprve a v ISCARE jeste v Hloubetine,pak se stehovali a ja musela zrovna v tu dobu na odber vajicek.Uz jsem pak zustala kvuli emriim,mela jsem jich jeste 7,ale z nich se pak neudrzelo ani jedno.Tak uvidime,jestli budeme mit stesti i ted?To je ve hvezdach.Gina :mavam:

• Citovat
  • Upravit
5514
7.10.10 11:57

ginac já jdu také na druhé ivf a doma mám už 19měsíční dcerku. Já jsem měla problém vtom, že mi neprasklo vajíčko a mimi se nemohlo rozvíjet dál a tak mi museli udělat asistovný hatching. A jsem teď ve vázi přípravy a musela jsem oběhat předoperační. Musíme si věřit, že to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
7.10.10 11:59

Januska

ahoj, prosimtě a jak zjistili, že to vajíčko neprasklo? Oni to nějak zkoumali? Mě nikdy doktor neřekl proč to nevyšlo, více méně se o tom nechtěl bavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
7.10.10 12:05
Babe007 píše:
ahoj, prosimtě a jak zjistili, že to vajíčko neprasklo? Oni to nějak zkoumali? Mě nikdy doktor neřekl proč to nevyšlo, více méně se o tom nechtěl bavit.

Zjistili to při umělém oplodnění, když mi vyndali vajíčka a pak tam dali k ní spermijku, tak to šlo bez pomoci, ale druhý den, se vajíčko nevyvíjelo dále a tak ho praskli. Nechala jsem si prodlouženou kultivaci, jinak by na to také nepřišli. Je to prostě alchymie. A tobě nic fakt neřekli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
7.10.10 12:11

aha, tak to jo. Ne vůbec. Já se každýho na všechno ptám sama. Já jsem se třeba snažila dozvědět, jestli za to můžou ty moje vajíčka nebo spermie a doktor mi tvrdil, že to neví, že se to nedá zjistit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.