Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Merry Jane píše:
Ahoj jo to jsem také měla problém, ale nakonec jsem si to tam rychle píchla, nesmíš nad tím přemýšlet, je docela ostrá takže projede raz dvatak to zvládni a ať se brzy zadaří!
Ahoj moc dekuju uvidíme co bude ty šance jsou minimální
ale furt tam nějaká je ![]()
@Dudlik123 píše:
Ahoj moc dekuju uvidíme co bude ty šance jsou minimálníale furt tam nějaká je
Chci se ještě zeptat byli jste po IUI doma nebo jste normálně chodili do práce ? Já vůbec nevím co bude ![]()
@Dudlik123 píše:
Chci se ještě zeptat byli jste po IUI doma nebo jste normálně chodili do práce ? Já vůbec nevím co bude
Ahoj normálně funguješ, jen první den po IUI jsem měla polehávat…pak už vše. Nevím tedy co děláš za práci, určitě máš mít šetřící režim nic těžkého netahat a tak…
@JannneM píše:já se ptám raději mám práci kde zvedam těžké krabice
@Dudlik123 me bylo receno jit normalne do prace
@Dudlik123 tak to bych se určitě zeptala, zda ty těžké věci nebudou něčemu vadit…
Holky máte tu své grafy s bazálkou? Měří někdo? Mně po Ovitrelle šíleně vylétla teplota, zajímalo by mně jak jste na tom, tady je můj grafík
Inseminace byla 26.10. - ale ta mi tam nejde vyznačit tak jsem dala sex ![]()
@Dudlik123 píše:
@JannneM
já se ptám raději mám práci kde zvedam těžké krabicetak jsem se chtěla akorát zeptat co a jak
no tak to rozhodně nezvedej! Jinak je vše k ničemu, měla by ses poradit s doktorem, mě se ptal co dělám!
@Merry Jane
Určitě se poradím … Už teď vím , ze sefova mi dovolenou nedá , tak se pravé ptám kvůli té neschopence .. dekuji pěkné za radu
mně teda řekli, že na to se neschopenka nevztahuje, ale pokud máš takovou práci, určitě to nějak vymyslí…
@Dudlik123 píše:
@Merry Jane
Určitě se poradím … Už teď vím , ze sefova mi dovolenou nedá , tak se pravé ptám kvůli té neschopence .. dekuji pěkné za radu
Není zač, záleží na Tvém gynekologovi, já třeba sedím v kanclu, ale pokud máš zvedat něco těžkého tak to rozhodně nemůžeš!
Holky ještě jedna otázka brala jste nějaká prednison 5 ? Jak vám po něm bylo ?