IUI a IVF 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
145
13.5.25 21:09

@lucypaja Štítná žláza může dělat velkou neplechu. Každopádně si asi budete muset promluvit s partnerem a vyřešit si vztahové věci aby se vám oběma pak lépe žilo..:) Neshodnout se na něčem, jako je mimčo, je docela zásadní..:) Je to složité. 🍀 🍀 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
13.5.25 21:13

@Berunkas Ta reprodukční imunologie je něco jiného, než ta klasická imuno co dělají na začátku? Přijde mi, že mám alergii na sperma ale imuno a protilátky na sperma jsou v pořádku. Každopádně svědění po kontaktu se spermatem mi nepřijde ok..Tak by mě zajímalo, jestli by z té reprodukční imunologie nemohli zjistit něco víc..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
13.5.25 21:20

@Ojluse to uplne ok nezni😕
Treba me delali imunologii ve smyslu protilatek proti spermatu, vajicku, obalu embrya atd, vsechno v poho, nk bunky v deloze taky ok a na reprodukcni pak zjistili vystreleny nk bunky vseobecne a aktivaci nk bunek trofoblastem, laicky receno moje imunita zabije co kolem ni projde.Plus nejaky dalsi zrejme autoimunitni prusvihy (ty ale musim doresit teprve).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20504
13.5.25 21:37

@Ojluse jo to asi ano, no, ale vždy mě udivuje, že pokud by on chtěl dítě a já ne, budu já ta špatná, pokud nehce on tak se holt musím podřídit, někdy mi přijde, že se víc berou názory a co chtějí mužští a pokud se žena ozve je špatná! No uvidíme, co bude dál, děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
14.5.25 05:34

@Berunkas Právě že mě to taky OK nepřijde ale na klinice mi řekli že právě ta imunologie na protilátky proti spermiím, vajíčku atd je OK. Problémy jsem začala mít teprve před pár lety, přesto,.že mám už víc jak deset stejného partnera. Četla jsem, že někdy se mohou časem vytvořit protilátky přímo proti „dlouhodobému partnerovi“. Uvidíme ale asi si zkusím taky vydupat tu reprodukční imunologie a zjistí víc..:)

@lucypaja Jako takhle, tím, že vy už společné děti/dítě máte, tak asi OK ale třeba pro mě, přes to nejede vlak. Kdyby partner nechtěl dítě, tak bychom spolu prostě být nemohli, tak to je.. V tomhle bych názor chlapa nebrala ale já nemám dítě žádné..Tohle je záležitost dvou lidí, ne jenom jednoho spokojení by měli být oba. Určitě bych to nějak řešila. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
14.5.25 09:22

@Ojluse No právě. Té špatné kvality vajíček se trochu bojím. Ale to asi jinak než u IVF nezjistíme… :roll: Uvidíme no. Zeptám se v CARu,, jestli se to případně stihne už v dalším cyklu, nebo jak to uděláme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20504
14.5.25 09:28
@Ojluse píše: Více

jojo nějak se ještě pokusím, ale to je jak se svatbou, ze začátku ok mluvili sme o ní, pak přišlo jedno dítě a nic, občas sme mluvili, pak druhé a nic no a teď..prostě se už ženit nechce a opět kdyby chtěl svatbu on a já ne byl by oheň na střeše myslím, že se dost postupně změnil!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.25 11:06

Ahoj holky, sice jsou to zaschlé testy, a nejsou tedy tak jasne, ale posílám sem komplet testování od 1. Dne po IUI a 3. Dne od Ovitrelle. Zatím se mi zdá vývoj slibný. Ovitrelle pěkně vyprchal a pak naběhli znovu čárky, které jsou jasnější, co myslíte takhle jako celek? Výsledky krve budu mít zítra :) ale jsem nervózní :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
14.5.25 11:19

Já včera 8 dni po ET, už jsem i přestala špinit. V pátek bych to měla dostat, tak v sobotu když nic zavolám na kliniku, co a jak. Snad se udrží bublinka🍀 🙂 ✨️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.25 11:31

@Kackaa31 mrtě také fandím ☺️ Tohle jaro musí být plodné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
14.5.25 11:32

@Iustitia omnibus to je dobře však, neustále říkají jak se rodí méně a méně dětí, tak to třeba tenhle rok bude lepší! 😂 také držím palečky 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
14.5.25 15:57

@Marina24 Já mám pcos a u ní jsou známé i problémy s kvalitou vajíček - proto se bere ten myo-inositol, ten s kvalitou vajíček dost pomáhá..:) Uvidíte jak to všechno bude. Hodně štěstí.🍀

@lucypaja Pokud tam máte takové vztahové problémy a neschody, ani nevím, jestli je vhodné plánovat další dítko, každý se časem mění ale z toho popisu mu to nepřijde jako fungující vztah, Třeba se pletu, nic vic o vás nevím..:) My třeba začali řešit
svatbu až později a uvidíme, nějak to nehrotíme. :)

@Iustitia omnibus Hezky!! To vypadá dobře. :) Já chci takyyyy :D Dnes jsem týden po Iui..:)

@Kackaa31 Super! Mohli by jsme jim letos zvednout průměr..😁 Nebylo by to špatný. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
14.5.25 15:59

Ahoj holky. Tak jsem byla v pondělí na krvi 9 den po ET a hcg bylo 15,20 mIU/ml. Vůbec nevim co si myslet doktorku už jsem na telefonu nezastihla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.25 16:00

@Ojluse Držím palce. Tohle je naše 3. IUI. A už jsem tomu moc šancí nedávala, a taky jsem na ty sílící čárky koukala jak tele před pár dny kdy se objevila. Teď jen aby vše se dobře vyvíjelo 🤞

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20504
14.5.25 16:10
@Ojluse píše: Více

jasně děkuji, no uvidíme, co bude dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...