Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak ja dnes takto. Vpravo je rano, vlevo ted, jsem 10 DPO a 12 dni od ovitrelle ![]()
@UltraHC Ahoj, přeju, aby to klaplo! To je test dr max? Já jsem dnes 1 den po 1.IUI ![]()
@Orchidejka13 diky, vim co umi ovitrelle, takze tak nejak pocitam, ze to zitra bude slabsi ![]()
Jj, dr max, kdyz jsem testovala mamatestem, delal mi hodne falesne duchy, asi to s nim neumim spravne
navic byla nejaka akce kup 2, dostanes 1 zadarmo, tak jsem se zasobila ![]()
Drzim palce, jaky je to pocit?
ja jsem vzdy cela nafoukla az do vysazeni progesteronu ![]()
@UltraHC tak dej zítra vědět
mamatest se musí namáčet opravdu málo, ne až k té rysce max a fakt kolmo
jinak mi taky dělal falešný duchy, ikdyž stíny na mama testu jsem měla často, takže to vážně neberu, ale když by byla sílící čárka, tak je to jasné ![]()
Můj pocit není vůbec jiný, než předešlé přirozené cykly😃 progesteron mám prvně dnes večer, tak uvidím, co následující dny..
Já chci zkusit test až 13.-14.den po iui
![]()
@Orchidejka13 zkousela jsem to ze vsech stran a ruzne namoceny a stejne jsem mela vzdycky stinek, nebo i ducha, nikdy jsem u sebe nevidela snehobily mamatest
asi mam nejake hcg prirozene a ten test ma moc barvy
dr max je u me jistotka, tam je proste bilo a nemusim spekulovat ![]()
Zkouset testovat az 13-14 den je nejlepsi, taky si to vzdy rikam, ale nikdy to nevydrzim, pokazdy hloda cervicek uz od 9DPO ![]()
Ale zase kdyz mam 12DPO bilo, tak vim, ze muzu bezpecne vysadit progesteron a nemusim pak cekat zbytecne dlouho na MS ![]()
Ale samozrejme to urcite nebude nas pripad a budeme mit // ![]()
@UltraHC jojo, testovat Maxem je spolehlivější
tak jsem zvědavá na tvůj dnešní
![]()
Ja uz mam dnes bilo, takze je jasno ![]()
Jeste udelam pro jistotu jeden 14DPO, a hura do 6. kola ![]()
@UltraHC to mi je lito:( proto chci raději takhle počkat, nechci žádnou zbytečnou naději, těch už jsem měla spoustu.
Jak dlouho se jinak snažíte o mimi?
@UltraHC aha a nějaké problémy z vyšetření? Neboj klapne! My se snažíme rok, v červenci jsme byli na vyšetření plodnosti zdarma, u mě vše ok, ale partnerovi vyšel horší spermio, nasadil vitaminy a teď po 3,5 měsících mu vyšel podle slov doktorky skvěle. Vitaminy pro partnera nejspíše opravdu zafungovaly… teď ještě uvidíme, za jak dlouho nám to vyjde..
U nas je to to same, u me vse ok, ale manzel horsi spermio, za rok co jsme v caru se hodne zlepsil, bere vitaminy, oba jsme zhubli a vic sportujeme a stejne nic
davali jsme si pres leto od CAR pauzu, ze se posnazime doma a nic se nestalo, akorat jsem vyhazela penize za testy ![]()
Ted bude tedy posledni IUI a pak se uvidi, manzel se na IVF netvari. Preci jen je mi 30, jeste mame docela cas, spis na psychiku je to naprd, ten chlap to tak neproziva. Myslim si, ze kdyby manzel mel MS jako ja, tak uz me IVF davno hotovy ![]()
@UltraHC přesně, těch peněz za testy…
opravdu strašný. Nám je čerstvých 28
Ahoj holky jdu pro radu jsem 12 dní po ovitrellu a 10 po IUI… zkoušela jsem pro orientaci vyprchání otrivellu test… pár dní byl pozitivní..a 7 den a 8 den již ne… Včera večer jsem zkusila test dr.max a byl slabě pozitivní dnes ráno opět a negativní… Může ten ovitrelle takto ještě blbnout?
Stalo se to některé? Vím může to být i špatný test… ![]()
Anonyme, na to ti asi nikdo neodpovi konkretne, testuj dal a uvidis, zda sili ![]()
Ahoj, to bude bud progesteron a nebo take doznivajici ovitrelle, oboje bohuzel muze nadymat a zpusobovat ruzne tlaky a pichnuti a nechute a nafouknuti atd atd
asi jsme te nepotesily, ale tehu 3 dny po IUI to opravdu nebude, je moc brzo 

A nebo je to taky jen tvoje post ovulacni telo