IUI a IVF 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
298
10.8.25 11:32

@Ket88 ahoj, nám vyšlo v roce 2021 první IVF, tedy hned první vklad. Máme syna.
@Ojluse No ty diagnózy jsou různé. Já mám například několik diagnóz, které způsobují „neplodnost“.. mám myomy, endometriózu 3 stupeň, a ještě zóna pellucida.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
11.8.25 10:37

@Ojluse Ahojky,právě, že vše máme tak nějak v pořádku jen se nedaří a manžel má méně pohyblivé ocásky už se jim asi nechce jak za mlada🤣 no napsala jsem to špatně to IUI jako léky no..ale na IUI se mi už nějak nechce nebo mi to právě přijde zbytečne a doktorka říkala, že to je méně pravděpodobné..ovitrille sem také měla, ale IUI se nepovedlo 🙈 tak přemýšlím nad tím IVF nebo už nejsem nejmladší tak je pro mě zbytečne asi pořád čekat 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
11.8.25 10:38

@Aktak14 fakt to je super, že to bylo napoprvé 🙂 jak ivf probíhalo ať vím na co se připravit na si četla ten papír a je tam moc věcí na výběr co se proplácí moc tomu nerozumím co si vybrat hlavně 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
11.8.25 12:07

@Ket88 Tak IUI málo kdy vyjde hned napoprvé, tam fakt platí, že čím víc jich je, tím je větší úspěšnost, většinou vyjde až 3 nebo 4 IUI a za léky se zas až tolik nedoplací.. Já budu věřit, že nám vyjde, buď teď časovaný styk nebo další IUI, nechce se mi moc do IVF.. Doplňky stravy berete?:) Přítel bral fertilan, Macu, Ženšen a fajn jsou i dýňová semínka nebo olej a měl zlepšení spermiogramu o 100%. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
12.8.25 16:41

Ahoj holky, tak mne čeká zítra také první IUI po roce a něco neúspěšného snažení. U mě vše vyšlo v pořádku, problém spíše u partnera. Vyšla mu horší morfologie, takže na IUI se moc netvářili, ale chtěli jsme to aspoň dvakrát zkusit. Nasadili mi hned od začátku hormony Letrozol a včera úspěšné bodnutí Ovitrelle a teď už jen doufat. Do IVF se nám také vůbec nechce. Partner už třičtvrtě roku bere vitamíny (Repromen), ale bohužel zlepšení se nedostavilo. Moc si od toho neslibujeme, ale stejně člověk prostě doufá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
12.8.25 19:45

@Em31 Ahojky,tam přeji, aby vám to vyšlo 🙂 nám to nevyšlo, přemýšlíme nad IVF v dalším cyklu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
13.8.25 08:19

@Ket88 Ahoj, děkuji! Ona ta šance tam bohužel tak vysoká není no :( Já si taky říkala, že to pak nebudu zbytečně prodlužovat a že pak co nejdříve podstoupíme IVF, u toho si vůbec nepřipouštím, že by nemuselo vyjít! :D Tak držím také palce:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
13.8.25 19:00

@Em31 no já doufám, že tam je šance velká a nebo spíš doufám, že se to povede napoprvé 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
14.8.25 09:57

@Ket88 No u IVF s tím taky počítám. Nám řekli, že úspěšnost je tam opravdu těch cca 30%…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
17.8.25 16:42

@Em31 tak snad to všechno vyjde a dopadne dobře, kam chodíš do centra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
18.8.25 22:17

@Ket88 Dopadne! Já se i dost uklidňuji, že u mne všechna vyšetřeni vyšla dobře a to je důležitý, takže v IVF fakt věřím :andel:
Já vkládám naděje i do IUI, ale to mě asi po prvním negativním výsledku přejde :D
Jinak chodim do Podoli:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
19.8.25 15:00

@Em31 Třeba vám vyjde IUI, ale já v tohle moc nevěřím, ale chtěla jsem to zkusit a nevyšlo to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
7.10.25 18:39

Ahoj holky… Je tu někdo v této diskuzi ještě online? 😊 S manželem máme po první konzultaci v centru…kde proběhl odběr krve, prohlídka, mám recept na letrozol a čekám na menstruaci, poté ultrazvuk a snad IUI… 🙏 😊 Je tu někdo ve stejné nebo podobné fázi? Abychom se mohli případně podpořit, napsat si své poznatky, radosti, smutky ☺️ 💐

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
7.10.25 20:06
@Ann2506 píše: Více

Ahoj, o IUI si povídáme v této skupině: https://www.emimino.cz/…-iui-553464/
Tam je stále živo a můžeš tam načerpat nějaké postřehy :-). Mě třeba čeká tento týden druhé IUI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
7.10.25 21:16

@Carolinka91 ahoj jeee moc děkuji ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie