IUI květen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8283
14.11.13 21:46

@Boculka a jak vy válčíte?? Trpíte na prdíky, jak spinkáte, po jak dlouhé době kojíte?? Povídej, přeháněj…
My začali s kašičkou na večer, ale efekt nula, že by déle spal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
14.11.13 21:47

@keliška12 a vy pořád kojíte?? Já pořád…snad to ještě vydrží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
14.11.13 23:04

@snažilka1210 Na prdíky zatím netrpíme, musím zaklepat… I kakání máme ukázkové… skoro každá plena obsahuje hovínko :mrgreen: S čím válčíme je kojení… Malý mi shodil 100g za 4 dny… tak dokrmujeme HIPPem, chutná mu naštěstí. Takže já 20 min kojím a pak ho dokrmuji. :think: Abych se rozkojila dělám podle mě maximum - piju bílou kávu, caro, kojící čaje, jím hodně mléčných výrobků, zákysů, večeřím polévky, užívám homeopatika… Ale efekt je takový, že mu moje mlíčko nestačí asi no… Příkrmu sní tak 40 ml na jedno kojení. Dáte recept, jak se rozkojit?? Jinak kojíme tak co 2-3 hodinky. V noci nebudím, to kojíme tak co 3-4.

Spinká krásně v noci… přes den trošku bdí, ale ještě, že to není obráceně :srdce: Jinak je zlatý… pláče minimálně - jen při převlékání… Jo a dudlík je náš velký kamarád. Jinak jsou v pusině ručičky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
15.11.13 11:10

@Boculka tak to jsem měla i já problém s kojením, ale takový, že malý se nechtěl přisát tak jsem odstříkávala a pak krmila flaškou, ale naštěstí jen ten první týden doma…protože pak přijela porodní asistentska a rozkojila nás za hodinku :palec:…s kloboučky a ty máme doteď.
Jinak pokud tak bojuješ tak bych doporučila přikládat častěji, hlavně v noci, já doteď kojím co 2 hodiny a i někdy v noci. Ze začátku je to dost důležité, ta laktace se nejvíc podpoří právě v noci a taky se více nalívají prsa, to musíš cítit, že je máš od posledního kojení třeba do 1 jak balony :lol: že??
Napiš si sem do poradny ohledně kojení, já také psala a uvidíš co Ti napíše, ale nevzdávej to a podle mě, častěji přikládej.
Ale pokud kojíš co 3 hodiny a je spokojenej, nebrečí, vydrží to, tak bych řekla, že mu to stačí, je to divné…Někdo ze začátku ještě zhubně, tak vydrž a uvidíš.
My máme také dudlíka, kááámoš největší a je spokojený tak proč ho trápit, že?? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
15.11.13 11:49

@snažilka1210 No já si myslím, že právě moc mléka nemám. Jak jsme byli u doktory, tak jsem právě kojila v čekárně (zvážila ho před a po kojení), pak jsem měla zkusit ještě něco odstříkat (to vůůůbec nešlo - snad jen pár kapek)… Tak prostě se mi mléko tak netvoří. Doma zkouším kojit a třeba ještě něco odstříkat, ale stojí to za prd. Z vycucnutého prsu neodsaji nic… max 5 m… :pocitac: No teď už pláče, když má hlad, ale dáváme ten příkrm. Ten pocit, že jsem ho „týrala“ hlady… 3 dny jsem se z toho dostávala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
17.11.13 08:11
@snažilka1210 píše:
@keliška12 a vy pořád kojíte?? Já pořád…snad to ještě vydrží

My už dáááávno né :-( My už jsme na příkrmech :-) zatím nám chutná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
18.11.13 19:17

Všichni po porodu kvetou, jenom já jdu do háje! Nejenom, že mi padají vlasy, ale už mi praskl i druhý zub!!! Dnes jsem za zubaře vysolila 1.800kč a to je jen jeden zub :-((((((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
18.11.13 19:36

@keliška12 Jejda… No mě se zase děsně mastí vlasy a taky mi trochu zase začaly padat… V těhu to bylo žůžo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
18.11.13 20:29

Mě teda začaly padat už teď trochu více. :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
18.11.13 20:32

Tak v těhotenství by neměly vlasy padat, já si také nestěžovala v těhu, teď po porodu mi začali trochu padat, ale já mám husté vlasy, takže mě to nějak nevadí.
To je těma hormonama, kojením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
19.11.13 08:48

No mě pak vlasy padali tak moc, že jsem se bála podívat na kartáč i do vany :-(( A ted už je to druhý zub co mi praskl :-((( Kluci si mě dobře vysáli :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
19.11.13 15:14

Holky, máte nějaký dobrý tip, jak se zbavit opruzenin? Malý má celou dupku červenou a částečně až do krve :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
19.11.13 15:23
@Boculka píše:
Holky, máte nějaký dobrý tip, jak se zbavit opruzenin? Malý má celou dupku červenou a částečně až do krve :,(

Zkus Bepanthen nebo Sudocrem ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
19.11.13 15:23

:mavam: :mavam: :mavam: :mavam: Dneska jsem měla UTZ, tak malá odpovídá, bohužel pohlaví nám nemohl potvrdit ani vyvrátit, byla schovaná, tak musím doufat, že to je fakt holka. :lol: :lol: :lol: Máme 1560 g odhadem, takže jsme krásně v normě, bez VVV. :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
19.11.13 15:48

@babulka01 :) Užívej si těhotenství… Párkrát jsem se přistihla, že mi to bříško a ty kopance v něm chybí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí