Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@checule píše:
Když tady mluvíme o tom divadýlku co předvádí Rychtář tak jsem si vzpomněla, jak lidi kritizovali Vendulu Svobodovou když druhý den poté co se zastřelil její manžel Karel Svoboda vystoupila oficiálně před televizí a tam se k tomu všemu vyjadřovala. Lidem vadilo s jakým klidem o tom všem mluvila a taky to, že místo zhroucené a psychicky vyčerpané vdovy předstoupila ženká s dokonalým make-upem a perfektní manikůrou což neodpovídalo jejich představám o čerstvé vdově, která den předtím našla manžela v garáži s prostřelenou hlavou.. A co teprve samotném pohřeb na kterej se dostavila v černé minisukni! To bylo teprve halo
Rychtářovi nevěřím ani pozdrav, je to od pohledu tyran a násilník
@terinka4444 píše:
Rychtář je kryp. l. Nebere ohled na Artura, je to parchant
Ten nebral ohled zrejme na nikoho…ja bych ho nazvala jinak jeste hur…skoda ze nesrazil vlak jeho ![]()
@mejdylko píše:
Kramný no to koukal přes net, byl ještě v Egyptě.
A jo, málem bych zapomněla ![]()
@Mysis píše:
Ja jsem cetla ze Macura tvrdil ze Iveta odkejvala 80% procent z nejaky knizky Rosa nejake odstavce ze ji tyra a dalsich 90% na nej sedelo ze je nasilnik…jinak psal ze ji ty noviny nksil jeste domu a ukazoval ji co se tam pise…tomu rikam
Teď o tom Macura mluví v Prásku.
@Tereza1986 koukám na novu no a tak přemýšlím, kde Macura přišel k tý ženský??
jako nevím, jestli bych šla do tv s takovým člověk jako je Macura
a už vůbec se divím, že má přítelkyni
taky mě on příjde jako prostě nějak narušenej
![]()
@Mysis píše:
Ten nebral ohled zrejme na nikoho…ja bych ho nazvala jinak jeste hur…skoda ze nesrazil vlak jeho
@checule píše:
Když tady mluvíme o tom divadýlku co předvádí Rychtář tak jsem si vzpomněla, jak lidi kritizovali Vendulu Svobodovou když druhý den poté co se zastřelil její manžel Karel Svoboda vystoupila oficiálně před televizí a tam se k tomu všemu vyjadřovala. Lidem vadilo s jakým klidem o tom všem mluvila a taky to, že místo zhroucené a psychicky vyčerpané vdovy předstoupila ženká s dokonalým make-upem a perfektní manikůrou což neodpovídalo jejich představám o čerstvé vdově, která den předtím našla manžela v garáži s prostřelenou hlavou.. A co teprve samotném pohřeb na kterej se dostavila v černé minisukni! To bylo teprve halo
Rychtářovi nevěřím ani pozdrav, je to od pohledu tyran a násilník
To si taky pamatuju. Těžko říct, co se jim honí v hlavě..
@Deniel píše:
@Tereza1986 koukám na novu no a tak přemýšlím, kde Macura přišel k tý ženský??![]()
jako nevím, jestli bych šla do tv s takovým člověk jako je Macura
a už vůbec se divím, že má přítelkyni
taky mě on příjde jako prostě nějak narušenej
![]()
Me se taky zda uhozenej ale v necem ma asi pravdu ![]()
Zkoukněte tenhle dokument od Vítka Klusáka - Dělníci Bulváru.
http://www.ceskatelevize.cz/…ici-bulvaru/
Je to docela zajímavej a nehranej pohled Pavla Novotného (nejen) o tom, co je vlastně bulvár. Byla jsem z něj docela rozpačitá, na jednu stranu mu i celkem rozumím, na druhou…no je to takový zvláštní ![]()
Jsou tam momenty fakt nechutný - třeba to jak se mu podbízí K. Kristelová, která evidentně neví, že jí točí.
A pak třeba moment když o něm mluví jeho sestra a nebo když svojí manželce doma vypráví kdo mu volal z jinýho bulváru, ona si tam hraje s dcerou a říká jí: „Posloucháš mě?“ A ona: „Ne.“ Pak z ní vypadlo, že jí bulvár prostě nezajímá a že by byla i radši kdyby dělal jinou práci. Ale prostě oba to berou tak jak to je, že je to práce za kterou jsou peníze.
On sám v nějakém rozhovoru uváděl, že si sáhl dost do svědomí při natáčení tohoto dokumentu. ![]()
@Mysis píše:
Me se taky zda uhozenej ale v necem ma asi pravdu
no to jako jo, ale už jen to jak ji unesl..jak ji fotil na tý pláži s podprdou naopak..jak posílal ty videa, kde mluvila děsně divně..jako nevím no
jestli tohle byla pomoc..
![]()
@checule píše:![]()
Tam pojedu na vikend a taky mu asi jednu vrazim! Boze me se z nej dela opravdu blbe…Iveta jsem nikdy neposlouchala ale hodne pratel mi tak rikalo
a uz jen kvuli tomu ze nesnasim takovy falesny cu…jako je on
@Deniel píše:
no to jako jo, ale už jen to jak ji unesl..jak ji fotil na tý pláži s podprdou naopak..jak posílal ty videa, kde mluvila děsně divně..jako nevím no![]()
jestli tohle byla pomoc..
![]()
To jo tim to pos…ale mozna chtel upozornit na to v jakem je stavu… ![]()