Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@St. Estephe píše:
@Petullka82 Akorat slecna ci pani Zverinova tam psala slusne, bez vulgarit. Ano, vyjadrila mensinovy nazor ale nazyvat ji proto dementem je docela sila. Navic Martina G. evidentne neovlada ani vlastni profil na xichtbooku.
Moc nechápu, že když ta Gavriely a Vedralová o tom na 100% věděly, že nic neudělaly. Ostatní o tom mohli spekulovat, ale od ní jsem to nikdy neslyšela a vytáhne to až teď. ![]()
@Petullka82 píše:
To je z toho fcb Martiy Gavriely, psala M. Vedralová (znala ji osobně…)…a Slecno ci pani Zverinova. Kdyz o tom nic nevite, tak drzte pusu. Rychtar ji daval prasky a chlast. Mela vyrizenou lecebnu, kam chtela nastoupit. Jela si domu zabalit veci a jelo pro ni auto, ktere ji melo odvezt do soukrome lecebny. Dekovala za pomoc, prosila at ji pomuzeme zbavit se Rychtare, ze je na ni zlej! Jedina starost byla o Artura a Gejsu.
Nechala jsem ji doma 15 minut. Prijel Rychtar zamkl ji a nedovolil nastup do lecebny!!! A presne kvuli takovym krvelacnym dementum prahnoucich po lidskem nestesti ji prodaval bulvaru!!!
Docela tomu i verim. A co ta pani s tim delala potom?
@Tereza1986 píše:
Moc nechápu, že když ta Gavriely a Vedralová o tom na 100% věděly, že nic neudělaly. Ostatní o tom mohli spekulovat, ale od ní jsem to nikdy neslyšela a vytáhne to až teď.
No protoze ted jsou evidentne vsichni kamaradi, kteri mocne trpi a dokud zila, byli zcela bezmocni. Mohli jen prihlizet, jak ji bije, tyra a muci. Ted uz jsou silni dost - na zvasty.
@jaaaaaana píše:
Docela tomu i verim. A co ta pani s tim delala potom?
Nic, ale ted to musi vsem povedet. ![]()
@Tereza1986 píše:
Moc nechápu, že když ta Gavriely a Vedralová o tom na 100% věděly, že nic neudělaly. Ostatní o tom mohli spekulovat, ale od ní jsem to nikdy neslyšela a vytáhne to až teď.
Presne. Taky mi prijdedivne, ze s tim nic nedelaly. Ale, ze ji Rychtar drzel pod zamkem a zasoboval praskama a chlastem, tomu bych i verila.
Příspěvek upraven 02.05.14 v 13:41
Jeste k tomu pohrbu. Nevyznam se v tom. Je nejak stanoveno, kdo ma "pravo' vypravit pohreb? Teoreticky mi prijde, ze potomek by mel mit minimalne stejne pravo rozhodnout o zpusobu rozlouceni, jako ma manzel.
@jaaaaaana Jestli tam nebude zadrhel v nezletilosti, to nevim.
@St. Estephe píše:
Právní kroky za něj činí Štaidl.
@St. Estephe píše:
Nic, ale ted to musi vsem povedet.
Mela zavolat policii, jednalo se o omezovani osobni svobody. Jestli teda by to iB potvrdila.
@St. Estephe píše:
Tak samozrejme prostrednictvim asi staidla. Proste nechapu, jak muze bejt Pepek tak jistej, ze zrovna on ma rozhodovat o pohrbu navzdory vsem.
@Burj Chalifa Jenze Staidl k ni nemel uz zadny vztah z hlediska prava, ne?
@jaaaaaana ja to vidim uplne takhle…urcite se chtela lecit, vedela ze je zle..a ta svine..
@St. Estephe ale tak to je, ja taky volala o pomoc v panelaku? myslis ze nekdo nekdy prisel? lidi nemaji zajem..jsi jim ukradena…a navic nazor mnoha znel, muze si za to sama… ![]()