Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24797
2.5.14 14:57
@vokishka píše:
@bimbama On asi hlavně správně tuší, že to bude posledních pár dnů jeho „slávy“, tak se z toho snaží vytěžit co nejvíc.

Pevně doufám, že to tak bude. Protože je to všechno faleš a faleš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
2.5.14 14:57
@jaaaaaana píše:
Jo to zni loigicky…

Tak v tom případě už abych svojí matce poslala občanku a rodný list :lol:
Páč jsem se na toto téma bavila s přítelem a dozvěděla jsem se, že by mě nechal v kolumbariu tady a to já nechci…chci domů a na určené místo vysypat. Popřípadě by se mi i líbilo (někdo jsem to četla) část mého popela nasypat do květináčů, tam zasadit květinku a rozdat příbuzným. Měli by na mě památku v kytičce :)

PS…jestli to neudělají jak si já přeji - budu je chodit v noci strašit. Já na to totiž věřím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
2.5.14 14:58

@brisco nahodou nakonec pekny domecek…kdyby jedny zensky tim pomohl, tak je dobrej

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
2.5.14 14:59
@Reniii píše:
Páč jsem se na toto téma bavila s přítelem a dozvěděla jsem se, že by mě nechal v kolumbariu tady a to já nechci…chci domů a na určené místo vysypat. Popřípadě by se mi i líbilo (někdo jsem to četla) část mého popela nasypat do květináčů, tam zasadit květinku a rozdat příbuzným. Měli by na mě památku v kytičce :)PS…jestli to neudělají jak si já přeji - budu je chodit v noci strašit. Já na to totiž věřím :mrgreen:

muj muze by chtel pohodit v lese pro divou zver :mrgreen:
jinak bydlim u tchyne,,,a ta me vsechny pribuzne doma v urnach v knihovne za obrazem..

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
2.5.14 15:37

http://revue.idnes.cz/…lidicky.aspx?…
dalsi z priznanych alkoholiku…ale snad me neukamenujte…vypada na sedesat :zed:…je zvlastni ze na ivete se to na krase a starnuti nijak nepodepsalo…

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
2.5.14 15:51

Já si osobne myslím, ze iveta uz dyl nepila, uz jen praskovala…myslim si ale ze Rychtar dost chlastal…

• Citovat
  • Upravit
11860
2.5.14 16:34

@KackaDoup kvasnickova vypada spatne, ale iveta by aky pri jinem zivotnim stylu vypadala dle me lip… je mi divne, ze ke konci tak pohubla, predtim spis byla opuchla a mela par kilo navic.asi uz to vazne vdala a presala jist

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3503
2.5.14 16:34
@Reniii píše:
Páč jsem se na toto téma bavila s přítelem a dozvěděla jsem se, že by mě nechal v kolumbariu tady a to já nechci…chci domů a na určené místo vysypat. Popřípadě by se mi i líbilo (někdo jsem to četla) část mého popela nasypat do květináčů, tam zasadit květinku a rozdat příbuzným. Měli by na mě památku v kytičce :)PS…jestli to neudělají jak si já přeji - budu je chodit v noci strašit. Já na to totiž věřím :mrgreen:
§ 114 Obč. zákoníku
(1) Člověk je oprávněn rozhodnout, jaký má mít pohřeb. Nezanechá-li o tom výslovné rozhodnutí, rozhodne o jeho pohřbu manžel zemřelého, a není-li ho, děti zemřelého; není-li jich, pak rozhodnou rodiče a není-li jich, sourozenci zemřelého; nežijí-li, pak rozhodnou jejich děti a není-li ani jich, pak kterákoli z osob blízkých; není-li žádná z těchto osob, pak rozhodne obec, na jejímž území člověk zemřel.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
2.5.14 16:38

@Mysis Tak jsem to špatně slyšela. Opravdu prý ten dopis na rozloučenou by mohli brát jako závěť. Takže jsem to popletla. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
2.5.14 16:44

Bůh ví, jak by to dopadlo, kdyby zůstala v Martuccim :think: možná mohla mít klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59360
2.5.14 16:47

@kubykula ale to nechtěla, nebyla by středem pozornosti, nikdo by jí právě neřešil :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
2.5.14 16:48
@elpiska píše: § 114 Obč. zákoníku
(1) Člověk je oprávněn rozhodnout, jaký má mít pohřeb. Nezanechá-li o tom výslovné rozhodnutí, rozhodne o jeho pohřbu manžel zemřelého, a není-li ho, děti zemřelého; není-li jich, pak rozhodnou rodiče a není-li jich, sourozenci zemřelého; nežijí-li, pak rozhodnou jejich děti a není-li ani jich, pak kterákoli z osob blízkých; není-li žádná z těchto osob, pak rozhodne obec, na jejímž území člověk zemřel.

no a máme jasno, takže fakt bude rozhodovat Rychtář :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
2.5.14 16:49
@Markéta80 píše:
@kubykula ale to nechtěla, nebyla by středem pozornosti, nikdo by jí právě neřešil :?

ale novináři by jezdili i do Itálie, vždyť tam i kritizovali jaký on je hrabě, v čem žije :zed:
si pamatuji na hlášku Ivety: on že je hrabě, a já jaký hrábě :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vin
1327
2.5.14 16:49

Necetla jsem celou diskusi. Ale nechapu, zaslechla jsem v TV, ze zanechala Arturovi dum a peníze. Nechapu, jake peníze, když na dome je exekuce od VZP…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
2.5.14 16:52
@vin píše:
Necetla jsem celou diskusi. Ale nechapu, zaslechla jsem v TV, ze zanechala Arturovi dum a peníze. Nechapu, jake peníze, když na dome je exekuce od VZP…

asi něco bokem málo měla… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky