Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
jaaaaaana
3.5.14 11:10
@74paja píše:
@Kelsey TadyAle kde to jako ti novináři vzali? To si někdo vycucal z prstu, nebo kdo jim to jako poskytl?

Ppdle me jim to dal Pepek…jako ze chtel, aby sla na leceni, ale nebylo to lehke ji presbedcit

• Citovat
  • Upravit
4476
3.5.14 11:12

@jaaaaaana A to se dá, nahrát si vlastní telefonát? Nejsem nijak zdatný uživatel chytrého telefonu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaaaaaana
3.5.14 11:14

Jeste k jazykovemu koutku bratr zije dlouho v Usa a mluvi normalne cesky, gramatika je slabsi, ale to nesouvisi s pobytem v Usa ;) je to take na celkove inteligenci, chapu, ze treba nektere slovo vypadne, ale materstina se vetsinou nezapomina.

• Citovat
  • Upravit
jaaaaaana
3.5.14 11:15
@74paja píše:
@jaaaaaana A to se dá, nahrát si vlastní telefonát? Nejsem nijak zdatný uživatel chytrého telefonu…

Jj da.

• Citovat
  • Upravit
26842
3.5.14 11:17

@jaaaaaana Presne tak ma inteligence je tedy diky tomuto napsani tvemu na nule dekuji ;) ;) ;)
Ja sem nenapsala, ze sem zapomela ty chytra horakyne cesky, ale zapomene se lehce gramatika, pokud ji nepouzivas nekde do dopisu na urady atd…zapomenes proste..
A merit tady inteligenci podle kecu na emiminu je dost troufale az drze 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
3.5.14 11:21
@pomenkova píše:
JA SI MYSLIM;ZE TED CHCE STAIDL PREDEVSIM KLID PRO ARTURA A TEN POHREB RESIT A ZE PAK NA NEHO VLITNE S PRAVNIKAMA A POSTARA SE O TO;ABY NEDOSTAL NIC;MOZNA SI TO JEN MYSLIM;ALE TO JE KLID PRED BOURI -ON NEMA NA NIC PODLE ME NAROK;MAXIMALNE NA KRIMINAL ;) pardon za velika pismenka ;opet mi to skocilo jak sem psala ;) 8)

souhlasím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaaaaaana
3.5.14 11:21

@pomenkova muj prispevek byl o Tobe? To jsem ani netusila, ale kdyz se v tom vidis…nejak te to Nemecko nervuje. To chce klid.

• Citovat
  • Upravit
4476
3.5.14 11:23

Podobnost čistě náhodná… jen s tím rozdílem, že jedna byla krásná a druhá ošklivá. Kdyby neskočila pod vlak, tak ji Pepek možná taky vláčí nabalzamovanou po republice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
3.5.14 11:24

Uz se poprali? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
3.5.14 11:25
@74paja píše:
Podobnost čistě náhodná… jen s tím rozdílem, že jedna byla krásná a druhá ošklivá. Kdyby neskočila pod vlak, tak ji Pepek možná taky vláčí nabalzamovanou po republice…

A vybírá vstupné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
3.5.14 11:26
@74paja píše:

jo jo, to se dá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
3.5.14 11:30

@jaaaaaana ty blaho nervuje me moje druha zeme jako je Nemcko??Nikdy…Vidis jak jsem inteligentni, ze sem se poznala ve tvem prispevku. Nepises natolik skryte ze bych to neodhalila, na co narazis 8) 8) 8) A pokud tedy ne na me na koho si to myslela??Na tveho bratra??hezky o nem pises tedy..mas ho asi velice rada…Mel by radost z toho, ze dokazal odejit do USA, ale celkove neni moc inteligentni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8435
3.5.14 11:30
@74paja píše:

Neeee, já to úplně vidím před sebou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
3.5.14 11:31
@Burj Chalifa píše:
A vybírá vstupné.

No :mrgreen: Úplně ten samý typ člověka, nemyslíš? :lol: Kokso.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
3.5.14 11:33
@brisco píše:
Neeee, já to úplně vidím před sebou. :mrgreen:

Jeste by se o ni rvali s tim druhym… Jak se jmenuje?
Edit: Macura

Příspěvek upraven 03.05.14 v 11:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí