Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@pomenkova píše:
@elpiska To je desny alibismus, vzdyt kolik mezi nami muze byt zen co tady rozvratila manzelstvi, ale tohle o nich nikdo ´nerekne po smrti, protoze je nezna ani moc, tohle je blbost..Kazdy mam mit klid po smrti..Me osobne spis zajima to s tim Rychtarem, aby neusel bez ujmy jako vetsina hajzliku v Cr, ale o Te Ivete to uz je vazne prehnane…
Jako konkretne je za hranou co? Uznam, ze povidani o tom, kolik kusu atd. nebylo nic pro me, nedela mi to dobre. Ale zase beru, ze nekdo to bere z technickeho hlediska, proste jsem se nezapojila. Jinak se tu probiraji spise skutecnosti z jejiho zivota, ktere jsou zname diky jeji sebeprezentaci v mediich ![]()
@St. Estephe píše:
http://youtu.be/aW0NUMJZItA
Simulace srazky vlaku s osobou…
Hm tohle mi něco připomnělo, ale psát to tu raději nebudu, asi by mna ukamenovali ![]()
@St. Estephe Tak jestli ti bylo z tohodle nevolno posdivej se na toto, ikdyz je to trochu o necem jinem, mozna to uz tady znate, ale tohle je silenstvi..
Einstellungen ändern.
Suchergebnisse
5:20 Shanghai Tower (650 meters) - YouTube
► 5:20► 5:20
12.02.2014 - Hochgeladen von raskalovit
Donate us by PayPal: dedmaxopka@gmail.com Today we will show you how to climb on second tallest building…
@St. Estephe píše:
@madeto Co ti to pripomina?
To by tu fakt neprošlo nemůžu, je to trochu morbidní
@pomenkova píše:
@elpiska To je desny alibismus, vzdyt kolik mezi nami muze byt zen co tady rozvratila manzelstvi, ale tohle o nich nikdo ´nerekne po smrti, protoze je nezna ani moc, tohle je blbost..Kazdy mam mit klid po smrti..Me osobne spis zajima to s tim Rychtarem, aby neusel bez ujmy jako vetsina hajzliku v Cr, ale o Te Ivete to uz je vazne prehnane…
Frázi „O mrtvých jen dobře“ chápu jako nevytahovat po něčí smrti historky, činy, o kterých za jejich života nebyla řeč. Falešné mi přijde dělat jakoby nic a tvářit se, že zemřelý byl světec. A ten Rychtář mi je hrozně protivný už několik let, ale myslím, že s ním nenadělají nic. Na vypravení pohřbu má zákonné právo a týrání není, myslím, úředně podloženo. Alkoholici kolikrát napovídají věcí… I když je fakt, že normálně smýšlející chlap by snad s takovou osobou za takových podmínek nežil.
@pomenkova Jo, je mi nevolno z lidske blbosti.
Protoze kdyby mu to ujelo palici, bude po frajerine…
@pomenkova píše:
@St. Estephe Tak jestli ti bylo z tohodle nevolno posdivej se na toto, ikdyz je to trochu o necem jinem, mozna to uz tady znate, ale tohle je silenstvi..Einstellungen ändern.
Suchergebnisse
5:20 Shanghai Tower (650 meters) - YouTube
► 5:20► 5:20
12.02.2014 - Hochgeladen von raskalovit
Donate us by PayPal: dedmaxopka@gmail.com Today we will show you how to climb on second tallest building…
Bylo mi z toho úplně šoufl a to sedím doma na židli. ![]()
@brisco ja nevim na co dojde ci nedojde, jen vim, ze mu to asi neprojde snad tedy.
..Jakoze bude prodavat jeji veci s podpisem nebo jak??a ty myslis ze by si to od toho vola jeste nekdo koupil, jen par silencu…
To je typicke pro Ameriku, ja nevim jestli je to styl i v CR..
A navic nekdo by se mel preci o ten jeji majetek spis starat. Bylo to napsano na Artura podle dopisu ne??Ja nevim kolik patri manzelovi(podle cr zakonu) po smrti manzelky, ale u neho mam dojem ze cekal jen na tu urcitou hranici aby nestacila manzelstvi anulovat.. A taky me ted napada proc by ten dopis ukazoval, kdyby mu slo jen o berak vzdyt si tim zadelal jen na ruzna podezreni..
Jak pisu je to psychous, ale natolik chytrej, kterej vedel jak vse na kdy nacasovat..On ji nemiloval jen cekal asi na nejaky dobry moment..Nevim tezko rict jak to bylo, ale on je od pohledu hnusnej a zlej clovek-a jeste k tomu na to kolik je mu proti Stajdlovi vypda Stajdl jeste krasne proti nemu magorovi..
@pomenkova Každý má dostat půlku majetku i dluhů. Ten papír se prý nedá brát jako závěť, není tam podpis ani datum (to co tam je, napsal Rychtář). Arturovi bude nějak v létě 18, než se to právně vyřídí, bude plnoletý.
@pomenkova Kluci si trochu zasplhali, coz? Nicmene ani jeden z nich nezkousel skakat nebo podobne.
@St. Estephe jo kdyby mu to ujelo, to by ho zu tezko nekdo vcelku nasel-to jsou pitomci ja to nasla nahodne na fejsu, je to des..Jen tim chci rict Kolik zdravych lidi riskuje denne, kolik mladych dela dnes a denne neco podobneho kvuli adrenalinu..
No ona se chtela zabit, tohle je spis na presdrzticku, kdyz on to dela jen kvuli videjku
![]()
@St. Estephe píše:
http://youtu.be/aW0NUMJZItA
Simulace srazky vlaku s osobou…
http://www.youtube.com/watch?… tohle dává tomu devastující zranění dosti jiný rozměr