Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Lolllo víš, ona možná chtěla žít v ústraní a mít klid, otázkou je zda-li se to hodilo do krámu Rychtářovi. Zatím to totíž vypadá tak, že se na jejím životě a smrti jen přiživoval
http://www.youtube.com/watch?…
Tohle je trochu zmatenější video, ale je tam pěkně vidět, co Macura za to pomoc od Ivety sklidil.
A co myslíte, co by se stalo, kdyby se teď šla léčit. Asi by Pepka vykopla, ale co dál? Ona nedokázala být bez chlapa. A kdo by s ní byl, snad jedině Macura. ![]()
@74paja No ty blaho tohle je taky hrozny
![]()
Ja se jen divim, ze porad mel ten telefion zapnuty, ze uz ho davno nevypnul, on porad asi vsechno nahraval.Prej neboj se me prdelko, dzambulko vsechno zvladneme, nevim co si o tom myslet.Je spis trapny ze tohle ukazoval na kameru.Ale to nebyl nejaky vztah plny lasky to byl vztah -narcisticky komik s pacientkou..Nechci urazet, ale kdyz odjela byla svepravna, on ji taky asi porad nejak pronasledoval-ja nevim.
No ale ta musela mit teda pekne v sobe alkoholu i drog..
Je to sileny.
@Markéta80 píše:
http://www.super.cz/…z-davno.html a už je to tu
Taky jsem si to myslela. Na nejakym videu asi z TV 5 jsem ho taky zahledla.
@Litta píše:
@Markéta80 Jojo. Hlavně že „grafoložka“ vidí jasné koleje.
Ta by tam videla i okno, britvu, provaz, lekovku, proste, co by se hodilo. ![]()
@jaaaaaana Však právě, taky.jsem to tu už psala, že kdyby skočila z okna, taky to tam najde. ![]()
Každopádně to srdce mi tam taky nesedělo, ještě jak se tím hned oháněl… ![]()
@Litta ona malovala takhle všechny no, vsadim se že kdyby se oběsila tak by řekla že ten kruh značí ten provaz
@jaaaaaana no mě i ten minulý obraz kde se jim chlubil přišel hodně podobný, tenhle je jen o dost tmavší a určitě by ho nenamalovala ten den ![]()
@Litta Heh, já na těch obrazech vidím prostě palmu, moře a slunce nebo měsíc… ![]()
@74paja píše:Že jo? Já taky
@Litta Heh, já na těch obrazech vidím prostě palmu, moře a slunce nebo měsíc…
@Litta píše:
@jaaaaaana Však právě, taky.jsem to tu už psala, že kdyby skočila z okna, taky to tam najde.
Každopádně to srdce mi tam taky nesedělo, ještě jak se tím hned oháněl…
Vsadim se ze to srdce je primalovany Rychtarem…
@pomenkova píše:
@Michelangelo Ahoj![]()
ted koukam na ty tve videa a nestacim se divit
No talhle ji neznam, ja to moc nesledovala, ta byla fakt mimo..
No tak ted fakt uz nevim co si o Tom vsem myslet..
Pokud takto reagovala agresivne i na tu lecbu, no fakt nevim![]()
Vidis ja ti to predtim rikala ![]()