Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
KackaDoup
29.4.14 18:51

@Ambriel ne znudene, ale zcela bez empatie, ja si nedovolim ji v nicem soudit uz ten zacatek kd ysepesi skocil pod vlak..uz se to sni tahlo…me proste nikdo nedal pravo soudit cloveka…navic jsme si nejakyma psychickyma problemama prosla, a tem chytrackam bych doprala na par hodin nejakou tu poradnou depku prozit a citit az na dno…ony by pak mluvily jinak…

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
29.4.14 18:52
@Janha píše:
@Cmochy A taky kolik celebrit slavu a predevsim rypani v soukromi neuneslo? Neni to pro kazdeho, ale to vam jeste nedava pravo soudit. Iveta byla nestastna zenska a verte, ze pokud byste si prosla byt jen zlomkem toho co ona, mozna byste taky poznala, co je to deprese a tu bych neprala ani nejvetsimu nepriteli. Deprese dokaze cloveka dohnat az k tomuto tragickemu konci. Jestli jste nezazila, tak budte rada, ne jarni depka, ze zrovna prsi, ale chvile, kdy se snazite vstat z postele a nemuzete, kdy vas absolutne nic netesi, kdy nedokazete normalne fungovat, mate nevysvetlitelne stavy uzkosti a strachu a rady, ze se mela jit lecit? Ono to nefunguje jako s chripkou, ze si rano reknete, aha boli me v krku, jdu k lekari…
:hug: :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
2677
29.4.14 18:54
@KackaDoup píše:
@Ambriel ne znudene, ale zcela bez empatie, ja si nedovolim ji v nicem soudit uz ten zacatek kd ysepesi skocil pod vlak..uz se to sni tahlo…me proste nikdo nedal pravo soudit cloveka…navic jsme si nejakyma psychickyma problemama prosla, a tem chytrackam bych doprala na par hodin nejakou tu poradnou depku prozit a citit az na dno…ony by pak mluvily jinak…

Souhlas se vším. :palec: Doufám, že osud jednou těm neempatickým dovolí poznat, co dokáže deprese. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
29.4.14 18:56

Dokážu si představit, co s Ivetou dělaly hormony počínajícího přechodu…do toho neúspěšné návraty, problémy s muži…ne každý má povahu, že se s tím dokáže srovnat.

V současné době velké zhubnutí (ne nadarmo se říká, že nervy jsou obaleny tukem), ochrnutá ústa - pokud jsem to tedy v televizi zaznamenala nedávno správně.
V takovém případě zpravidla nepomůže ani blízký člověk.

Občas se člověk může cítit hodně špatně, krize trvá třeba 10 minut než přejde to nejhorší…ale i v tom krátkém čase se dá stihnout destrukční čin (nejen u ní).

Na druhou stranu si myslím, že to bylo její vysvobození…s přibývajícím věkem by se stavy jen zhoršovaly. Přitom to byla krásná, ale povahově nevyrovnaná ženská - viděla jsem ji v době, kdy byla s Pomejem - tehdy mi připadala šťastná.

Arturovi držím palce, aby se dokázal i s touto nepřízní osudu poprat - v 17 letech to není zrovinka dobrá deviza do života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
29.4.14 18:59

@KackaDoup Souhlasím :roll: :?

• Citovat
  • Upravit
625
29.4.14 19:03

Teda já upřímně nemám čas číst všechny příspěvky, ani nechci vše číst, ale stačí mi to jenom tak prolítnou a je mi z toho smutno, paní Bartošová měla jako každý jiný člověk své chyby a přešlapy v životě, ale dnes odešla na věčný časy a spoustu lidí se tu po ní hnusně vezou.. styďte se a zamyslete se nad sebou.. uctěte památku zesnulé paní Bartošové tichem a bez slov..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
29.4.14 19:07

17letýmu klukovi se zabila máma.. bulvár a zprávy to propírají zleva zprava… spekulace a souzení myslím si není na místě.. je emimino opravdu Blesk a podobné? Nebo jsou tu mámy co jsou schopné soucitu s tím velkým dítětem?
Musím říct, že jsem hodně překvapená reakcemi některých uživatelek…
hyeny hodují?
Byla bych pro smazání diskuze veškeré soudy a hodnocení jsou už zbytečné, byla to nemocná a nešťastná žena… tak at je jí už líp
RIP :srdce:

Příspěvek upraven 29.04.14 v 19:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
29.4.14 19:08

@Burj Chalifa hele říká ti něco o mrtvých jen dobře? Proč má kdejaká slepice s kohoutem potřebu na veřejném fóru kydat své pravdy na dnes zemřelého člověka? Proč je třeba tlachat cosi o jejím kníkání? Vzpamatuj se…je mrtvá. Trochu elementární úcty k člověku by to chtělo. A vzpomenout si na karmu, to většinou pomůže, vědomí, že je něco jako karma, to pak člověk zavře zobák a sedne si na ruce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
29.4.14 19:09
@Andy.0 píše:
Teda já upřímně nemám čas číst všechny příspěvky, ani nechci vše číst, ale stačí mi to jenom tak prolítnou a je mi z toho smutno, paní Bartošová měla jako každý jiný člověk své chyby a přešlapy v životě, ale dnes odešla na věčný časy a spoustu lidí se tu po ní hnusně vezou.. styďte se a zamyslete se nad sebou.. uctěte památku zesnulé paní Bartošové tichem a bez slov..
:kytka:
  • Citovat
  • Upravit
KackaDoup
29.4.14 19:10

@terinka4444 ona nema cit

• Citovat
  • Upravit
2677
29.4.14 19:10
@terinka4444 píše:
@Burj Chalifa hele říká ti něco o mrtvých jen dobře? Proč má kdejaká slepice s kohoutem potřebu na veřejném fóru kydat své pravdy na dnes zemřelého člověka? Proč je třeba tlachat cosi o jejím kníkání? Vzpamatuj se…je mrtvá. Trochu elementární úcty k člověku by to chtělo. A vzpomenout si na karmu, to většinou pomůže, vědomí, že je něco jako karma, to pak člověk zavře zobák a sedne si na ruce…
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
29.4.14 19:14
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
29.4.14 19:14
@jdukolem píše:
17letýmu klukovi se zabila máma.. bulvár a zprávy to propírají zleva zprava… spekulace a souzení myslím si není na místě.. je emimino opravdu Blesk a podobné? Nebo jsou tu mámy co jsou schopné soucitu s tím velkým dítětem?
Musím říct, že jsem hodně překvapená reakcemi některých uživatelek…
hyeny hodují?
Byla bych pro smazání diskuze veškeré soudy a hodnocení jsou už zbytečné, byla t nemocná a nešťastná žena… tak az je jí už líp
RIP :srdce:

Souhlas. Chudák kluk. Artur je o deset dní mladší než můj nejstarší syn, pokaždé mě mrazí z toho, když si představím, co by mé stejně staré dítě, a že to pořád dítě je, muselo prožívat, nejen teď, ale i v minulosti. Je mi toho kluka hrozně líto, v tomhle věku to musí být peklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
29.4.14 19:15
@dendule4 píše:
@Burj Chalifa :poblion:

Tvůj názor :nevim: Lítost jsem projevila, zejména s Arturem. A nemám potřebu se nikomu omlouvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
29.4.14 19:16
@Virginia píše:
Souhlas. Chudák kluk. Artur je o deset dní mladší než můj nejstarší syn, pokaždé mě mrazí z toho, když si představím, co by mé stejně staré dítě, a že to pořád dítě je, muselo prožívat, nejen teď, ale i v minulosti. Je mi toho kluka hrozně líto, v tomhle věku to musí být peklo.

hm musela jsem toho svýho 16letýho pomuchlat.. naštěstí to vzal statečně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky