Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15051
22.5.14 12:57
@pomenkova píše:
Nedopsalo pardion… :oops: To same Ivta take mela byt pod zamkem nekde na psychiatrii a mozna by se z toho i dostala..tezko rict..
Kazdy z nich byl jinak nemocny, ale tenhle je jeste porad volny a je to podle me cvok na desatou :roll: :roll:
Že není zřejmě v pořádku nepopírám, nicméně já reagovala pouze na to, že Artura ochranka nevpustila dovnitř do domu, o tom jsme začly diskutovat. A to mi přišlo jako zcela nepodložená záležitost vycucaná bůh ví kým z pera. Nemám ráda, takové to, říkal informátor.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051
22.5.14 13:02

@pomenkova No a stím, že policie atd. věděla, co dělá a nic se mu nestalo, to nevíš, že v našem státě, pokud slušný člověk udělá nějakou menší botu, užije si s tím celý život a darebákům vše prochází a ještě jsou z nich vážení občané? Tož tak i s Rychtou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
22.5.14 13:03

@boball No jo ale kde jinde to mas brat, preci nepujdes za Arturem se ho zeptat, na to noviny jsou nekdy bohuzel…
Jak se rika na kazdem sprochu pravdy trochu a jedna vec je jista normalni chlap, ktery nejde po majetku a vsude vyklada jak je to Artura uz by nemel tu drzost tam zustavat..uz by byl ve svem.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051
22.5.14 13:09
@pomenkova píše:
@boball No jo ale kde jinde to mas brat, preci nepujdes za Arturem se ho zeptat, na to noviny jsou nekdy bohuzel…
Jak se rika na kazdem sprochu pravdy trochu a jedna vec je jista normalni chlap, ktery nejde po majetku a vsude vyklada jak je to Artura uz by nemel tu drzost tam zustavat..uz by byl ve svem.. :think:

No, on si dost zavařil, asi nemá být kde ve svém :) a nejspíš ještě budou tahanice. Akorát kdyby novináři věděli, že tam kluka opravdu ochranka nepustila, napsali by to jinak s velkým haloo. Takhle to jen tak podsunuli mezi řádky. Aby si to lidi z toho vydedukovali, ale oni měli čistý štít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8435
22.5.14 14:37
@pomenkova píše:
@Cosmos Ja mylsim, ze pointa tohpo clanku nepsociva v tom jestli je nejaky pan Rychtar Doma, ale ze syn je majitelem domu a muze si prijit i bez jeho pritomnosti a..Tak nejak jsme to pochopila ja.Nebo ti prijde normalni, ze u tveho vlasniho baraku bude stat ochranka co te nevpusti dovnitr??Mne ne no :think: :think: :think: :think:

Ja jsi nejsem jista, ze je Artur majitelem toho domu. Vypořádání pozůstalosti nějakou dobu trvá. Nejdriv to musí projít přes notáře.
Spis mi přijdou sprosté ty SMSky. Věřím, ze to je Pepanova práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
22.5.14 15:14

@brisco Rozhodne je moralane vetsim majitelem domu nze pan Rychtar, ktery to tam zna sotva par let. Artur od malicka :think:
Jasny jak se to rozhodne u soudu je jina vec, je jiste ze tento clovek jde jen po penezich 8)
Chlap ktery si umi vydelat, nebude cekat na dum od zpevacky 8) To neni chglap to je babovka, zaviska na jinych..To same jako s jeho exmanzelkou najednou by se vracel :roll: Jak nekdo muze po tolika letech opustit rodinu a pak kdyz zemre manzelka jit zpatky, uz tohle je psycho :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
27.5.14 21:45

Holky, nevíte někdo, jestli měla v těle alkohol, léky, nebo něco jiného při té sebevraždě?
Omlouvám se, jestli to tu už bylo řečeno, nečetla jsem diskusi. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
28.5.14 11:16
@pomenkova píše:
"@brisdelecit://www.emimino.cz/profil/brisco/ Rozhodne je moralane vetsim majitelem domu nze pan Rychtar, ktery to tam zna sotva par let. Artur od malicka :think:
Jasny jak se to rozhodne u soudu je jina vec, je jiste ze tento clovek jde jen po penezich 8)
Chlap ktery si umi vydelat, nebude cekat na dum od zpevacky 8) To neni chglap to je babovka, zaviska na jinych..To same jako s jeho exmanzelkou najednou by se vracel :roll: Jak nekdo muze po tolika letech opustit rodinu a pak kdyz zemre manzelka jit zpatky, uz tohle je psycho :roll:

Vsak Michal David mu vzkazoval at se de lecit :D dyt on ten pablb musel nutne prijit i spalovnama :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
28.5.14 12:25

@Mysis No bud se lecit, nebo jit za katr ;) Je divnej no 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
28.5.14 19:51
@pomenkova píše:
@Mysis No bud se lecit, nebo jit za katr ;) Je divnej no 8)

Myslim ze mmu nepomuze ani leceni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64868
1.6.14 13:34

http://www.super.cz/…-italii.html
jsem zvědavá, jestli je to pravda. Docela by mě potěšilo, kdyby Rychtář ostrouhal a musel okamžitě vypadnout z baráku, protože mu tam nepatří ani hrnek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8435
1.6.14 13:43
@vokishka píše:
http://www.super.cz/…-italii.html
jsem zvědavá, jestli je to pravda. Docela by mě potěšilo, kdyby Rychtář ostrouhal a musel okamžitě vypadnout z baráku, protože mu tam nepatří ani hrnek.

Njn, ale to bylo před tou svatbou…Pokud se nepletu, tak aby byla závěť platná, tak každý musí dostat aspoň polovinu toho, co by dostal bez závěti…ale nejsem právník a už vůbec nevím, jestli je to podle nového nebo starého zákoníku.
Ale je to celkem logický, když sepíšu závěť, že všechno odkazuji dítěti a pak mám další dítě nebo se vdám, tak se to musí upravit, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64868
1.6.14 13:46

@brisco Já myslím, že ne. Dědil by majetek získaný v manželství, ne to, co měla předtím. A v manželství už měla jen dluhy, barák získala mnohem dřív. U dítěte je to něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8435
1.6.14 13:51

@vokishka Víš to jistě? Na ten majetek získaný v manželství se hraje při rozvodu. Nebo je to nejaka novinka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64868
1.6.14 14:14

@brisco Nevím to jistě. Ale pokud je závěť, kde není uveden, tak by neměl zdědit něco, na čem se nepodílel. Mělo by to patřit Arturovi, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí