Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24536
13.5.23 19:57
@axlpol píše:
@Lucy75 to mi taky chybělo nějaké vysvětlení, proč nezůstala s Hrušínským.

Protože nic moc neměl, nic moc neznamenal a nikam by ji dál neprotlačil? A hlavně z jeho strany to žádná láska nebyla, chtěl si jen užít.. A ona ho taky nemilovala, udělala to Štaidlovi na truc.

Ale musím říct, že ten mladý Hes je sympaťák, líbí se mi víc než Hrušínský zamlada. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24741
13.5.23 21:32
@vokishka píše:
Podle mě prostě pořád milovala Štaidla „Udělala jsem to kvůli sobě, aby přežilo mé ego a abych v sobě jako ženská měla trochu hrdosti. Bylo to romantické. Rudla mi potom dokonce na dveře mého pokoje napsal rtěnkou: Miluji tě. Věděla jsem ale, že ten vztah nemá smysl, byl to zkrátka jenom úlet,“ vzpomínala Bartošová na románek s Hrušínským ve své autobiografické knize.

aha… hm… mne prislo, ze byli oba hodne zamilovani…
tak holt ne, no…pak je ale divne, kolik muzu navazno, a to i vcetne svateb, ke konci vystridala…

PS : pro mne velmi zajímavý rozhovor s tvůrcem.. dost k zamyšlení :srdce: https://www.seznamzpravy.cz/…ziser-230661#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24536
14.5.23 18:24
@Lucy75 píše:
aha… hm… mne prislo, ze byli oba hodne zamilovani…
tak holt ne, no…pak je ale divne, kolik muzu navazno, a to i vcetne svateb, ke konci vystridala…PS : pro mne velmi zajímavý rozhovor s tvůrcem.. dost k zamyšlení :srdce: https://www.seznamzpravy.cz/…ziser-230661#…

Ona podle mě trpěla nějakou lehčí duševní chorobou, bohužel si nechtěla dát pomoc, i když jí to rodina opakovaně nabízela. A pořád se na ni lepily takové divné typy chlapů, co ji jen využívali a manipulovali s ní a ona se z toho nedokázala vyvázat. Odchod od Štaidla byl vlastně začátek jejího konce. Je to moc smutné, takový velký talent.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
14.5.23 19:58

@lucad77 ten její hlas byl skvělý, ojedinělý, ale co jsem často slyšela (když někde vystupovala) že neuměla zpívat naživo.
Brácha vystupoval ve folklorních tancích a z jedné akce říkal „přišla Špinarka, vysekla tam písničky, úžasné…přišla Bartošová a chystali playback…“
Přitom mi nepřišla, že by trpěla trémou :nevim: nevím, nejsem znalec, jen si na to vždycky vzpomenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24536
14.5.23 20:00
@axlpol píše:
@lucad77 ten její hlas byl skvělý, ojedinělý, ale co jsem často slyšela (když někde vystupovala) že neuměla zpívat naživo.
Brácha vystupoval ve folklorních tancích a z jedné akce říkal „přišla Špinarka, vysekla tam písničky, úžasné…přišla Bartošová a chystali playback…“
Přitom mi nepřišla, že by trpěla trémou :nevim: nevím, nejsem znalec, jen si na to vždycky vzpomenu.

Tak to je pro mě novinka, ale podle mě to souvisí s tím, jak byla labilní. Hlas krásný a byla i velmi hezká, taková něžná. Je jí škoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
14.5.23 20:20

A četly jste nebo poslouchaly na Youtube tu „zpověď“ chůvy Goldy?
Mě z toho přišlo, že očekávala zájem, cítila se jako hvězda (to byla, ale neměla hlasové kvality jako Špinarka nebo Vondráčková) a sláva jí stoupla do hlavy, požadovala služku do domu atd atd nenáviděla Bílou, všude cítila komplot proti ní, že se jí nedaří, potom tajný alkoholismus, kdy si v parukách jezdila do večerky pro chlast, vylívala si zlost na všech, pes byl dobrý jen pro media na fotky, jinak jí nazajímal… takhle nějak stručně.
A na druhé straně krásný hlas, vzhled princezny, křehká naivita :nevim: no rozhodně rozporuplná osobnost.
Těžko říct… ale přijde mi frajer Artur…že se medálně nevyjadřuje, nepomlouvá, ani neobhajuje, že neni jak princ Harry aby ventiloval národu co prožil, jaká byla pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
20.5.23 19:05

Chápe někdo konec třetího dílu? Ona od něj jako potaji utekla? A proč vlastně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
20.5.23 19:17

@Markuska85

Konec 3? Dílu jasně ukazuje že bude další série :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
472
20.5.23 19:24
@ludmilaadamkova píše:
@Markuska85Konec 3? Dílu jasně ukazuje že bude další série :mrgreen:

Jo to bude do její sebevraždy daleko. Zatím mi přijde jako zpovykaná hvězda kolem které všichni skáčou a ona neví co chce. :mrgreen:

Příspěvek upraven 20.05.23 v 20:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64835
20.5.23 20:14
@ludmilaadamkova píše:
@Markuska85Konec 3? Dílu jasně ukazuje že bude další série :mrgreen:

bude, to už jsem četla, bude tam konec, až bude s Rychtářem. Mám dojem, že by ho měl hrát Prachař

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
21.5.23 07:08

První sérii jsem pochopila. Bartošová zpívala ve sboru střihla si sólo sbormistryni to nadchlo poslala ji na soutěž talentů kde si ji všiml Sepéši. Pak spolu zpívali duety ona ho milovala on ji podváděl nakonec umřel srazil ho vlak Bartošová se vrací domů pak ji volá Štaidl. Konec. V druhé sérii plavu snad ve všem. Bartošová si začne se Štaidlem, který je ovšem ženatý. Štaidl pro ni píše písničky. Bartošová s ním otěhotní, on ji to rozmlouvá. Nakonec si zazpívá v Lucerně s Gottem. Protože ji Štaidl zanedbává začne si Hrušínským nejmladším s kterým natáčí film. A tady už nechápu. Kdo koho opustil a proč? Hrušínský zmizel a už není dobře. Pak se rozejde se Štaidlem ve sprše spolyká prášky Štaidl ji zachrání a odjíždí do Ameriky. Pak se tam objeví jakýsi magor s kterým zdrogovaná Iveta dobrovolně odjede. A tady jsem opět v háji. Byl to únos nebo s ním jako chtěla být. Protože já neměla pocit že ji tam drží násilím. no pak ji vrátil Štaidlovi. Proběhl soud ten prohráli. Pak porodila Artura, no chtěla se vrátit na pódium Svoboda ji obsadil do muzikálu Dracula, Štaidl hlídal. A opět nechápu ten konec. Oni měli jet na dovolenou leželi v posteli on se pak probudí Iveta nikde Iveta jede kamsi s Arturem sama v autě. To jako utekla a proč? A jak to že spolu vlastně žili když byl ženatý? Se rozvedl nebo má tak tolerantní manželku? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
21.5.23 08:47
@Markuska85 píše:
První sérii jsem pochopila. Bartošová zpívala ve sboru střihla si sólo sbormistryni to nadchlo poslala ji na soutěž talentů kde si ji všiml Sepéši. Pak spolu zpívali duety ona ho milovala on ji podváděl nakonec umřel srazil ho vlak Bartošová se vrací domů pak ji volá Štaidl. Konec. V druhé sérii plavu snad ve všem. Bartošová si začne se Štaidlem, který je ovšem ženatý. Štaidl pro ni píše písničky. Bartošová s ním otěhotní, on ji to rozmlouvá. Nakonec si zazpívá v Lucerně s Gottem. Protože ji Štaidl zanedbává začne si Hrušínským nejmladším s kterým natáčí film. A tady už nechápu. Kdo koho opustil a proč? Hrušínský zmizel a už není dobře. Pak se rozejde se Štaidlem ve sprše spolyká prášky Štaidl ji zachrání a odjíždí do Ameriky. Pak se tam objeví jakýsi magor s kterým zdrogovaná Iveta dobrovolně odjede. A tady jsem opět v háji. Byl to únos nebo s ním jako chtěla být. Protože já neměla pocit že ji tam drží násilím. no pak ji vrátil Štaidlovi. Proběhl soud ten prohráli. Pak porodila Artura, no chtěla se vrátit na pódium Svoboda ji obsadil do muzikálu Dracula, Štaidl hlídal. A opět nechápu ten konec. Oni měli jet na dovolenou leželi v posteli on se pak probudí Iveta nikde Iveta jede kamsi s Arturem sama v autě. To jako utekla a proč? A jak to že spolu vlastně žili když byl ženatý? Se rozvedl nebo má tak tolerantní manželku? :mrgreen:

Je to Ivetin život. Nemůžu říct že je to 100% věrohodé, protože to není dokument je to jen filmové zpracování, ale odsouhlasil to Artur i sestra Ivety, takže to bude pravděpodobně dosti věrně ztvárněné. Od určitého momentu vypuká ivetina nemoc, oficiálně nikdy neřekla co přesně ji je. Každopádně byla v péči lékaře co léčil Muka nebo Svobodu. a ty ji měli bipolární poruchu (maniodepresivní psychozu) Svoboda se zastřelil Muk skočil předávkovaný léky s alkoholem at už záměrně nebo omylem. Lidi s touto diagnozou bohužel často umírají mezi 40-60 rokem vlastní rukou nebo jinak tragicky.
Takže je to ukázané opravdu tak jak Iveta žila zmateně pod vlivem svých démonů… třeba s tím únosem to už prostě nikdo nezjistí jak to přesně bylo. Pravděpodobně už v té době brala kupu léků a pila (což tam bylo ukázené) a byla prostě mimo (ne pořád ale v nějakém období… tak tato nemoc funguje )
Kdyby si četla knížku kterou vydala Neměla jsem se narodit tam například popisuje, že za její trable mimo jiné může Lucie Bílá která ji očarovala černou magií. Pracděpodobně tomu bytostně věřila. Mimochodem tu knihu dělala se svou kanarádkou novinářkou, která je v serii zobrazena a tu taky nakonec podfoukla. Měla to vydat s ní ale na poslední chvíli si to rozmyslela a podepsala smlouvu s nakladatelstvím. Protože ale byly kamarádky tak si věřily a neměly papírovou smlouvu o tom jak to vše bude.
Zda to byla z Ivetiny strany vypočítavost nebo ji jen někdo opět „ovlivnil“ je otázka.

V druhé serii prostě začíná koloběh jejího šíleného života který vyvrcholil životem s Rychtářem a eskapádami s šílencem Macurou. Co prosím tě v té době dávalo smysl.

Prostě se dala dohromady se Šteidlem který byl ještě dost dlouhou dobu ženatý takže to taky rozhodně nebyl křiš´tálově čistý člověk dost možná trochu holkař. Zároveň tvrdý „businessman“ který uměl vydělat peníze at už v hudební branži nebo jinde a velmi pragmatický. Za prvé její nemoc v té době ještě nebyla tak rozjetá a držel ji na zemi.

• Citovat
  • Upravit
24536
21.5.23 17:58
@Markuska85 píše:
První sérii jsem pochopila. Bartošová zpívala ve sboru střihla si sólo sbormistryni to nadchlo poslala ji na soutěž talentů kde si ji všiml Sepéši. Pak spolu zpívali duety ona ho milovala on ji podváděl nakonec umřel srazil ho vlak Bartošová se vrací domů pak ji volá Štaidl. Konec. V druhé sérii plavu snad ve všem. Bartošová si začne se Štaidlem, který je ovšem ženatý. Štaidl pro ni píše písničky. Bartošová s ním otěhotní, on ji to rozmlouvá. Nakonec si zazpívá v Lucerně s Gottem. Protože ji Štaidl zanedbává začne si Hrušínským nejmladším s kterým natáčí film. A tady už nechápu. Kdo koho opustil a proč? Hrušínský zmizel a už není dobře. Pak se rozejde se Štaidlem ve sprše spolyká prášky Štaidl ji zachrání a odjíždí do Ameriky. Pak se tam objeví jakýsi magor s kterým zdrogovaná Iveta dobrovolně odjede. A tady jsem opět v háji. Byl to únos nebo s ním jako chtěla být. Protože já neměla pocit že ji tam drží násilím. no pak ji vrátil Štaidlovi. Proběhl soud ten prohráli. Pak porodila Artura, no chtěla se vrátit na pódium Svoboda ji obsadil do muzikálu Dracula, Štaidl hlídal. A opět nechápu ten konec. Oni měli jet na dovolenou leželi v posteli on se pak probudí Iveta nikde Iveta jede kamsi s Arturem sama v autě. To jako utekla a proč? A jak to že spolu vlastně žili když byl ženatý? Se rozvedl nebo má tak tolerantní manželku? :mrgreen:

Nerozvedl, žil ve dvou domácnostech a nebylo to poprvé. Jeho milenky byly veřejně známá věc a tu ženu moc nechápu, asi peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
22.5.23 06:37
@lucad77 píše:
Nerozvedl, žil ve dvou domácnostech a nebylo to poprvé. Jeho milenky byly veřejně známá věc a tu ženu moc nechápu, asi peníze.

No tak to nechápu ani milenky. Se nedivím že na tom byla tak blbě. Ta si uměla teda vybrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
22.5.23 06:48
@Markuska85 píše:
No tak to nechápu ani milenky. Se nedivím že na tom byla tak blbě. Ta si uměla teda vybrat

Ve svý době si vybrala nejlíp, jak mohla, Štaidl se o ní královsky postaral. Odchod od něj byl začátek jejího konce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí