Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
KackaDoup
30.4.14 17:06
@crazyidea píše:
@jaaaaaana
no a vidíš :mrgreen:

ty jsi uplne mimo…uplne mimo..ale na kazdeho jednou dojde…

• Citovat
  • Upravit
59348
30.4.14 17:07

@KackaDoup s tim souhlasim, ona byla hodná a moc naivní :? a rychtář to si teda vybrala :?, průser byl že si ho vzala :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
30.4.14 17:08

@Markéta80 ne pruser, ale jak vidis znamenalo to jeji konec…vemte si jak to sni slo s kopce…telesne…

• Citovat
  • Upravit
10098
30.4.14 17:10

@Camael
tak já moc dobře chápu, že psychická nemoc je srovnatelná s jakoukoli jinou nemocí, sama jsem bohužel měla tu „čest“ si to užít. ale nechala jsem si pomoct, i když představa, že bych měla být hospitalizována pro mě byla nepředstavitelná, v té době jsem měla doma šestitýdenní miminko, neriskla jsem to, že bych mohla být nebezpečná sobě i okolí a nelituji, týden hospitalizace, podpora rodiny a za tři týdny bylo líp, postupem času ještě lípa a teď už je to v normálu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
30.4.14 17:12

@crazyidea vsechno neni tak jak jsi to mela ty, neni to pres kopirak…nemuzes to videt podle sebe..

• Citovat
  • Upravit
Taona
30.4.14 17:13
@Burj Chalifa píše:
To ovšem IB odmítala. jakoukoli odbornou péči. Z psychiatrie utekla na revers. Slušný je ten, kdo se stará o dítě, což v jejím případě nebylo. Proto jí byl kluk sociálkou odebrán a svěřen otci.

Jistě. Kdo je slušný a zdravý, ten se může starat.
Slušným lidem (podle mne), jde o vyrovnané vztahy v rodině. Nezajímám se o celebrity, nic moc o jejich životě nevím. Štaidl si nechtěl špinit ruce. A to podle mého názoru není slušné. Nebo třeba nechtěl dělat mediální vlny. Kdo ví.
Napsala jsem to, protože mi vadí jednostranný pohled na situaci zemřelé IB, jaká byla hrozná matka…Ve vztahu jsou dva, každý nese zodpovědnost za svou roli. Sťaidl není jen otec Artura, ale i bývalý partner IB. Byl lhostejný k jejím problémům? Nebo se snažil, jak mohl? Kdo ví, může si dovolit charakterizovat rodičovskou roli IB.

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
30.4.14 17:14
  • Citovat
  • Upravit
40270
30.4.14 17:16

@crazyidea
Jasný, ono taky záleží právě na tý podpoře rodiny a na tom, jestli máš nějaký pro tebe hnací motor. V tvém případě to bylo miminko + pomoc rodiny, ale pro někoho nejsou ani ty děti hnacím motorem. Na tomhle fóru se to asi bude těžko chápat, ale je to tak, to není volba nemocného. Taky bude rozdíl laktační psychóza, která je vcelku snadno odhalitelná, a deprese, nebo až maniodepresivní stavy, který ze začátku bere okolí dlouho jako rozmar, roupy dotyčného. Pak stačí, když se nenasadí nebo naopak vysadí medikace a už to jede. Po přibrání alkoholu a prášků je sešup horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59348
30.4.14 17:19

@KackaDoup vůbec nechápu kde ho našla, tyran od pohledu :jazyk:, ona do všeho šla hned srdcem a oni počítali jestli se jim to vyplatí. škoda že si nenechala včas pomoct, myslim hned v začátku tam si myslim že šance na vyléčení byla ale jak se to táhlo roky tak šance že se z toho člověk dostane klesá :? u ní už to chtělo jedině ústavní léčbu aby fakt byla čistá což by se Rychtářovi nelíbilo, jak by se očistila tak by viděla co to je za zmetka :?. Pozdě, vyřešila to svym způsobem :? minimálně se mohla ozvat svému léčiteli, ten by jí třeba přemluvil k léčbě ale jestli byla od hodně práškama tak i ten úsudek už byl mimo a asi jiné východsisko neviděla a datum si vybrala dokonale 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
30.4.14 17:20

Holky nekdo muze spachat sebevrazdu i bez diagnozy..muze to byt i proste uz toho mam vseho pokrk..nemusi byt ani nemocny…

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
30.4.14 17:21

@Markéta80 byla pred smrti tak pokorna a tak krasna…ach boze porad ji vidim jak se v tom klipu ohlizi…

• Citovat
  • Upravit
59348
30.4.14 17:24

@KackaDoup mě teda přišla strašně sešlá, video jsem neviděla ale ty fotky :? asi neviděla jiné východisko, Rychtář by se s ní hned tak nerozvedl tak věděla že se ho nezbaví :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
30.4.14 17:32
@Markéta80 píše:
@KackaDoup vůbec nechápu kde ho našla, tyran od pohledu:, ona do všeho šla hned srdcem a oni počítali jestli se jim to vyplatí. škoda že si nenechala včas pomoct, myslim hned v začátku tam si myslim že šance na vyléčení byla ale jak se to táhlo roky tak šance že se z toho člověk dostane klesá :? u ní už to chtělo jedině ústavní léčbu aby fakt byla čistá což by se Rychtářovi nelíbilo, jak by se očistila tak by viděla co to je za zmetka :?. Pozdě, vyřešila to svym způsobem :? minimálně se mohla ozvat svému léčiteli, ten by jí třeba přemluvil k léčbě ale jestli byla od hodně práškama tak i ten úsudek už byl mimo a asi jiné východsisko neviděla a datum si vybrala dokonale 8o

v reakci na vytučněné se mi vybavilo cituji:

„Když padáme, propadáme se i vrstvami lidí. Na dně potkáme jen ty, kteří jsou tam taky, sami zlomení, zhrzení. Iveta tam potkala svého manžela, své dva poslední „rytíře“, ale i řadu těch, kdo například v její reality show hledali jen svůj vlastní prospěch…“ Mirka Čejková

řekla bych že je to dokonale shrnuto proč s ním nejspíš byla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
30.4.14 17:32

No jako damy, predstavte si, jak je tomu masinfirovi, kdyz si pred vuz lehne nejaky blazen a on nemuze delat vubec nic… Jake jsou ty vteriny, kdy houka jak sileny a vi, ze dotycneho proste prejede na kasi… To je na :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
30.4.14 17:35
@St. Estephe píše:
No jako damy, predstavte si, jak je tomu masinfirovi, kdyz si pred vuz lehne nejaky blazen a on nemuze delat vubec nic… Jake jsou ty vteriny, kdy houka jak sileny a vi, ze dotycneho proste prejede na kasi… To je na :poblion:

svatá pravda, znám jednoho co jeden takový smrták neustál a šel raději do dílen, prostě na to neměl žaludek :nevim: a nedivím se mu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí