Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4637
30.4.14 17:50

Fakt si predstavuju, jak houka jak prokopnutej a minimalne v duchu si rika: Tak vstan, nano jedna, zvedni ten zadek, vypadni z tech koleji, ja to fakt nezastavim na patnact metru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270

@KackaDoup
Tak mně to tady ještě přijde vcelku v mezích, to na FB jsem kroutila hlavou víc, co tam někteří vyblinkali za moudra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3503
@ulice píše:
Je mi líto jejího syna i jejího ztraceného života.

Vinit bulvár je podle mně hloupost.IB udělala v životě spoustu rozhodnutí, která jí dovedla k tomuto konci.

Rychtář je zmetek, o tom nepochybuji, ale ona si ho vybrala, dokonce v době kdy žila s jeho manželkou v jejich domě.

Je mi líto, že za své chybné kroky takto zaplatila, ale odmítám obviňovat bulvár nebo tvrdit, že alkohol a prášky do ní sypal Rychtář. Se svou psychikou a závislostmi měla problém už dávno před tím než ho poznala.

Říká se o mrtvých jen v dobrém, takže nebudu ventilovat svůj názor na to, jak se IB chovala ke svým blízkým, rodině a bývalým partnerům a spolupracovníkům, ačkoliv si o tom myslím své a věřím v to, že i „karma“ měla svůj podíl na jejím příběhu.

Nakonec psychika je velmi složitá věc. Jiný člověk by z jejími kartami hrál o mnoho lépe, ale IB byla velmi labilní bytost(což neberte jako urážku, je to vrozené),která některé věci špatně snášela.

Souhlasím. IB se narodila zdravá a s normálním mozkem, trosku ze sebe udělala sama. Pomoc se zlou odmítala, rodinu pomlouvala a naslouchala jen líbivým žvástům sebestředných jedinců. Každý je odpovědný za svůj život. Bulvár zvala všude, kde se vrtla a své známosti si vybírala sama. Měla mnoho příležitostí ke změně svého neutěšeného života. Ale než kázeň a řád raději zvolila sex, flašku a antidepresiva. Nejhorší na všem je, že nechránila dětství svého syna a naopak mu svými eskapadámi ničila život. Následky si ponese celý život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
30.4.14 17:52

@Camael A u nej treba prijde casem i uleva. :nevim: Ja totiz velmi pochybuji, ze s ni byl lehky zivot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
30.4.14 17:53

@jaaaaaana
Když má někdo deprese, uvažuje o sebevraždě několik let, to nebývá zkrat, jako když ti třeba někdo umře a ty to neustojíš. Nikdo z ní nedělá mučednici, ale spíš nešťastnýho člověka, do kterýho ještě kopali. Třeba ten loňský džambulking, jak se lidi fotili strašně vtipně v plavkách naruby, to bylo veleubohý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
30.4.14 17:55

@St. Estephe
No tak to si piš, že nebyl! Život s takovým člověkem je peklo. I když na to koukáš 100× rozumně, že je nemocný a snažíš se pomoct, máš toho plný šlupky. Nikdy nevíš, co můžeš čekat, co se bude dít, jak bude reagovat, v jakým stavu ho najdeš..v podstatě, pokud se to brzy neodhalí a nezačne léčit a korigovat, je to ztracený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
30.4.14 17:57

@Camael No neboj, znam a vim svoje, proto pisu to co pisu. Ani nemoc neni omluva pro cokoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
30.4.14 17:57

@elpiska
Opravdu upřímně ti přeji, aby u tebe nikdy nevypukla deprese, protože pak bych si znovu ráda poslechla to moudro, jak je každý zodpovědný za svůj život a jak si ho každý může kočírovat sám. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
30.4.14 17:58

@St. Estephe
Neříkám omluva, já tomu říkám pochopení důvodů něčího chování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaaaaaana
30.4.14 18:00
@Camael píše:
@jaaaaaana
Když má někdo deprese, uvažuje o sebevraždě několik let, to nebývá zkrat, jako když ti třeba někdo umře a ty to neustojíš. Nikdo z ní nedělá mučednici, ale spíš nešťastnýho člověka, do kterýho ještě kopali. Třeba ten loňský džambulking, jak se lidi fotili strašně vtipně v plavkách naruby, to bylo veleubohý.

To jsem ani nezaznamenala…nestastna byla urcite.

• Citovat
  • Upravit
4637
30.4.14 18:01

@Camael Pochopit muzes ale nezmirni to nasledky na tobe same…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
30.4.14 18:02

http://tn.nova.cz/…porvali.html
přesně tohle jsem čekala… :cert:
Věřím, že Macura měl Ivetu opravdu rád, zatímco Rychtář byl parazit a držel se Ivety jako klíště

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
30.4.14 18:02

Dzambulking nevim co je a popravde jsem ani nevedela, ze se vdala. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
30.4.14 18:05

@St. Estephe :mrgreen: no každého to nezajíma, ale tohle nejde přehlídnout :mrgreen: Byla v televizi a novinách skoro denně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
30.4.14 18:05
@Camael píše:
@jaaaaaana
:hug: :kytka:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí