Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@KackaDoup píše:Že to tak vypadalo v tom posledním videu??? Taky jsem si toho všimla, mě to připadalo jako modřina
na hlave u spanku mela bouli, zalicenou, jsem si tím jista…zalezi jestli s eta cast tela zachovala
@Mysis píše:
Kde to pisou he uz probehla? To by jsem jeste nevidela
Proběhla včera ve Vinohradské nemocnici.
@BAZÁREK ANGIE jj boule s modrinou, mela tak udelany uces aby to videt nebylo, ale bylo.,modriny v techto mistech znam..tam je to hned…
@KackaDoup píše:
@Mysis ona vsechno vdargreen:
Aha ja to tedy nikde nenasla
me to taky pripadalo jako by mela bouli…ale oni budou delat i patrani u nich doma…krev vytres i z podlahy ale nikdy ikdyz ji nevidis…staci trosku zelezneho prachu, ktery za normalnich okolnosti sviti fosforove kdyz je tam krev tak do modra..strejda pracuje na kriminalce…
@Burj Chalifa píše:
Proběhla včera ve Vinohradské nemocnici.
To jsem jen cetla ze nechteji vidat telo ne ze byla uz pitva. Muzes hkdit odkaz?
@Mysis píše:
To jsem jen cetla ze nechteji vidat telo ne ze byla uz pitva. Muzes hkdit odkaz?
Už nevím, kde jsem to zaznamenala.Ale proběhnout měla ve středu dopoledne.
@Burj Chalifa píše:
Už nevím, kde jsem to zaznamenala.Ale proběhnout měla ve středu dopoledne.
To nevim me se to nejak nezda..tu kauzu sleduju hodne a urcite by to bylo na hodne bulvarnich strankach ze probehla pitva…nikde jsem to nevidela a to to ctu cely den…no i kdyz je mozny vsechno tam novinari nesmi ![]()
@KackaDoup píše:
@Mysis jj taky si myslim ze zrovna hlava to prave schytala..
To se zase ale mohla prastit pod vlivem leku…vim co sou antidepresiva za humus..to zas nikdo nevi
@KackaDoup píše:
@Mysis jj vim, a pak takova ta lampa
To uz nevim
![]()
@Mysis píše:
To se zase ale mohla prastit pod vlivem leku…vim co sou antidepresiva za humus..to zas nikdo nevi
Tak to budou svatební šaty do rakve velmi slušivé. ![]()
neppbralahalifa** píše:
Tak to budou svatební šaty do rakve velmi slušivé.
To jsem nepobrala ![]()