Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2933
1.5.14 14:08
@Litta píše:
@Mysis http://www.extra.cz/…loucenou-jak bod píše: Více

Dekuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
1.5.14 14:10

@Mysis jasny,to uz neni na nas..cloveka napdne kde co..tomu chlapovi neverim ;) :hug:

• Citovat
  • Upravit
36504
1.5.14 14:12
@Mysis píše:
To jsem nepobrala 8o

Rychtář ji chce do rakve nechat obléci do svatebních šatů. S ohledem na informaci, že utrpěla devastující poranění těla a identifikovat ji bylo možno dle jizvy na břiše, zdráhám si představit, co vlastně chtějí oblékat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup

Kdyz ja tomu bulvaru moc neverim..je me zle to cist

• Citovat
  • Upravit
74219
@Burj Chalifa píše:
Tak to budou svatební šaty do rakve velmi slušivé. :poblion:

Svatební šaty do rakve mi zas tak nic urážlivého nebo strašného nepříjde, bude v šatech, které ji slušely, proč né :nevim:
Co by mi přišlo strašné, kdyby odkryli třeba rakev, to snad toho Rychtáře nenapadne :zed: a co mi příjde hrozné, že neakceptuje přání mámy, rodiny, syna IB, že chtějí soukromý, rodinný pohřeb, říkají, že se s ní nepříjdou rozloučit pokud bude veřejný a to hovado tyranské jen, aby se zveřejnil neustoupí, to je strašné :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
1.5.14 14:13
@Burj Chalifa píše:
Rychtář ji chce do rakve nechat obléci do svatebních šatů. S ohledem na informaci, že utrpěla devastující poranění těla a identifikovat ji bylo možno dle jizvy na břiše, zdráhám si představit, co vlastně chtějí oblékat.

Ach tak…no to by me take zajimalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
1.5.14 14:15
@Kelsey píše:
Svatební šaty do rakve mi zas tak nic urážlivého nebo strašného nepříjde, bude v šatech, které ji slušely, proč né :nevim:
Co by mi přišlo strašné, kdyby odkryli třeba rakev, to snad toho Rychtáře nenapadne :zed: a co mi příjde hrozné, že neakceptuje přání mámy, rodiny, syna IB, že chtějí soukromý, rodinný pohřeb, říkají, že se s ní nepříjdou rozloučit pokud bude veřejný a to hovado tyranské jen, aby se zveřejnil neustoupí, to je strašné :poblion:

Ano, ty šaty by byly i slušivé, pokud by tělo bylo vcelku a neporušené. Pokud však z těla zbyly kusy a kaše..no neumím si to raději představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
1.5.14 14:15

Rychtář dostal pěstí od fanouška až se složil k zemi, dobře mu tak :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
1.5.14 14:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
1.5.14 14:17
@madeto píše:
Rychtář dostal pěstí od fanouška až se složil k zemi, dobře mu tak :potlesk:

jen jednou :(?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
1.5.14 14:17
@KackaDoup píše:
Kdyz ja tomu bulvaru moc neverim..je me zle to cist

No tak clovek to nemuze brat zas tak vazne…uz vidim jak by sdel vrah komplice a ridil vlak? To je podle me nesmysl cislo 1. Ale tak to snad nema cenu ani resit…podle me za tim stoji Rychtar mozna i Macura lrotoze oba sou cvoci a ja bych se mezi nima nechtela ani za zadnou cenu vyskytnout… :poblion: jeden rika to jeden tamto…at si policajti pordi ale jsem zvedava na vysledek…a doufam ze dojde svym zpusobem na oba…tre ba ji zdeptali oba dva buhvi co v tom jeste bude ovsem pravdu vi jen oni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
1.5.14 14:18
@Burj Chalifa píše:
Ano, ty šaty by byly i slušivé, pokud by tělo bylo vcelku a neporušené. Pokud však z těla zbyly kusy a kaše..no neumím si to raději představit.

raději si to nepředstavuju, já ji vidím furt hezkou, jak byla učesaná, upravená, tak si ji chci pamatovat, jak ji dají šaty to je jedno, hlavně, aby už měla klid a její rodina taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
1.5.14 14:18
@Burj Chalifa píše:

Videla si fotky? Dyt nebyla zas tak na kusy…hlavu treeba mela ale jak je to mozne kdyz ji srazil vlak? Podle me by ta hlava mela jit jako prvni pryc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
1.5.14 14:20
@Mysis píše:
Jasne Macura je taky…no slovnik mi to tady nepovoli…o dyt Rychtarovi bylo uplne jedno co s ni je co s ni dela…myslim ze mu to vubec nevadi a mysli si ze uz tedka bude mit svatej klid…no timhle vystupovanim asi tezko…mimochodem nemyslela jsem si ze zrovna v ty prankci vyhraje Rychtar

a nebo podceňuju Macuru… vyprovokoval ho úmyslně, a extra se nebránil, jen na oko, spíš před ním jakoby utíkal, bylo tam hafo novinářů, všechno je to natočené, Rychtář má podmínku, je vyšetřován za násilí a mlácení, Macura okamžitě podal trestní oznámení…možná si s ním vyřizuje účty tak nejlíp, jak může… a jen využil smrti IB a zájmu médií. Třeba nemá v hlavě jen slámu. Já kdybych chtěla někoho dostat do kriminálu a srazit mu ten příslovečný hřebínek, tohle bych použila taky, nechala se napadnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
1.5.14 14:23
@Mysis píše:
Videla si fotky? Dyt nebyla zas tak na kusy…hlavu treeba mela ale jak je to mozne kdyz ji srazil vlak? Podle me by ta hlava mela jit jako prvni pryc…

Na pár kusu to tam podle fotek bylo.On když si člověk lehne na koleje, tak ho to přepůlí se všemi doprovodnými efekty.Tato torza se snad ani neoblékají, to se ani nedá. Media by byla frajerská, kdyby případný Rychtářem zorganizovaný pohřeb zcela ignorovala. Jenže to se nestane. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí