Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Burj Chalifa píše:
Byla na půl. Jak to poskládali na cestu, to vidět nebylo. Otázka je, co tvořilo tu lajnu.
Opravdu byla? To jste poznali z těch fotek? To je jako příšerný. ![]()
@St. Estephe píše:
@KackaDoup Precti si tuhle posledni stranku, ano i rozbor telesnych ostatku od tech, kdo ti pritakavaji - kdo co rozebira a pak virtualne drzkuj.
Ona se v tom patlat může, ale všichni ostatní ne. To nevíš? ![]()
@bimbama Mne to neprislo (stala se ze mne hyena jako polovina ucastnic teto diskuse
).
@bimbama Mě taky přišla na první pohled v celku. Já někde viděla fotku kde má Iveta krev u úst ale už nevim kde
@St. Estephe Já jsem hyena? Proč? Nic špatného jsem snad nenapsala ![]()
@maminka189 Jo, vsechny jsme aktualne hyeny, vsichni kdo ty clanky ted zkoumaji.
Ja se doznavam dobrovolne…
Tak vystavovat jí snad nebudou ne
, pokud seděla tak je jasné proč bylo v první zprávě že ani neví jestli to byla žena nebo muž
Po srážce s vlakem to tělo muselo teda vypadat a i sebelepší retuš nepomůže ![]()
@maminka189 píše:
@bimbama Mě taky přišla na první pohled v celku. Já někde viděla fotku kde má Iveta krev u úst ale už nevim kde
I takové fotky dal někdo na internet? To mi zůstává rozum stát. Mě by ani v životě nenapadlo fotit takovou tragédii. Ať už jako „kolemjdoucí“ nebo novinář.
@brisco píše:
Ona se v tom patlat může, ale všichni ostatní ne. To nevíš?
ja vubec nechapu oc ji jde,…a uz se k tomu nechci vyjadrovat
![]()
@maminka189 prosim o odkaz, neverim totiz ze takova fotka existuje..paklize ano…
@Markéta80 Mno dle tech „nezakrytych“ fotek (ono to je puvodne video, ktere natocil nejaky jeji soused asi) bych si tipla, ze mela pryc hlavne tu oblicejovou cast.
@bimbama Já nevím zda byli pravé a nebo ne.Ale už o netu kolují fotky, kde e v plavkách v rakvi…Fuj
Lidi nemají žádnou úctu
@KackaDoup Prece se v tom nebudes patlat, ne? Hledat takove fotky, fuj… Ty jsi prece takova seriozni.