Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@maminka189 Ne ale jsou fotky (video) primo z mista. Ma je tusim Nova (kdo jiny, ze…).
@maminka189 No a Prima Cool udelala nejakou kolaz s Masinkou Tomasem. Pak dostali sileny pucung od fanousku, tak to smazli.
@maminka189 píše:
@bimbama Já nevím zda byli pravé a nebo ne.Ale už o netu kolují fotky, kde e v plavkách v rakvi…FujLidi nemají žádnou úctu
Nemají. A proč? Protože za to dostanou peníze, např. ti kteří z kolem projíždějícího vlaku natáčeli zakryté tělo a podobně. Hanba by mě fackovala a to nejsem zrovna svatoušek.
@St. Estephe Jasně kdo jiný. To jo, ale tam neni nic moc vidět (na štěstí) a fotky z mobilu jsou nekvalitní.
Teď dal Maruca na zeť facebooku toto:
[velkeZdenek Macura
před 3 h
Právě jsem dostal naléhavý hovor od člověka, který mě upozornil, že je velmi divné, jak Rychtář spěchá na kremaci Ivety včetně jejího oblečeníí, že to jen zamezí případnému zkoumání dalších věci, dále mě ten člověk upozornil, že je velmi nepravděpodobné že by žena skákala pod vlak, že ženy obvykle dělají sebevraždy jiným způsobem. Moc prosím všechny média, aby na to okamžitě upozornily veřejnost a také kontaktovali rodinu ivety, aby k žádné kremaci nedicházelo a také aby kontaktovali policii ať se za každou cenu kremaci zabrání. Prosím dejte mi vědět, u kterého krematoria je iveta, abych tam mohl zajet a kremaci se snažit zabránit pomoci policie. Moc prosím, musíme ted jednat rychle.
50To se mi líbí · · Sdílet]
@St. Estephe píše:
@maminka189 No a Prima Cool udelala nejakou kolaz s Masinkou Tomasem. Pak dostali sileny pucung od fanousku, tak to smazli.
To jsem viděla. Asi dvě hodiny po tragédii. ![]()
@maminka189 četla jsem že to bylo možná fingovaný??? Že si Rychtář někoho objednal aby ze sebe udělal chudáčka? ![]()
Příspěvek upraven 01.05.14 v 14:59
@maminka189 Zase je vypoved strojvedouciho, ze mu proste sla naproti. Na snimcich je pomerne zretelna postava lezici na boku. Kdo pohleda, najde. Manzel je nadrazak, tak to posledoval ze sveho pohledu.
@lujziana Macura si to myslí a byl na něj podat tr. oznámení.
@KackaDoup píše:
ja vubec nechapu oc ji jde,…a uz se k tomu nechci vyjadrovat![]()
Vadí mi ten Tvůj dvojí metr. A myslím si, že si mě s někým pleteš nebo jsi dost hysterická. Dneska jsem na Tebe reagovala poprvé a vylítla jsi jako čertík z krabičky.
@bimbama Ja to nevidela, jen cetla vyjadreni nejakeho fanouska.
Jeste z vas zblbnu a bude ze me vyzobavac senzaci.
![]()
@lujziana píše:
@maminka189 četla jsem že to bylo možná fingovaný??? Že si Rychtář někoho objednal aby ze sebe udělal chudáčka?Příspěvek upraven 01.05.14 v 14:59
To by mě vůbec nepřekvapilo. Akorát přemýšlím, proč dopsal to datum na ten dopis?
@bimbama píše:
Nemají. A proč? Protože za to dostanou peníze, např. ti kteří z kolem projíždějícího vlaku natáčeli zakryté tělo a podobně. Hanba by mě fackovala a to nejsem zrovna svatoušek.
Souhlasím, nenapadlo by mě vytahovat foťák.
Ty fotky, jak měla krev u pusy, to bylo z českého hororu, kde Iveta hrála. Někde se to mihlo na facebooku na mojí zdi a vím, že to bylo z tohoto
Příspěvek upraven 01.05.14 v 15:02
No tak tomu nerozumim nekde pisou ze skocila pod vlak pak ze si lehla a pak sedla? ![]()