IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9493
25.7.17 12:01

@GaLeee klid holcicko. to je zrejme hlenova zatka. bude zrejme po tom vcerejsim vysetreni takto odchazet. porod se proste blizi. dceri odesla zatka po castech a porodila az za 14 dnu. hlavne klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
25.7.17 22:41
@GaLeee píše:
@mimins to je masakr :mrgreen: Jojo mam za to ze jo TP 14.8 :srdce: no muzu ti rict ze je to drsny v tech vedrech, ale diky bohu se vyhýbá otekani :potlesk: jen funim jak dromedard :mrgreen: a sem extra lina a unavena :lol: koncim 37tt - 11kg na vrch :oops: a malej měl v pondeli 2630g :dance: a vse naprosto ukázkové ze by kde jaka maminka mohla závidět :kytka: coz nas vsecky mile prekvapilo po tom vsem :oops: a jak se citis ty?? :mavam:

Ahooj, citim se jinak fajn, jde to, jak. pises, ty vedra, nastesti se ted udelal chladek, coz pro nas uplne ideál, blaho :-) uz se tesim, az bude s nama, neustale koukam na fotky z posledniho UZ a predstavuji si ho v realu :-) :hug: malej dost cestuje, kort kdyz lezim na. zadech jak tak ma vic mista, jinak poslicky uz jsou na. svete :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
25.7.17 23:04

@mimins
Kdy máš termín? Pri prvním těhotenství jsem od poslicku porodila přesně za týden. Od středy do neděle mě provázeli, pak jako když utne se nic neozvalo. A ve středu jsem porodila. Hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4085
25.7.17 23:33

@GaLeee také bych to tipla na Hamiltona. U mně to bylo podobné co popisuješ. Kromě zátky, tu nevím kdy a jak jsem vlastně ztratila…Držím palce ať vše proběhne bez problémů a uzlíček je brzy s Vámi.

@mimins ty už to máš taky za pár koukám. No já poslíčkovala skoro měsíc a nic z toho, nakonec se malej stejně neodhodlal sám. Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
26.7.17 10:29

Holky je mozne ze dnes uz cca 3hodiny necitim vubec pohyby? :( jindy ho snad citim cely den a ted ho ani neprobudim :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
26.7.17 11:01

@GaLeee mně ho nejspíš taky udělal dr bez mého vědomí. Jestli doma nemáš angelsounds tak bych taky jela raději na kontrolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
26.7.17 11:46

@ejbinka @Lentilkaaa83 tak sem ho holky nastesti probrala :pankac: ale ze se mu nechtelo :zed: as nemam ale mam neco na ten způsob v telefonu a srdicko jede jak masinka :srdce: diky bohu ale stejne si rikam ze si tam pro sychr zajedu muz je za chvilku doma tak si udelame vylet :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
26.7.17 17:17

Vsěcko ok malej prostě spal, jen změna na čípku kterej je už na dva prsty 8o v pondeli 1,5cm a zavřeny :mrgreen: prý ale ještě není důvod plašit může to jeste trvat :pankac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
27.7.17 08:28

Dalsi šok po ranu a to odchod. Edice krvavé hlenovky :pocitac: volala sem do porodky a kdyz nemam bolesti mam byt v klidu jen mam teda krizove bolesti fakt super, pockame jeste hodinku a jedem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
27.7.17 11:07

@GaLeee to me takovej krvavej hled nocházel od cca 17 do 22 hod a když jsem v 22:00 přijela do porodky byla jsem na 5 cm :hug: drž se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
27.7.17 14:35

@Lentilanek tak sem doma :mavam: hlenova zatka komplet pryc dle dr ale ja zase zavřena a čípek 1,5cm a polotvrdy :think: uz sem z toho jelen, malej ma hlavu uz tak dole ze mela problem me i vyšetřit, coz teda zadnej slagr :cert: a musela se jeste radit s dalsim dr co semnou :nevim: kontrakce nemam tak me poslali dom :mrgreen: ja snad ani nepoznám kdy budu rodit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
27.7.17 14:44

@GaLeee :think: :think: tedy zajmavé jak každý porod je jiny tak to bys aspon mohla rodit rychle když už je tak pekne dole ne? :think: holka dež se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
27.7.17 14:50

@Lentilanek v to muzu jen doufat :mrgreen: dekuji za podporu :hug: clovek si rika mam jeste 14dni cas a ejhle ono treba uz ani ne :zed: ale nemohu se dockat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
27.7.17 17:32

@GaLeee uplně chápu ale věř že lepší než přenášet to je stres aby ti to nemuseli vyvolávat ale věřím jak se říká každá trouba peče jinak a miminko samo si řekne až bude připravené ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
27.7.17 20:17

Ahoj holky, prosím, podstoupila jste některá hysteroskopii? Pomohla Vám? Myslíte, že komplikace po ní jsou časté? Za jak dlouho jste po ní případně mohly na další ket? Moc všem děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí