IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
404
1.8.17 18:07

Ahoj emaminky :srdce: jmenuji se Oliver narodil jsem se 1.8.2017 ve 13:23 s mírami krasavce 3100g a 51cm. Maminka dostala zahul 36hod kontrakci jak prase posledních 5h v den porodu s epi ktery stejne vyprchal nez se slo tlačit :mrgreen: byl to narocny porod s abnormální rotaci :oops: ale dala jsem to i chodit vlastne muzu :dance: je mi nepopsatelne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
1.8.17 18:20

@GaLeee
Obrovská gratulace. Oliver je kus chlapa. Ať se vám daří a jste brzy doma :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
1.8.17 18:28

Ahoj holky, ve ctvrtek jsem byla na OPU a odebrali mi 8vajíček, z toho 5 se oplodnilo, do 4.dne se dobře vyvíjelo jen jedno, ale trochu se zastavilo - takže dnes 5.den ET je ve formě moruly. Zavedli mi ho, ale Dr. mi řekl, že šance, že se uchytí je malá :,( Zaváděli tady někomu taky morulku 5.den? potřebuju povzdbudit, že je nějaká šance :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
1.8.17 18:40

@GaLeee gratuluji, hlavně zdravícko. tak to je přesně o měsíc od Vaji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
1.8.17 18:45

@GaLeee gratulujeme-hlavně ze uz je to za vámi a přejeme hodně zdravicka a spokojený zivot :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
1.8.17 18:45

@Koudelka82 me zavadeli a uchytilo se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
1.8.17 18:51

@GaLeee maminko tak gratuluju k oliverkovi, je to kus chlapa. Opatrujte se a at ti dela jen a jen radost :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
1.8.17 18:52

@majja2 děkuju moc za super zprávu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9493
1.8.17 19:10

@GaLeee Obrovská gratulace k narození Oliverka. :kytka: Mnoho zdravíčka a radosti celé rodině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
1.8.17 20:01

@GaLeee :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: velká gratulace a klobouk dolu co jsi si prožila Oliverkovi přeji v životě jen to nej nej…ty se drž a i kdyby ted bylo místy krušně bude jen a jen líp…teším se na foto…a ta rotace řekli ti k tomu neco víc :think:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
1.8.17 21:53

@GaLeee gratuluju????ať vám dělá radost a hodně zdravicka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
1.8.17 22:08

@Lentilanek no moc toho neřekli jelikoz na utz byl normalne :nevim: a moooc dekuji je to uzasny pocit kdyz mi tu ted lezi na prsou :srdce: vsem moc dekuji :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
3.8.17 17:26
@Taza píše:
@ronia ahoj kocko, to sou skvele zpravy, sem rada, ze to tak zvladate hezky, jen pekne taky trochu priber, at se mimco ma a mas z ceho kojit:-)! Ja nabrala celkem jen 9kg a mela sem male brisko a pak malej spechal ven, jak mel malo mista:-). Ba ne, kazdy sme v tomto jiny a nepredvidatelny, jen si to uzivej a hlavne se fakt setri, ja blaznila a resila do posledni chvile a zbytecne, kdyz se ohlednu zpet, tak bych si to vic uzivala. kazdopadne mam doma toho nejuzasnejsiho tvorecka na svete, taky sem zezacatku nevedela jak a co si pocit, ale je to cimdal krasnejsi. mas se na co tesit:-))). Nevis, jak Mommo? taky uz asi porodila…
@mzat to me moc mrzi, neni co na to rict, musis bojovat, uz ste byli blizko a zase budete, chce to jen cas!
@koblizeq @Romčinka achjo, to je holky skoda:-( a co zkusit zmenu car? @Jedna babička vzpominala někde, že dělaji minimalku fakt lacino asi za 5tis maslim.

No já už jednou měnila a nic :,( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
3.8.17 17:28

@Romčinka Ahojky. Dlouho jsem o Tobe neslysela.. Jakpak se dari?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
3.8.17 18:08

@lumr ahojky,no jde to. Přítel byl velmi nemocný a 3 IVF také nevyšlo. Ale snad to bude lepší… a co ty?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí