IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2158
25.2.16 13:02

@agiss určitě tam zavolej. U náms v CAR pracují i v sobotu a o svátcích :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
25.2.16 13:19

@Lexa88 Tak tomu říkám služby :palec: V mém CARu je ve svátky zavřeno a víkendy provadi jedině transfery :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
25.2.16 13:37

@agiss agisku v Gestu jsou i v sobotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
25.2.16 13:39

Tak uz je holky u me bobik :srdce: Chci ho, tak at se tam pekne zabydli :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
25.2.16 13:45

@Tomička Posilam pozdravy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
25.2.16 13:49

@Tomička já vím ale já jsem v sobotu v práci a nemá za mě kdo jít takže to je další problém :zed:
Tak tfuj tfuj tfuj a ať se zadaří :hug: opatruj se ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
25.2.16 14:07

@agiss A tobě budou ještě něco dělat? Já bych tam prostě dnes zavolala, že ti asi vyjdou MS na víkend a že chceš léky už zítra, nevidím jediný důvod, proč by ti je neměli dát dopředu??? :nevim: Já jsem si je taky tak brala a navíc mi doktorka dělal i UTZ, zda je ve vnitř vše v pořádku, a při MS by ho přeci udělat nemohla…ale každý CAR má asi jiné postupy…no každpoádně za zavoláí nic nedáš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
25.2.16 14:15

Ahoj, zdravím zase po delší době, nějak vůbec nestíhám… Držím palce všem, co jsou v akci:o)
K těm lékům..taky jsme si je chtěla vyzvednout předem, protože mi MS vychází akorát na přístí týden a to jsme celý týden na horách:o( Jenže oni to tak dělají prý proto, že ti tu první dávku ukáží, jak se to píchá, natahuje pero a kam… což jen tak ukázat nejde. Ale já budu mít Gonal a jinou zkušenost nemám.
Už se nemůžu dočkat, že se zase něco uděje dál.
Tak se mějte, držím moooc palce a až budu doma ležet a odpočívat, tak se připojím častěji, ted jdu zase makat:o) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
25.2.16 14:15

@Hanesi já právě vůbec nevím, říkala že uděláme kontrolu při MS, nikdy sem nebyla na kontrole při MS :nevim: nemam z toho vůbec dobrý pocit :( proč nemůže být někdy něco bez nějakých podpásovek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
25.2.16 14:26

@Mystik Já dostala instrukce k aplikaci GONALu jen teoreticky. Píchání jsem musela zvládnout sama hned od první injekce, ale určitě je lepší tu první injekci píchnout v centru.
@agiss právě jsem si lámala hlavu co ti budou druhy den vyšetřovat. Jediný co mě napadlo vyšetření HP z krve, ale to bys měla mít dávno za sebou, když už si půjdes pro léky… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
25.2.16 14:57

@esprit1 vyšetření krve mam už za sebou, dokonce dvakrát. Tak mě zítra vezmou ale kvůli opožděné MS musím jít k někomu jinému a ještě ke všemu k chlapovi :zed: nikdy sem nebyla na kontrole s MS a ani nikdy u chlapa, no začínám mít dost velký nervy, to zítra asi nedám :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
25.2.16 14:58

@Tomička byla si někdy u někoho jiného než u dr. Polakový? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
25.2.16 15:37

@Tomička jo a ještě něco. chodila si na měření folikul pokaždé do gestu nebo si mohla do nemocnice? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
25.2.16 15:38

@agiss já byla několikrát u chlapa, při těch kontrolních utz je to v mém caru vlastně vždy loterie, kdo bude mít zrovna službu, ale oni to vůbec neřeší, možná jsou naopak citlivější než ženský ;)
Ale utz při MS mi vážně nikdy nikdo nedělal :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
25.2.16 15:43

@Mystik me to taky ukázali na necisto na prázdném peru a myslím, že to stačilo, ale je pravda že jsem byla strašně nervózní, takto bych měla jistotu správného vpichu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí