IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1713
29.2.16 12:58

@esprit1 my nekouříme, nám bylo řečeno že příčina je nejspíš že je řidič z povolání ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
29.2.16 13:10

@Hanesi Zjova tak taky se nemusis „stydět“ za úrodu :lol: Nosnice jako nosnice :hug: Nicméně už mě taky pěkně bolí bříško, tesim se až budou „decka“ venku :srdce: Koukam, že to máme s léky trošičku jinak, asi co car to jiný pristup. Určitě ví, co je pro nás nejvhodnejsi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
29.2.16 13:12

@agiss To jste šikovný, vždyť moderní je nekouřit :mrgreen: Jak řekl můj gynekolog i muj muž si v práci sedí na pytlíku, tak to nemůže být se SPG žádná sláva :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
29.2.16 13:16

@agiss hele nejdražší byl ten diphireline, tam stála 1 injekce 1500… Elonva (ta byla na 7 dní) byla zadarmo a ten merional 9 ampulek necelou tisícovku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
29.2.16 13:17

@esprit1 ježíš ani nevíš, jak doufám…
:srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
29.2.16 13:22

@parfumela určitě jsou vitamíny jen k prospěchu! znám spousty holek, co se jim spg pak vylepšil - minimálně bych manželovi narodinovala vitamín E a selen a zinek :kytka:
@BaruHaska no tyjo, chudák musel pod narzkozu co :( Ale tak dál už bude jen dítě!! :srdce: :dance: :kytka: Musí :hug: My měli 30 folikulů, nakonec zbyly teda 4 embrya (ze 4 oplodněných :mrgreen: )
@esprit1 no vidíš, to máš super výsledek!! A jak byly veliké? už se to blíííží :mrgreen:
@Hanesi :hug: Se tady pěkně rozsypete holky :kytka: Měli jsme to tak domluvené už přede, že se budou mrazit po dvou - a já se bojím, že to rozmražení nemusí přežít - takže ano, asi bych u rozmražení přemýšlela o dvou…holt buď a nebo…stejně by jedno vyhodili a to by mi hlava nedovolila 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
29.2.16 13:23

@esprit1 Můj muž si v práci sedí akorát tak na vedení mi někdy přijde :mrgreen: :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
29.2.16 14:13
@Tomička píše:
@esprit1 Můj muž si v práci sedí akorát tak na vedení mi někdy přijde :mrgreen: :lol: :mavam:
:lol: teď jsi mě fakt pobavila :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
29.2.16 16:30

Ahojky holky, můžu se přidat? Dnes jsem byla na ET. Jsem z toho malinko mimo :-) :-) :-) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
29.2.16 16:30

@Batalina AHoj, no jistě, povídej, přeháněj, dojmy? Pocity? Jak staré embryo jsi měla? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
29.2.16 16:45

Pocity… Nic moc… Kvůli cestování jsem si brala Utrogestan a Estrofem s dvouhodinovým zpoděním :-( Tak doufám, že jsem to nepokazila hned v začátku… Jinak já jsem měla darované vajíčka, protože své žádné nemám… Ve čtvrtek byl odběr a oplození, prodloužená kultivace přes víkend a dneska ET… Odebraných vajíček bylo ůvodně 7, nakonec zbyly jen dvě a ty jsem dostala dneska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
29.2.16 16:53
@Tomička píše:
Holkyyy, tak mám ještě 3 sněhuláčky :srdce: :srdce: :srdce:

No to je skvělý, takže všechny přežili :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
29.2.16 16:56

@Tomička Když teď koukam na další injekce… :zed: pichas si teď po ET ještě něco do břicha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3244
29.2.16 19:34

@Batalina ahoj, držím palce, ať to dobře dopadne. A jak to funguje s darovanými vajíčky, museli jste hodně doplácet? A to jste si mohli vybrat dárkyni nebo to CAR volí nějak podle sebe?
Já jsem byla dnes na utz, měla bych o víkendu dostat MS a příští týden začínám stimulovat. Mám z toho trošku strach, ale už ať to je, začíná mě to neustálé čekání dost unavovat, strašně se to táhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
29.2.16 19:54

Dopláceli jsme docela dost… Vyšlo to nakonec na 42000.- A to nám 26000 proplatila pojišťovna.. proto už do toho víckrát nejdeme… Sami bychom to neměli šanci zaplatit. Dárkyni vybrala CAR, měli jsme možnost si jen říct, co bychom chtěli nebo nechtěli a zohlednili to, ale my jsme neměli žádné požadavky… Byla jsem na IVF naposledy před více jak dvouma rukama, pak jsem si musela dát pauzu… Už jsem to nedávala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí